Een overzicht met events in 2019 die persoonlijke en zakelijke groei stimuleren

18 tot 21 januari – The Nomad Summit in Chang Mai

Laten we maar gelijk de lijst aftrappen met een Digital Nomad event waarbij je leert over de Digital Nomad lifestyle en hoe jij hem voor jezelf kunt creëeren. Elk jaar komen er honderen Digital Nomad ondernemers en online business owners bij elkaar om geinspireerd te raken en van elkaar te leren.

Meer informatie over het event vind je hier.

14 februari – The Freelance Date Night van Qommunity

Qommunity is een initiatief die het leven van freelancers leuker en makkelijker maakt door ze aan elkaar te verbinden door elk kwartaal een niet-awkward netwerkborrel te organiseren. Tijdens deze speeddate night leer je andere freelancers, toekomstige opdrachtgevers en bureau’s kennen. Er hangt liefde in de lucht en dat is een mooi begin voor een relatie waarin jullie samen gelukkig kunnen worden!

Meer informatie over het event vind je hier.

7 maart – The Self-Made Summit

Bruis je van de ideeën, maar weet je nog niet hoe je deze kan vertalen naar de praktijk? Wil je verder groeien in je baan of onderneming? Of ben je op zoek naar een business partner of investeerder om je bedrijf uit te breiden? Laat je dan inspireren door de self-made business ladies tijdens deze summit georganiseerd door Hashtag Workmode, een platform en co-working space die helemaal voor female empowerment is. Zelfverzekerde mannen die om kunnen gaan met sterke dames zijn welkom.

Meer informatie over het event vind je hier. 

5 en 6 april – Maximum Potential van Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk was radio DJ en werd op jonge leeftijd miljonair volgens de principes van Think and Grow Rich, maar verloor alles op de beurs. Hij had twee miljoen gulden schuld, maar door zijn ijzersterke mindset, verschillende technieken en slim werken bereikte hij opnieuw succes. Hij is spreker en schrijver en coached ondernemers om dezelfde successen te behalen.

In dit twee daagse event werk je  intensief samen met Michael. Hij zult aan de slag gaan met zijn 12-stappenstrategie naar succes, leert over persoonlijk leiderschap en over allerlei andere elementen die Michael nodig acht om je persoonlijk potentieel te kunnen benutten.

Meer informatie over het event je hier.

16 april – MBA in één dag van Ben Tiggelaar

Na 15 jaar, 20 duizend deelnemers en 8 verschillende landen is dit de laatste keer dat je mee kunt doen aan de succesformule van dit event.  In ‘MBA in één dag’ leert Ben Tiggelaar je de ‘fundamentals’ in leiderschap, organisatie, strategie en verandering. Ben Tiggelaar bespreekt de nieuwste inzichten die je echt moet kennen en deelt de trends waar je op de beste business schools in de wereld over leert. Allemaal in één dag, maar toch volledig.

29 & 30 juni – Running Remote Conference in Bali

Dit Digital Nomad event is next level! Het event richt zich op business owners die hun bedrijf willen willen laten groeien, maar hun team remote willen managen. Van allerlei top ondernemers hoor jij verschillende strategieen en tactieken om je business schaalbaar te maken, zonder daarbij fysiek aanwezig te hoeven zijn voor je team.

Meer informatie over het event vind je hier.

Liever kennis opdoen via online cursussen en webinars?
Dit zijn onze betaalde en gratis favorieten. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*