Werken bij co-working space Fosbury & Sons – Antwerpen

 

Eén van de tofste co-workings waar ik ooit ben geweest!

Fosbury & Sons is een uniek concept binnen het begrip co0working spaces. Nooit kwam ik in zo’n grote space waar het zo stylish was. Er zijn verschillende hoekjes, meeting rooms, en kantoorruimtes en alles ziet er even cool en mooi uit. Verder heeft de founder interessante samenwerkingen opgezet die iets toevoegen aan deze co-working. Zo liggen er bijvoorbeeld overal de tofste inspiratie boeken dankzij een samenwerking met een uitgeverij. Ook kun je een tailormade pak laten maken bij de kleermaker in het pand.

Tof om te horen is dat er niet alleen freelancers en start-ups hier spots huren, maar ook bedrijven als Nike en de Efteling zien de meerwaarde van een creatieve werkplek in en hebben (een gedeelte van) hun marketingteam in Fosbury & Sons gezet. Voor zowel de bedrijven als freelancers is dit een interesasite ontwikkeling: bedrijven en merken komen op deze manier in contact met creatief talent en freelancers komen dankzij dit netwerk in contact met potentiële klussen.

Check vooral de video om een indruk te krijgen van deze bijzonder co-working space en als je een keer in de buurt bent neem dan zeker even een kijkje. Of misschien beter: plan gewoon paar dagen Antwerpen en maak er workation van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*