Top 10 favoriete plekken om te werken in: Den Bosch

Toen ik net begon met remote werken had ik geen huis of vaste plek. Nu ben ik weer terug in Nederland en is mijn loft op Strijp-S mijn basis. Vanuit daar vertrek ik op korte en lange trips en workations maar ook als in in Nederland ben vind ik het leuk om verschillende werkplekken te proberen. Verschillende steden en, elke keer een nieuwe koffiebar of co-working space.

In de serie “Workplaces in the City” ga ik elke keer op zoek naar minstens 10 toffe werkplekken waar je fijn remote je werk kunt doen. Natuurlijk moet er goede wifi zijn en vind ik het belangrijk dat er lekkere koffie en goed eten is. Verder houdt ik niet van kleine, drukke ruimtes. Kijk mee naar mijn top 10 lievelingsplekken om te werken in Den Bosch!

GIVE-AWAY – Volg me op Youtube en laat in een comment weten welke plek jou het fijnste lijkt om een dag te gaan werken en waarom. En wie weet win jij één van de (we hebben 5 prijzen!) toffe verrassingen die de locaties beschikbaar hebben gesteld <3 

Van welke stad zou je graag een volgende video zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*