Kickstart the next step in your remote business adventure! Dat is onze missie. Door online verschillende blogs, verhalen en insights te delen over locatie-onafhankelijk werken, ondernemen en een combinatie van werken en reizen, hopen we je de juiste handvatten te bieden naar een vrij, succesvol en gelukkig leven waarin je passies en skills samenkomen.

Om je verder op weg te helpen organiseert Meetings in the Sun verschillende inhoudelijke Masterclasses. Hieronder vind je een overzicht van de thema’s die behandeld worden. Alle classes worden gegeven door experts in hun vakgebied. Elke masterclass is in samenwerking met team Meetings in the Sun, custom made voor professionals die the next step in hun remote business willen maken. We zijn een toffe samenwerking aangegaan met het Student Hotel, dus ook de locatie zit wel snor.

Houd de social media van ons in de gaten want we promoten onze early bird tickets. Check hieronder alle events en we hopen je daar te zien. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons mailen via hello@meetingsinthesun.nl.

# Online doelstellingen halen dankzij een sterke Personal Branding strategie

Je hebt je bedrijf en je bent klaar om met de wereld te delen wie je bent en wat je kunt betekenen voor jouw doelgroep. Maar waar begin je? Hoe bepaal je wat je wel en niet deelt? Hoe creëer je content dat past bij enerzijds jouw doelgroep en anderzijds jouw eigen doelstellingen? Dit zijn vragen waar we allemaal dieper op ingaan en die worden beantwoord tijdens deze interactieve workshop. 

Personal Branding is een manier om jezelf te onderscheiden als professional, want het zorgt voor zichtbaarheid. Door een goede Personal Branding strategie kun je ervoor zorgen dat je niet alleen een groter online netwerk opbouwt, maar ook een waardevol en relevant netwerk.

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met jouw Personal Brand. Door middel van een aantal opdrachten start je met het maken van een analyse, die we vervolgens samen vertalen naar een duidelijke content strategie. Door middel van praktische tools en tips ga je leren hoe je jouw Personal Brand vervolgens vertaalt naar passende content. Als je deze workshop hebt gevolgd, dan weet je voortaan wat je online kunt delen om jouw doelstellingen op gebied van sales, branding en bereik te behalen. 

De masterclass is voor mensen die al bekend zijn met de verschillende social media kanalen en voor iedereen die meer uit zijn social media content wil halen. We gaan werken aan je doelstellingen per media en vertalen dat, op basis van een aantal oefeningen, naar een persoonlijk merkdocument en passende content strategie.


Wanneer: 25 mei
Hoe laat: 09:30 – 12:30
Waar: Amsterdam
Gegeven door: Digitaal Strateeg Alex
Kosten workshop: €79,- ex. btw
Early bird: €72,- ex. btw

# De eerste stappen naar een eigen onderneming

Je zit vol ideeën en je hebt besloten dat je graag voor jezelf wilt beginnen, misschien heb je je zelfs al ingeschreven bij de KVK en heb je een aantal eerste projecten gedaan. Je geniet van werken aan je eigen ideeën en projecten. Dat smaakt dus naar meer!

Ergens diep van binnen weet je heus wel waar je goed in bent, waar je passies liggen en wat je wilt. Je weet dat je anderen kunt helpen met jouw unieke skills. Je weet ongeveer wat je gaat doen en je probeert je bedrijf verder op te zetten. Maar je vraagt je af hoe je nu verder moet gaan.

Die stap naar full time zelfstandig ondernemer wil je wel maken, maar je wordt tegengehouden door twijfels en onzekerheden. 

Maak je wel de goede beslissingen? Wat als je jouw doelgroep niet kunt bereiken? Wat als je nog niet goed genoeg bent? Wat als je niet voldoende geld verdiend om je vaste lasten te kunnen betalen?  Allerlei onzekerheden komen boven en je hebt eigenlijk geen idee..

Als zelfstandig ondernemer bèn jij jouw bedrijf. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat ondernemen begint bij een sterke basis die in jezelf zit. Deze workshop maakt een verbinding tussen wie je bent, waar je sterke punten liggen en vertalen deze kern in logische stappen voor je bedrijf. Wij leren je te handelen vanuit je gevoel, passies en skills en bieden daarnaast de praktische tools om vervolgens stapsgewijs jouw bedrijf tot een succes te maken.

Deze masterclass is speciaal opgezet voor startende ondernemers. Als startende ondernemer verdien je vaak nog niet voldoende met je business waardoor je wellicht nog een parttime baan of andere projecten er naast moest pakken die nodig zijn voor een cashflow. Maar als je eerlijk bent past dat werk helemaal niet lekker bij wat je écht wil en kan.

Je loopt waarschijnlijk tegen vraagstukken aan als:

  • Hoe vind ik klanten?
  • Hoe zet in mijn passies en skills om in business?
  • Hoe bepaal ik mijn waarde?
Het antwoord op deze vragen worden behandeld in deze workshop.

Wanneer/ waar: 29 juni Amsterdam
Wanneer/ waar: 13 juli Eindhoven
Hoe laat: 09:30 – 12:30
Gegeven door: Elke van Innerdoorway Travel & Digitaal Strateeg Alex 
Kosten workshop: €65,- ex. btw
Early bird: €59,- ex. btw