Kickstart the next step in your remote business adventure! Dat is onze missie. Door online verschillende blogs, verhalen en insights te delen over locatie-onafhankelijk werken, ondernemen en een combinatie van werken en reizen, hopen we je de juiste handvatten te bieden naar een vrij, succesvol en gelukkig leven waarin je passies en skills samenkomen.

Om je verder op weg te helpen organiseert Meetings in the Sun verschillende inhoudelijke Masterclasses. Hieronder vind je een overzicht van de thema’s die behandeld worden. Alle classes worden gegeven door experts in hun vakgebied. Elke masterclass is in samenwerking met team Meetings in the Sun, custom made voor professionals die the next step in hun remote business willen maken. We zijn een toffe samenwerking aangegaan met het Student Hotel, dus ook de locatie zit wel snor.

De eerste 15 tickets gaan voor een early bird prijs weg. Dus wees er op tijd bij!  Check hieronder alle events en we hopen je daar te zien. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons mailen via hello@meetingsinthesun.nl.

# Dutch Nomad Couple deelt hun Digital Nomad tips

Jaloers bekijk je de beelden hoe social media influencers duiken in Belize, het noorderlicht in Noorwegen aanschouwen en het Braziliaanse carnaval dansen. Daar zit je dan achter je bureau, met je 9 tot 5 baan. Vol ongeloof bekijk je iedere dag weer die beelden van de influencer. Zij reizen heel de wereld rond en living the dream job! Het wekt onvrede bij jezelf, je raakt gefrustreerd en het voelt alsof je een nutteloos leven hebt. Je wilt meer, maar hoe? Hoe creëer je zo’n mooie baan en hoe kan jij ervoor zorgen dat je met meer vrijheid de wereld rond kan reizen?

Angela en Tino, het Dutch Nomad Couple, reizen sinds 2016 full time de wereld rond. Zij hebben de stap gezet naar Digital influencer. Zij weten tot in de puntjes hoe je deze levensstijl eigen kunt maken en wat daarbij komt kijken.

Inhoud:
Het koppel deelt niet alleen hun kennis en ervaringen met de deelnemers, maar met praktische tips zorgen ze ervoor dat je duidelijk direct resultaat boekt. Je droom wordt onder de loep genomen, geconcretiseerd en met tips en trucs worden er duidelijke vervolgstappen gezet. Tijdens de workshop ga je aan de slag met de volgende 4 punten;

  1. Voorbereidingen treffen op weg naar je nieuwe droom. Hoe ziet je ideale leven eruit als locatie-onafhankelijke ondernemer?
  2. Bouwen aan je droom, door vast te stellen wat je talenten zijn en waar je hart sneller van gaat kloppen.
  3. Jouw talenten koppelen aan concrete activiteiten en experimenten om je droomjob te realiseren.
  4. Geld verdienen als locatie-onafhankelijk ondernemer.

Resultaten:
Dit zijn de vier stappen van het ‘Volg Je Droom Model’. Met dit model ga je tijdens de workshop aan de slag. Je krijgt een duidelijk beeld, concreet beeld van je droom. Tijdens de workshops worden er duidelijke doelen en stappen gemaakt die je op weg helpen deze droom te bereiken. Je krijgt antwoord op hoe ga jij je inkomen realiseren en hoe je deze baan 100% plaatsonafhankelijk kunt uitvoeren.  

Bereid je voor op een energieke masterclass, die jouw kickstart is op weg naar het realiseren van je locatie-onafhankelijke leven. Om je nog een extra boost in de goede richting te geven, is er na de workshop de mogelijkheid om te netwerken en connecties te leggen met gelijken.


Wanneer: 12 April
Hoe laat: 19:00 – 22:00
Waar: Dordrecht
Wat: Workshop + netwerkborrel met hapje en drankje
Gegeven door: Tino & Angela, beter bekend als Dutch Nomad Couple
Kosten workshop: €65,- ex. btw
Early bird: €59,- ex. btw

# Online geld verdienen. Hoe doe ik dat?

Je wilt als ondernemer niet alleen maar functioneren, maar excelleren en echt doen waar jij het beste in bent. Je wilt graag succesvol zijn met je bedrijf, je doelen bereiken en meer winst maken. Je wilt daarmee meer financiële ruimte creëren voor jezelf en je bedrijf, zodat je meer vrijheid hebt om te doen wat je wilt. Maar waar zit de ruimte voor financiële groei? En hoe bereik je die? Zijn er nieuwe businessmodellen te bedenken? En is het wellicht mogelijk om die volledig online te maken, zodat je jouw business (deels) locatie-onafhankelijk kunt runnen?

Ondernemerschap staat voor ons gelijk aan vrijheid. Vrijheid om iedere dag te genieten en de keuze te hebben over hoe jij jouw dag wilt inrichten. Maar ondernemerschap is ook geld verdienen. Want een gezonde business gaat uiteindelijk ervoor zorgen dat jij de stap naar meer vrijheid kunt maken.  In deze workshop krijg je inzicht vanuit een succesvolle ondernemer, hoe hij zijn bedrijven heeft opgebouwd en zijn geld (grotendeels online) heeft verdiend.

Hij gaat in op verschillende online businessmodellen en geeft tips en tricks om succesvol online je geld te verdienen. Verwacht genoeg inspiratie om, binnen de kaders van je eigen business, anders te gaan denken. Online geld verdienen met je passie en het aanleren van de juiste money mindset. Dat is de kern van deze workshop.

Deze masterclass is voor ondernemers die de focus willen leggen op slimmer geld verdienen. Het is minder interessant voor net startende ondernemers, die wellicht eerst nog andere stappen moeten nemen, voordat ze naar de next step in geld verdienen kunnen gaan kijken.


Wanneer: 10 mei
Hoe laat: 10:00 – 13:00
Waar: Rotterdam
Gegeven door: Succesvolle ondernemer Mark Daamen
Kosten workshop: €79- ex. btw
Early bird: €72,- ex. btw

# Online doelstellingen halen dankzij een sterke Personal Branding strategie

Je hebt je bedrijf en je bent klaar om met de wereld te delen wie je bent en wat je kunt betekenen voor jouw doelgroep. Maar waar begin je? Hoe bepaal je wat je wel en niet deelt? Hoe creëer je content dat past bij enerzijds jouw doelgroep en anderzijds jouw eigen doelstellingen? Dit zijn vragen waar we allemaal dieper op ingaan en die worden beantwoord tijdens deze interactieve workshop. 

Personal Branding is een manier om jezelf te onderscheiden als professional, want het zorgt voor zichtbaarheid. Door een goede Personal Branding strategie kun je ervoor zorgen dat je niet alleen een groter online netwerk opbouwt, maar ook een waardevol en relevant netwerk.

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met jouw Personal Brand. Door middel van een aantal opdrachten start je met het maken van een analyse, die we vervolgens samen vertalen naar een duidelijke content strategie. Door middel van praktische tools en tips ga je leren hoe je jouw Personal Brand vervolgens vertaalt naar passende content. Als je deze workshop hebt gevolgd, dan weet je voortaan wat je online kunt delen om jouw doelstellingen op gebied van sales, branding en bereik te behalen. 

De masterclass is voor mensen die al bekend zijn met de verschillende social media kanalen en voor iedereen die meer uit zijn social media content wil halen. We gaan werken aan je doelstellingen per media en vertalen dat, op basis van een aantal oefeningen, naar een persoonlijk merkdocument en passende content strategie.


Wanneer: 25 mei
Hoe laat: 09:30 – 12:30
Waar: Amsterdam
Gegeven door: Digitaal Strateeg Alex
Kosten workshop: €79,- ex. btw
Early bird: €72,- ex. btw

# De eerste stappen naar een eigen onderneming

Je zit vol ideeën en je hebt besloten dat je graag voor jezelf wilt beginnen, misschien heb je je zelfs al ingeschreven bij de KVK en heb je een aantal eerste projecten gedaan. Je geniet van werken aan je eigen ideeën en projecten. Dat smaakt dus naar meer!

Ergens diep van binnen weet je heus wel waar je goed in bent, waar je passies liggen en wat je wilt. Je weet dat je anderen kunt helpen met jouw unieke skills. Je weet ongeveer wat je gaat doen en je probeert je bedrijf verder op te zetten. Maar je vraagt je af hoe je nu verder moet gaan.

Die stap naar full time zelfstandig ondernemer wil je wel maken, maar je wordt tegengehouden door twijfels en onzekerheden. 

Maak je wel de goede beslissingen? Wat als je jouw doelgroep niet kunt bereiken? Wat als je nog niet goed genoeg bent? Wat als je niet voldoende geld verdiend om je vaste lasten te kunnen betalen?  Allerlei onzekerheden komen boven en je hebt eigenlijk geen idee..

Als zelfstandig ondernemer bèn jij jouw bedrijf. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat ondernemen begint bij een sterke basis die in jezelf zit. Deze workshop maakt een verbinding tussen wie je bent, waar je sterke punten liggen en vertalen deze kern in logische stappen voor je bedrijf. Wij leren je te handelen vanuit je gevoel, passies en skills en bieden daarnaast de praktische tools om vervolgens stapsgewijs jouw bedrijf tot een succes te maken.

Deze masterclass is speciaal opgezet voor startende ondernemers. Als startende ondernemer verdien je vaak nog niet voldoende met je business waardoor je wellicht nog een parttime baan of andere projecten er naast moest pakken die nodig zijn voor een cashflow. Maar als je eerlijk bent past dat werk helemaal niet lekker bij wat je écht wil en kan.

Je loopt waarschijnlijk tegen vraagstukken aan als:

  • Hoe vind ik klanten?
  • Hoe zet in mijn passies en skills om in business?
  • Hoe bepaal ik mijn waarde?
Het antwoord op deze vragen worden behandeld in deze workshop.

Wanneer/ waar: 29 juni Amsterdam
Wanneer/ waar: 13 juli Eindhoven
Hoe laat: 09:30 – 12:30
Gegeven door: Elke van Innerdoorway Travel & Digitaal Strateeg Alex 
Kosten workshop: €65,- ex. btw
Early bird: €59,- ex. btw