Werken aan jezelf: Interessante workshops en cursussen in 2019

Jezelf uitdagen en blijven ontwikkelen vind je belangrijk en als je weer iets nieuws hebt geleerd vind je het mooiste wat er is. Je bent nieuwsgierig naar het onbekende en wilt blijven leren. Dat komt goed uit, want zo zijn wij ook! Om je op weg te helpen met je zelfontwikkeling in het nieuwe jaar hebben we een aantal van onze favoriete (online en real life) workshops en cursussen in 2019 op een rijtje gezet.

Workshop Online Marketing van Tineke Zwart

Dankzij een speciale schollarship van het VSB fonds kreeg ze de kans om een presticieuze master te doen in Zweden. Ze maakte de belofte naar hen dat ze de vergaarde kennis zou gaan inzetten om het Nederlandse bedrijfsleven te stimuleren.

Tineke is één van de beste online marketeers die we kennen. Ze wordt door internationale klanten ingevlogen om verschillende trainingen te geven, maar de belofte is ze nooit vergeten. En daarom gaat ze nu trainingen en workshops in Nederland geven! Voor Nederlandse bedrijven, maar om haar product goed neer te zetten geeft ze begin 2019 verschillende workshops voor ondernemers en managers in een intieme setting van 5 personen. Wij zijn er in iedere geval bij.

Meer informatie over de workshop vind je hier.

Online cursus via Instagram van Charlotte van ‘t Wout

Vorige jaar lanceerde Charlotte van ‘t Wout een briljant nieuw concept: Instagram trainingen. Charlotte is de founder van Spot Amsterdam en deelt elke dag inzichten, tips en waardevolle informatie via haar story op Instagram. Dat bracht haar op het idee om de story-functie te gebruiken om via Instagram cursussen op te zetten. Zo ontwikkelde ze de volgde cursussen:

  • Productivity on Fleek – een 10-daagse cursus over focussen, efficienter werken en productief zijn.
  • Worth it –  een cursus die gaat over je uurtarief bepalen. Zowel voor beginnende ondernemers die géén idee hebben wat ze moeten vragen, tot ondernemers die twijfelen of hun prijzen nog wel passen.
  • Introvert like a boss – Charlotte haar favoriete 7-daagse cursus gaat over grenzen stellen, introvert/extravert zijn, dealen met eenzaamheid, vrienden, overprikkeld zijn en HSP en jezelf toestemming geven ‘jezelf’ te zijn.

Wij zijn fan en hebben ze allemaal gevolgd. Elke cursus zit bomvol waardevolle informatie, praktische tips, voorbeelden en opdrachten. Daarbij is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen die Charlotte beantwoord in een live-sessie. En als we zeggen live, bedoelen we natuurlijk live via Instagram.

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je hier.

SEO cursus van Marjet Wullink

In 2006 bouwde Marjet Wullink haar eerste website in HTML. Daarna bleef de liefde voor websites en de online wereld bestaan en stiekem is ze best een nerd. Ze werkt als SEO specialist en online marketeer voor verschillende grote sites en leert je in haar cursus hoe je jouw website kunt verbeteren voor SEO. Dat doet ze onder andere via voorbeelden van de websites van de deelnemers en je krijgt dus ook feedback op je eigen site. Wij hebben hem zelf gedaan en we hebben in een korte tijd veel geleerd en genoeg tips gekregen om direct mee aan de slag te gaan. Vooral interessant voor bloggers, marketing- en communicatiemedewerkers, ondernemers en webshop-eigenaren.

Meer informatie over de SEO cursus vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*