arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

Combineer ondernemerschap met reizen,

Update: 

De workations zijn weer geopend voor inschrijving! We houden rekening met de voorwaarden van het RIVM en de voorwaarden van ieder specifiek land. Natuurlijk kan onverwachts de situatie rondom het corona virus een andere wending krijgen. We hebben een speciaal corona beleid ontwikkeld, waardoor je als deelnemer geen risico loopt. Als de workation niet doorgaat word deze verschoven naar begin 2021. Mocht je hierdoor het geld dan aan een van onze andere producten willen besteden, of zelfs terug willen, dan kan dat natuurlijk!

Schrijf je in voor één van onze workations

02- 06

OKT
5 dagen, 4 nachten

Workation Lissabon


Voor de gevorderde ondernemer die klaar is om de volgende stap te ondernemen! Ga intensief bezig met hoe jij je onderneming kunt optimaliseren in onze 5-daagse workation naar Lissabon.

05- 12

NOV

7dagen, 6nachten

Workation Marrakech


Onze favoriete workation! Speciaal ontwikkeld voor freelancers die 1-3 jaar bezig zijn. Ga je mee? 

03 - 10

DEC
7 dagen, 6 nachten

Digital Snowmad

Co-working trip

Werk aan je projecten, sluit samen met andere ondernemers het jaar af en stel je doelen voor het komende jaar. Tussendoor gaan we poederen en pistes slopen.


Wil je mee? Laat je email achter


Ik wist niet wat ik moest verwachten, behalve dat ik zakelijk zou gaan groeien. Dat de workation zo intens zou zijn, had ik niet verwacht. Ook had ik niet verwacht dat persoonlijke en zakelijke groei zo mooi samen gebracht zou worden. De verwachting die ik had is 200% overtroffen. 

Ron Strik - Senior Creative en eigenaar Strik CCC

Work-a-tion (de, m, multiple: workations) ~ A workation is a vacation that allows you to work remotely while integrating elements of leisure that let you unwind, relax and be more productive."

Waarom een workation?

Onze workations zijn een manier om ondernemers en professionals te empoweren. Wij geloven in de kracht van wegstappen van je dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen, zodat je met een ander perspectief kunt kijken naar je huidige en gewenste situatie. Een andere omgeving en ambitieuze professionals zorgen voor nieuwe creativiteit en een open blik, waardoor jij tot nieuwe inzichten kunt komen die je gaan helpen in de volgende stappen van jouw bedrijf. 


Tijdens onze workations besteden we aandacht aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en dat combineren we met al het moois wat reizen voor ons betekent. Lekker lokaal eten, mooie locaties, fijne en ambitieuze professionals  waar je van kunt leren, unieke excursies en genoeg rust zodat je opgedane informatie en inspiratie kunt verwerken. 

Onze missie is jou, als ondernemer of professional, helpen met een vrijer leven waarbij jij in control bent over jouw agenda en ritme. Deze manier van werken is geen doel op zich, maar een tool die zorgt voor gelukkiger, vrij, creatief en succesvol leven.

Stefan wilde groeien als ondernemer, maar leerde vooral veel over zichzelf

Onze filosofie

Remote werken is geen doel op zich. Wij zien remote werken als een tool die zorgt voor gelukkiger, vrij, creatief en succesvol leven. Door tijd en ruimte te nemen voor je doelen en dromen ga je er niet aan voorbij, waardoor het logisch is dat je ze gemakkelijker behaalt. Door uit je comfort zone en gebruikelijke ritme te stappen, door (tijdelijk) te werken vanuit het buitenland kom je tot nieuwe inzichten. Daarbij werk en leef je op dat moment helemaal in je eigen ideale ritme. Je dagen voelen vrijer. Jij voelt je gelukkiger. Je komt met de dag meer en meer terug in jouw natuurlijke energie en kracht! 

Mechteld Petersen

Ik kan deze workation aanraden aan iedere freelancer of interimmer die nu nog uurtje factuurtje werkt, maar zichzelf serieus genoeg neemt om op te schalen naar business owner! 

Nina de Kort
Mijn bedrijf heeft een vlucht genomen na deze workation! Mijn team is gegroeid en ik heb zelf een andere rol aangenomen. Ik had dit niet kunnen doen als ik niet mee was geweest op workation naar Lissabon. 

Stefan Henssen
Deze workation is zoveel meer dan werken vanuit het buitenland. Het stukje persoonlijke ontwikkeling heeft een belangrijke focus en dit wordt gekoppeld aan je bedrijf. Heel waardevol! If you're the smartest person in the room, then you're in the wrong room

Ondernemen kan wel eens alleen voelen. Je werkt lange dagen, zonder collega's en het is lastig om mensen te vinden waar je echt een goed gesprek mee kan voeren over jouw onderneming. Je zou wel eens gewoon willen kletsen en willen sparren over de dingen waar je mee bezig bent, zonder daar gelijk een oproep voor op LinkedIn te zetten. En eerlijk is eerlijk, Meetings in the Sun zou niet bestaan als wij ook niet een groep van slimme, ondernemende, kritische en begripvolle mensen om ons heen hadden om ons verder te helpen. Het is extreem waardevol om je te omringen met andere ondernemers. Mensen waar je van kunt leren, die je feedback geven, die je begrijpen en waar je mee kunt brainstormen. Maar waar vind je die? 


Wij beloven je dat de groep waar jij mee op workation gaat, precies aansluit bij jou. Wij spreken iedereen persoonlijk in een eerste intakegesprek. In dit gesprek willen we jou en jouw bedrijf leren kennen. We zijn benieuwd naar je doelen en dromen. We willen weten waar je tegenaan loopt en welke knelpunten je tegenhouden bij het volledig najagen van die dromen en doelen. Natuurlijk mag jij ons ook het hemd van het lijf vragen. Waarom doen we dit? Omdat wij het belangrijk vinden dat jij ALLES uit deze workation haalt wat er in zit. De mensen met wie je gaat zijn een belangrijke factor als jij het maximale uit deze workation wilt halen. Daarom steken we veel tijd en aandacht in het interviewen van al onze deelnemers en garanderen wij dat jullie, niet alleen van ons, maar ook van elkaar zullen leren. 

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.