Video Aspect Ratio: 16:9

10% korting op alle workations

Actie loopt tot 16 dec 23.59 uur

Schrijf je in voor één van onze workations

bosworkation

03-10

jan
8 dagen, 7 nachten

NIEUWJAARS EDITIE!

Start je jaar goed en knal 2021 in!


Je hoeft niet ver weg te gaan om bezig te zijn met persoonlijke of zakelijke groei. Gebaseerd op de theorieën van de Hell Week.


28- 05

feb/mrt

6 dagen, 5 nachten

Workation Intuïtief ondernemen/werken

Onze favoriete workation! Speciaal ontwikkeld voor freelancers/ondernemers.


Ga je mee? 05- 

09

mrt
5 dagen, 4 nachten

Next level ondernemen

Deze workation is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die klaar zijn voor groei.


Wil jij jouw bedrijf opschalen? Meer AAN je bedrijf werken dan IN je bedrijf ? Zoek je meer vrijheid in het ondernemerschap, zonder omzet te verliezen?


Dan is deze workation voor jou!

Ik wist niet wat ik moest verwachten, behalve dat ik zakelijk zou gaan groeien. Dat de workation zo intens zou zijn, had ik niet verwacht. Ook had ik niet verwacht dat persoonlijke en zakelijke groei zo mooi samen gebracht zou worden. De verwachting die ik had is 200% overtroffen. 

Ron Strik - Senior Creative en eigenaar Strik CCC

Waarom een workation?

Onze workations zijn een manier om ondernemers en professionals te empoweren. Wij geloven in de kracht van wegstappen van je dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen, zodat je met een ander perspectief kunt kijken naar je huidige en gewenste situatie. Een andere omgeving en ambitieuze professionals zorgen voor nieuwe creativiteit en een open blik, waardoor jij tot nieuwe inzichten kunt komen die je gaan helpen in de volgende stappen van jouw bedrijf. 


Tijdens onze workations besteden we aandacht aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en dat combineren we met al het moois wat reizen voor ons betekent. Lekker lokaal eten, mooie locaties, fijne en ambitieuze professionals  waar je van kunt leren, unieke excursies en genoeg rust zodat je opgedane informatie en inspiratie kunt verwerken.

Onze missie is jou, als ondernemer of professional, helpen met een vrijer leven waarbij jij in control bent over jouw agenda en ritme. Deze manier van werken is geen doel op zich, maar een tool die zorgt voor gelukkiger, vrij, creatief en succesvol leven.

Stefan wilde groeien als ondernemer, maar leerde vooral veel over zichzelf

Work-a-tion (de, m, multiple: workations) ~ A workation is a vacation that allows you to work remotely while integrating elements of leisure that let you unwind, relax and be more productive."If you're the smartest person in the room, then you're in the wrong room

Ondernemen kan wel eens alleen voelen. Je werkt lange dagen, zonder collega's en het is lastig om mensen te vinden waar je echt een goed gesprek mee kan voeren over jouw onderneming. Je zou wel eens gewoon willen kletsen en willen sparren over de dingen waar je mee bezig bent, zonder daar gelijk een oproep voor op LinkedIn te zetten. En eerlijk is eerlijk, Meetings in the Sun zou niet bestaan als wij ook niet een groep van slimme, ondernemende, kritische en begripvolle mensen om ons heen hadden om ons verder te helpen. Het is extreem waardevol om je te omringen met andere ondernemers. Mensen waar je van kunt leren, die je feedback geven, die je begrijpen en waar je mee kunt brainstormen. Maar waar vind je die? 


Wij beloven je dat de groep waar jij mee op workation gaat, precies aansluit bij jou. Wij spreken iedereen persoonlijk in een eerste intakegesprek. In dit gesprek willen we jou en jouw bedrijf leren kennen. We zijn benieuwd naar je doelen en dromen. We willen weten waar je tegenaan loopt en welke knelpunten je tegenhouden bij het volledig najagen van die dromen en doelen. Natuurlijk mag jij ons ook het hemd van het lijf vragen. Waarom doen we dit? Omdat wij het belangrijk vinden dat jij ALLES uit deze workation haalt wat er in zit. De mensen met wie je gaat zijn een belangrijke factor als jij het maximale uit deze workation wilt halen. Daarom steken we veel tijd en aandacht in het interviewen van al onze deelnemers en garanderen wij dat jullie, niet alleen van ons, maar ook van elkaar zullen leren. 

Mechteld Petersen

Ik kan deze workation aanraden aan iedere freelancer of interimmer die nu nog uurtje factuurtje werkt, maar zichzelf serieus genoeg neemt om op te schalen naar business owner! 

Nina de Kort
Mijn bedrijf heeft een vlucht genomen na deze workation! Mijn team is gegroeid en ik heb zelf een andere rol aangenomen. Ik had dit niet kunnen doen als ik niet mee was geweest op workation naar Lissabon. 

Stefan Henssen
Deze workation is zoveel meer dan werken vanuit het buitenland. Het stukje persoonlijke ontwikkeling heeft een belangrijke focus en dit wordt gekoppeld aan je bedrijf. Heel waardevol! 

Covid Update: 

We zijn op de hoogte van de huidige gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en respecteren alle beperkingen die door de overheid worden opgelegd. Als wegens verandering van de veiligheidsvoorschriften de workation niet door kan gaan, zullen we de workation uitstellen en wordt  je hierover geïnformeerd. Wij vergoeden geen vluchten of reiskosten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
arrow_drop_up arrow_drop_down