arrow_drop_up arrow_drop_down

TRANSFORMEER JOUW BEDRIJF IN JOUW DROOMBEDRIJF

HOE KAN IK FINANCIEEL GROEIEN, ZONDER NOG MEER UREN TE MAKEN? 

Je bent niet voor niks voor jezelf begonnen, maar toch heb je het gevoel een loonslaaf te zijn geworden van je eigen bedrijf. Je hebt gekozen voor vrijheid, maar je bent alleen maar bezig je bedrijf draaiende te houden. 

De omzet en de toekomst van jouw bedrijf hangt volledig op jouw schouders en je hebt het gevoel dat wanneer jij even pauze neemt alles waar je voor gewerkt hebt instort als een kaartenhuis. 

Je werkt veel. 40, 50, 60 uur; daar kom je er makkelijk aan! Vertaald dit zich naar jouw bankrekening? Soms. Maar van een gezonde cashflow is geen sprake. Het moet anders, maar hoe? 

HERKENBAAR?

 Je hebt ambitieuze doelen gesteld, maar je boekt niet de voortgang die je wilt.
Door alle werkzaamheden binnen je bedrijf verlies je zicht op het grotere plaatje en het toekomstperspectief wat je ooit voor ogen had.
Bepaalde activiteiten binnen je bedrijf staan je zo erg tegen dat je soms twijfelt aan ondernemerschap. 

Er lijkt soms geen einde te komen aan alle uitvoerende klusjes.  Je weet niet hoe je jezelf hiervan vrij kunt spelen waardoor werken aan je bedrijf uitgesteld blijft worden. 

Je blijft jezelf vertellen dat er niet genoeg tijd is en niet genoeg geld is om een volgende stap. te maken en het lukt je niet om een duurzame oplossing van groei te vinden en realiseren.

GA WERKEN AAN JE BEDRIJF

Er zit een groot verschil tussen werken aan en in je bedrijf. Natuurlijk, zitten er nog steeds af en toe dagen tussen dat ik in mijn bedrijf werk in plaats van aan. Maar er is groot verschil: ik kies daar bewust voor. En als ik aan mijn bedrijf wil werken, dan doe ik dat.

Dit is geen ‘gewone’ workation waarin wij je leren hoe je to-do lists maakt, of we tips geven om jouw bedrijf te leiden. Zo werken we namelijk niet. Er is meer nodig om weer vrijheid te krijgen binnen je eigen bedrijf. Met een team van verschillende coaches en trainers ga jij aan de slag om dat te bereiken.

Door de jaren heen hebben wij veel geleerd over het runnen van een goedlopende business die ook vrijheid geeft, en in deze workation leren we jou hoe jij dat ook kunt bereiken.

Mechteld over onze workation>>

Je moet jezelf als ondernemer f*cking serieus nemen!

Aan het eind van de workation weet je 

 • Wat jouw drive is en hoe je jouw drive in kunt zetten om next level te gaan;
 • Hoe je in beweging blijft en jezelf motiveert om in de actiemodus te komen en te blijven;
 • Hoe je jouw bedrijf volgens een bewezen strategie naar een volgend level tilt;
 • Hoe je obstakels kunt omzetten in een kracht, zodat je jouw bedrijf sterker maakt en groei realiseert;
 • Precies in kaart te brengen waar je heen wilt met je bedrijf en hoe je daar gaat komen;
 • De werkzaamheden waarvoor je weerstand voelt te delegeren of anders te waarderen;
 • Hoe je met energie, drive en een geluksgevoel je bedrijf opbouwt;
 • Je bedrijfsomzet laat exploderen tot een springplank om je doelen lachend voorbij te schieten.

De verwachting die ik had is 200% overtroffen! Ik wist niet wat we gingen doen, maar ik wist dat ik zakelijk zou groeien. Dat het zo intens zou zijn had ik niet verwacht, ook niet dat persoonlijke en zakelijke zo mooi samengebracht zou worden. 

Ron Strik - Senior Creative en eigenaar Strik CCC

Wat kun je verwachten?

Zet de next step in jouw business

Ga vijf intensieve dagen tegemoet waarin je 100% aan jouw bedrijf werkt. De doelstelling is om jouw bedrijf te optimaliseren en (deels) te automatiseren zodat jij, als eigenaar, weer tijd en ruimte krijgt om aan de volgende stappen van je bedrijf te werken in plaats van tijd en ruimte kwijt te zijn aan uitvoerende taken en to do's.

presentatie remote werken

Verdien meer in minder tijd

Je hebt een goed inkomen, hebt leuke klanten en je bent tevreden. Maar je voelt dat je nog veel meer potentie hebt. Je wilt groeien! Meer verdienen in minder tijd. Welk verdienmodel(len) past bij jouw bedrijf? Waar moet je op letten en wat is de sleutel naar succes? Je ontwikkelt tijdens de workation één of meerdere succesvolle verdienmodellen. 
van werknemer naar ondernemer

Creëer meer financiële vrijheid

Aan je bedrijf werken, dat betekent dat je in het opbouwen van passief inkomen zou moeten investeren. Tijdens deze workation ga je op zoek naar wat er nodig is om een passief inkomen te creëren en zet je de eerste stappen naar deze bron van inkomsten. Je gaat niet meer in je bedrijf werken maar aan je bedrijf.
presentatie remote werken

Werk strategisch aan je bedrijf

Bepaalde activiteiten binnen je bedrijf zitten je zo erg tegen dat je er elke keer tegenop ziet. Leer hoe je taken kunt uitbesteden, een team kunt bouwen of uitbreiden, waardoor jij meer vrijheid kan creëren. Je leert hoe je gebruik maakt van elkaars krachten, wat de keyfactors zijn van het opzetten van een sterk team en hoe je een team aanstuurt. Jij krijgt meer tijd om strategisch aan je bedrijf te werken in plaats van werken in je bedrijf en uitvoerend bezig zijn.  

Aan de slag met coaches en trainers

Door de jaren heen hebben wij met vele trainers en coaches kennisgemaakt. We hebben crème de la crème voor jullie uitgekozen. Eén van de hoofdcoaches van deze workation is Mark Daamen. Hij is één van de weinigen die het gelukt is om de 4-hour work week van Timorthy Ferriss te integreren. Mark heeft 6 succesvolle bedrijven die hij managet in jawel... vier uur per week. Zijn ervaringen en zijn drive om anderen te helpen maken hem tot een waardevolle coach. Ontdek onder begeleiding van multi-entrepreneur en coach Mark Daamen en andere trainers het groeipotentieel van jouw bedrijf!

Wij creëeren 100% focus

Wij regelen alles voor jou, zodat jij maar op een ding hoeft te focussen: jouw business. Accommodatie, maaltijden, ontspanning en sportsessies worden verzorgd zodat jij in een optimale omgeving alles uit deze 5 dagen gaat halen. 

Network is the key!

Het is extreem waardevol om je te omringen met andere ondernemers. Ondernemers waar je van kunt leren, die je feedback geven, die op hun beurt een interessant netwerk hebben, die je begrijpen en waar je mee kunt brainstormen. Waar vind je die? 


Wij zorgen dat de groep waar jij mee je op workation gaat, precies aansluit bij jouw behoeftes. Wij spreken iedereen persoonlijk nadat ze zich hebben aangemeld. In dit gesprek willen we alles weten van jou en jouw bedrijf. We zijn benieuwd naar je doelen en je dromen. We willen weten waar je tegenaan loopt en waar je uitdagingen zitten. Natuurlijk mag jij ons ook het hemd van het lijf vragen. De mensen met wie je gaat is een belangrijke factor, die mede gaat zorgen voor maximaal resultaat. Daarom steken we veel tijd en aandacht in het interviewen van alle deelnemers en garanderen wij dat jullie, niet alleen van ons, maar ook van elkaar zullen leren. 

Mechteld Petersen

Ik kan deze workation aanraden aan iedere freelancer of interimmer die nu nog uurtje factuurtje werkt, maar zichzelf serieus genoeg neemt om op te schalen naar business owner! 

Nina de Korte
Mijn bedrijf heeft een vlucht genomen na deze workation! Mijn team is gegroeid en ik heb zelf een andere rol aangenomen. Ik had dit niet kunnen doen als ik niet mee was geweest op workation naar Lissabon. 

Stefan Henssen
Deze workation is zoveel meer dan werken vanuit het buitenland. Het stukje persoonlijke ontwikkeling heeft een belangrijke focus en dit wordt gekoppeld aan je bedrijf. Heel waardevol! 

€ 2300,-

In verband met COVID staan alle workation on hold

 • 4 nachten in een privé kamer inclusief alle maaltijden, drank en snacks;
  • Business coach sessies met onder andere Mark Daamen en andere trainers;
  • Verschillende inhoudelijke business workshops die bijdragen aan de groei van je bedrijf;
  • Mastermind sessies met de volledige groep en praktische opdrachten;
  • Verschillende activiteiten die rust en ontspanning in het programma brengen;
   • De workation wordt op factuur gezet, zodat je deze zakelijk kunt aftrekken.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

<< Stefan over onze workation

Het is een workation, maar als persoon haal je er ook zoveel uit!

COVID

We zijn op de hoogte van de huidige gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en respecteren alle beperkingen die door de overheid worden opgelegd.

Als wegens verandering van de veiligheidsvoorschriften de workation niet door kan gaan, zullen we de workation uitstellen en word je hierover geïnformeerd.

Wij vergoeden geen vluchten of reiskosten.