arrow_drop_up arrow_drop_down

Transformeer jouw bedrijf in een droombedrijf!

Inmiddels ben je al een aantal jaren bezig en het is tijd voor de volgende stap. Je hebt behoefte aan meer balans tussen werk en vrije tijd zodat je kunt genieten van wat je ondertussen hebt opgebouwd. Je wilt minder werken, meer genieten en meer verdienen. Hoe kun jij jouw bedrijf optimaliseren? Hoe kun je gaan opschalen zodat je meer winst maakt, maar niet meer uren hoeft te draaien? Je wilt nieuwe verdienmodellen opzetten. Je wilt passief inkomen creëren. Je wilt niet meer alle werkzaamheden doen die je nu doet. Vraag je je af hoe je dat aanpakt? Dan is onze workation naar Lissabon voor jou!

Van werknemer in je eigen bedrijf naar business owner! 

Vrijheid is het meest gegeven antwoord als je een ondernemer vraagt waarom hij of zij voor zichzelf is begonnen.


Financiële vrijheid, vrijheid om te werken aan de projecten en producten waar jij in gelooft, vrijheid om te werken wanneer en waar jij wilt. Vrijheid om te werken met wie jij wilt en autonoom beslissingen maken. "Ondernemers zijn de enige mensen die ontslag nemen van een 40-urige werkweek, om vervolgens 60 uur per week te werken en dat vrijheid noemen."In werkelijkheid werk je keihard aan je dromen en doelen. Vrije dagen heb je zelden. Je vindt je werk leuk en je bent trots op jezelf, maar je wilt ook groeien. Je wilt groeien, maar niet ten koste van je vrije tijd. Je wilt immers ook genieten van wat je hebt opgebouwd. 


Meer verdienen in minder tijd. Het is tijd om te groeien van werknemer in je eigen bedrijf naar business owner! 


Herken jij jezelf hierin? Dan is de workation zeker iets voor jou! 

Herken jij jezelf het onderstaande? Dan is de workation zeker iets voor jou! 

De opstart van je bedrijf ligt al lang achter je. Je hebt een goed inkomen, hebt leuke klanten en je bent tevreden. Maar je voelt dat je nog veel meer potentie hebt. Je wilt groeien! 
Je denkt na over meerdere inkomensstromen en passief inkomen.
Je wilt strategisch werken aan het bedrijf en binnen je werkzaamheden, in plaats van werken in je bedrijf en uitvoerend bezig zijn.
Je hebt een omzet tussen de 80 – 200k per fte per jaar en hebt de ambitie om deze omzet binnen een jaar te verdubbelen. 
In 2020 wil je een team bouwen, waardoor jij meer vrijheid kan creëren en kunt gaan genieten van wat je hebt opgebouwd. 

De verwachting die ik had is 200% overtroffen! Ik wist niet wat we gingen doen, maar ik wist dat ik zakelijk zou groeien. Dat het zo intens zou zijn had ik niet verwacht, ook niet dat persoonlijke en zakelijke zo mooi samengebracht zou worden. 

Ron Strik - Senior Creative en eigenaar Strik CCC

<< Mechteld over onze workation

Wat hebben wij jou te bieden? 

Kennis en vaardigheden om meerdere bronnen van inkomsten en passief inkomen te creëeren.


Vergroot je strategische positie, je stapt uit je comfort-zone en kijkt met nieuw perspectief naar jouw bedrijf.


Ervaar vrijheid in ondernemerschap, door werken en reizen met elkaar te combineren! Een team bouwen, waardoor jij (jouw taken kan uitbesteden en) meer kan gaan reizen en vrijheid kan creëren.


Een groep ervaren ondernemers die dezelfde drive hebben en in een soortgelijke fase van hun onderneming zitten. 


Kennis en tools die je helpen met het implementeren, optimaliseren en automatiseren van verschillende verdienmodellen.

Wat kun je verwachten?

Werken aan jouw business

Ga vijf intensieve dagen tegemoet waarin je 100% aan jouw bedrijf werkt. 

Ontdek, onder begeleiding van multi-entrepreneur en coach Mark Daamen, het groeipotentieel van jouw bedrijf!

Doel van deze workation

De doelstelling is om jouw bedrijf te optimaliseren en (deels) te automatiseren zodat jij, als eigenaar, weer tijd en ruimte krijgt om aan de volgende stappen van je bedrijf te werken in plaats van tijd en ruimte kwijt te zijn aan uitvoerende taken en to do's. Concrete tools en actie om je verdienmodellen te optimaliseren en uitbreiden, de eerste stappen naar een passief inkomen! Door deze stap te maken, ga je meer vrijheid ervaren in het ondernemerschap. Wij leren je hoe!

<< Ron over onze workation

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met onderwerpen zoals: online verdienmodellen en passief inkomen. We zullen het hebben over hoe jij de juiste balans kunt vinden tussen werk en privé. Je wordt gedwongen om belangrijke keuzes te gaan maken. We zullen het hebben over opschalen, delegeren, optimaliseren, automatiseren en focus aanbrengen. Dat gezegd hebbende, elke groep is anders en daardoor is ook elke workation anders. Wij kijken altijd naar de behoeften van de groep en passen daarop de details van het programma aan. If you're the smartest person in the room, then you're in the wrong room

Het is extreem waardevol om je te omringen met andere ondernemers. Ondernemers waar je van kunt leren, die je feedback geven, die op hun beurt een interessant netwerk hebben, die je begrijpen en waar je mee kunt brainstormen. Waar vind je die? 


Wij zorgen dat de groep waar jij mee naar Lissabon gaat, precies aansluit bij jouw behoeftes. Wij spreken iedereen persoonlijk nadat ze zich hebben aangemeld. In dit gesprek willen we alles weten van jou en jouw bedrijf. We zijn benieuwd naar je doelen en je dromen. We willen weten waar je tegenaan loopt en waar je uitdagingen zitten. Natuurlijk mag jij ons ook het hemd van het lijf vragen. De mensen met wie je gaat is een belangrijke factor, die mede gaat zorgen voor maximaal resultaat. Daarom steken we veel tijd en aandacht in het interviewen van alle deelnemers en garanderen wij dat jullie, niet alleen van ons, maar ook van elkaar zullen leren. 

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Onze filosofie

Wij geloven in de kracht van wegstappen van je dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen, zodat je met een ander perspectief kunt kijken naar je huidige en gewenste situatie. Een andere omgeving en andere mensen zorgen voor een nieuwe creativiteit en een open vizier. Tijdens onze workations krijg je de kans al deze nieuwe invloeden in te zetten voor de volgende stappen in jouw onderneming. 


Tijdens onze workations besteden we aandacht aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dat combineren we met al het moois wat reizen voor ons betekent. Lekker lokaal eten, mooie locaties, fijne mensen waar je van kunt leren, unieke excursies en genoeg rust zodat je opgedane informatie en inspiratie kunt verwerken. 


Onze missie is jou als ondernemer helpen met een vrijer leven waarbij jij control bent over jouw agenda en ritme. Kunnen werken vanuit het buitenland is voor ons geen doel op zich, maar een manier van werken die zorgt voor een gelukkiger, vrij, creatief en succesvol leven.

<< Stefan over onze workation

Meet Mark Daamen

Wij zijn zelf geen coach en werken daarom met trainers en coaches die onze missie en filosofie begrijpen en voelen. Eén van de mensen waar we graag en veel mee werken is Mark. Hij is één van de weinigen die het is gelukt om de 4-hour workweek van Timorthy Ferriss te integreren. Mark heeft 3 succesvolle bedrijven die hij managed in jawel.. in 4 uur per week. Hij heeft zeven bedrijven opgezet, vele fouten gemaakt, veel geld verloren en veel geld verdiend. Zijn ervaringen en zijn drive om anderen te helpen maken hem tot een waardevolle coach.

Tijdens de workation deelt hij zijn lessen en methodieken. Hij geeft praktische tips en vertelt vanuit eigen ervaring. Ervaring vanuit zijn eigen bedrijven, maar ook vanuit de meer dan 50 ondernemers die hij begeleidt. Markt wordt al jaren gecoacht door business guru Cloé Madanes, de business partner van Tony Robbins en ook haar lessen en methodes komen terug in de trainingen van Mark.


Wij werken met hem, omdat hij ook een jaar lang onze coach is geweest en in een korte tijd groeide het team van Meetings in the Sun van 2 naar 5 werknemers, onze omzet verdubbelde en onze focus werd scherper. 


Denk je dat Mark jou ook kan begeleiden naar die next step? Denk jij dat jouw bedrijf meer potentie heeft? (spoiler alert: dat heeft jouw bedrijf!) Meld je aan voor een intakegesprek en ga mee naar Lissabon!

Mechteld Petersen

Ik kan deze workation aanraden aan iedere freelancer of interimmer die nu nog uurtje factuurtje werkt, maar zichzelf serieus genoeg neemt om op te schalen naar business owner! 

Nina de Korte
Mijn bedrijf heeft een vlucht genomen na deze workation! Mijn team is gegroeid en ik heb zelf een andere rol aangenomen. Ik had dit niet kunnen doen als ik niet mee was geweest op workation naar Lissabon. 

Stefan Henssen
Deze workation is zoveel meer dan werken vanuit het buitenland. Het stukje persoonlijke ontwikkeling heeft een belangrijke focus en dit wordt gekoppeld aan je bedrijf. Heel waardevol! 

€ 2300,-

20-24 Maart Workation Lissabon

Inclusief:

  Algemeen
  • 4 nachten in privé kamer in een fijne, centraal gelegen accommodatie. 
  • Maaltijden bestaande uit: 4x ontbijt en 3x lunch. Ten alle tijden inbegrepen water, koffie en thee.
  • Transport tijdens de gehele trip en activiteiten.
  • Shuttle van en naar het vliegveld.
  • De hele reis wordt op factuur gezet, zodat je deze zakelijk kunt aftrekken van de belasting. Net als het retour vliegticket die je nodig hebt om naar Lissabon te komen.

  Zakelijk

  • Business coach sessies met Mark Daamen. Hij zal de groep deze vier dagen begeleiden. Mark heeft meerdere bedrijven opgezet en succesvol verkocht. Hij is een ervaren ondernemer en business coach en heeft het bekende online winstprogramma ontwikkelt waarin hij meer dan 50 ondernemers begeleidt. 
  • 1 op 1 sessie met Mark Daamen
  • Verschillende inhoudelijke business workshops die bijdragen aan de groei van je bedrijf gegeven door internationale en lokale professionals.
  • Mastermind sessies met de volledige groep en 1 op 1 opdrachten. 

  Activiteiten

  • De workation bevat altijd twee activiteiten die rust en ontspanning in het programma brengen. Wat dit activiteiten zijn zeggen we nog niet, maar lekker eten en wijn komen sowieso terug in de trip.