arrow_drop_up arrow_drop_down

Transformeer jouw bedrijf in een droombedrijf!

Je bent een gevorderde ondernemer, je bent al een aantal jaren bezig en het is tijd voor de volgende stap. Je hebt behoefte aan meer balans tussen werk en vrije tijd zodat je kunt genieten van wat je ondertussen hebt opgebouwd. Je wilt minder werken, meer genieten en meer verdienen. Hoe kun jij jouw bedrijf optimaliseren? Hoe kun je gaan opschalen zodat je meer winst maakt, maar niet meer uren hoeft te draaien? Je wilt nieuwe verdienmodellen opzetten. Je wilt passief inkomen creëren. Je wilt niet meer alle werkzaamheden doen die je nu doet. Vraag je je af hoe je dat aanpakt? Dan is onze workation naar Lissabon voor jou!

Ga je mee?

Toen Corona ook in Nederland in sloeg als een bom, stond het leven even stil. Wij hadden onze tas al ingepakt om in maart naar Lissabon op workation te gaan. Helaas, maar we voelen weer goede moed. We kijken vooruit naar de volgende workations Natuurlijk houden we daarbij rekening met de nodige maatregelingen. Vanuit ratio weten we best dat de reis met een paar maanden uitgesteld zou kunnen worden, maar ook daar hebben we iets op bedacht. Dus ga je mee op avontuur?

Onze filosofie

Door af en toe weg te stappen van je normale ritme, je gebruikelijke omgeving, zorg je voor nieuwe inzichten, nieuwe energie en nieuwe creativiteit. Letterlijk afstand kunnen nemen zorgt voor helderheid en ruimte zodat je kunt zien waar je staat en waar je heen wilt.


Tijdens onze workations besteden we aandacht aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en dat combineren we met al het moois wat reizen voor ons betekent. Lekker lokaal eten, mooie locaties, fijne mensen waar je van kunt leren, unieke excursies en genoeg rust zodat je opgedane informatie en inspiratie kunt verwerken. 


Onze missie is jou als ondernemer helpen met een vrijer leven waarbij jij control bent over jouw agenda en ritme. Kunnen werken vanuit het buitenland is voor ons geen doel op zich, maar een tool die zorgt voor een gelukkiger, vrij, creatief en succesvol leven.

De verwachting die ik had is 200% overtroffen! Ik wist niet wat we gingen doen, maar ik wist dat ik zakelijk zou groeien. Dat het zo intens zou zijn had ik niet verwacht, ook niet dat persoonlijke en zakelijke zo mooi samengebracht zou worden. 

Ron Strik - Senior Creative en eigenaar Strik CCC

Wat hebben wij jou te bieden? 

Kennis en vaardigheden om meerdere bronnen van inkomsten en passief inkomen te creëeren.


Vergroot je strategische positie, je stapt uit je comfort-zone en kijkt met nieuw perspectief naar jouw bedrijf.


Ervaar vrijheid in ondernemerschap, door werken en reizen met elkaar te combineren! Een team bouwen, waardoor jij (jouw taken kan uitbesteden en) meer kan gaan reizen en vrijheid kan creëren.


Een groep ervaren ondernemers die dezelfde drive hebben en in een soortgelijke fase van hun onderneming zitten. 


Kennis en tools die je helpen met het implementeren, optimaliseren en automatiseren van verschillende verdienmodellen.

<< Mechteld over onze workation

Wat kun je verwachten?

Werken aan jouw business

Ga vijf intensieve dagen tegemoet waarin je 100% aan jouw bedrijf werkt. De doelstelling is om jouw bedrijf te optimaliseren en (deels) te automatiseren zodat jij, als eigenaar, weer tijd en ruimte krijgt om aan de volgende stappen van je bedrijf te werken in plaats van tijd en ruimte kwijt te zijn aan uitvoerende taken en to do's. Concrete tools en actie om je verdienmodellen te optimaliseren en uitbreiden, de eerste stappen naar een passief inkomen! Door deze stap te maken, ga je meer vrijheid ervaren in het ondernemerschap. Wij leren je hoe!


Ontdek, onder begeleiding van multi-entrepreneur en coach Mark Daamen, het groeipotentieel van jouw bedrijf!

<< Ron over onze workation

Verdienmodellen


De opstart van je bedrijf ligt al lang achter je. Je hebt een goed inkomen, hebt leuke klanten en je bent tevreden. Maar je voelt dat je nog veel meer potentie hebt. Je wilt groeien! Meer verdienen in minder tijd.

(Online) verdienmodellen, het is volledige afhankelijk van wat je doet en waar je mee bezig bent. Welk verdienmodel(len) past bij jouw bedrijf? Waar moet je op letten en wat is de sleutel naar succes. 


Je ontwikkelt tijdens de workation een of meerdere succesvolle verdienmodellen. Je krijgt tools en kennis over opschalen, delegeren, optimaliseren, automatiseren en focus aanbrengen.

Passief inkomen

Het kan zeker, een passief inkomen verdienen. Maar ook voor passief inkomen geldt dat je er wél wat voor moet doen; gratis geld is het niet. Wel is het geld dat op een gegeven moment gemakkelijk naar je toestroomt, omdat je het meeste werk al hebt gedaan. En dat is precies de reden waarom ook jij in het opbouwen van passief inkomen zou moeten investeren. Tijdens de workation ga je opzoek naar wat ervoor nodig is om een passief inkomen te creëren en zet je de eerste stappen naar deze bron van inkomsten.


Je gaat niet meer in je bedrijf werken maar aan je bedrijf.

Team bouwen

In 2020 wil je een team bouwen of uitbreiden, waardoor jij meer vrijheid kan creëren en kunt gaan genieten van wat je hebt opgebouwd. Je leert hoe je gebruik maakt van elkaars krachten, wat de keyfactors zijn van het opzetten van een sterk team en hoe je een team aanstuurt.


Jij krijgt meer tijd om strategisch aan je bedrijf te werken in plaats van werken in je bedrijf en uitvoerend bezig zijn.  

Network is the key!

Het is extreem waardevol om je te omringen met andere ondernemers. Ondernemers waar je van kunt leren, die je feedback geven, die op hun beurt een interessant netwerk hebben, die je begrijpen en waar je mee kunt brainstormen. Waar vind je die? 


Wij zorgen dat de groep waar jij mee naar Lissabon gaat, precies aansluit bij jouw behoeftes. Wij spreken iedereen persoonlijk nadat ze zich hebben aangemeld. In dit gesprek willen we alles weten van jou en jouw bedrijf. We zijn benieuwd naar je doelen en je dromen. We willen weten waar je tegenaan loopt en waar je uitdagingen zitten. Natuurlijk mag jij ons ook het hemd van het lijf vragen. De mensen met wie je gaat is een belangrijke factor, die mede gaat zorgen voor maximaal resultaat. Daarom steken we veel tijd en aandacht in het interviewen van alle deelnemers en garanderen wij dat jullie, niet alleen van ons, maar ook van elkaar zullen leren. 

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Mechteld Petersen

Ik kan deze workation aanraden aan iedere freelancer of interimmer die nu nog uurtje factuurtje werkt, maar zichzelf serieus genoeg neemt om op te schalen naar business owner! 

Nina de Korte
Mijn bedrijf heeft een vlucht genomen na deze workation! Mijn team is gegroeid en ik heb zelf een andere rol aangenomen. Ik had dit niet kunnen doen als ik niet mee was geweest op workation naar Lissabon. 

Stefan Henssen
Deze workation is zoveel meer dan werken vanuit het buitenland. Het stukje persoonlijke ontwikkeling heeft een belangrijke focus en dit wordt gekoppeld aan je bedrijf. Heel waardevol! 

Meet Mark Daamen

Wij zijn zelf geen coach en werken daarom met trainers en coaches die onze missie en filosofie begrijpen en voelen. Eén van de mensen waar we graag en veel mee werken is Mark. Hij is één van de weinigen die het is gelukt om de 4-hour workweek van Timorthy Ferriss te integreren. Mark heeft 3 succesvolle bedrijven die hij managed in jawel.. in 4 uur per week. Hij heeft zeven bedrijven opgezet, vele fouten gemaakt, veel geld verloren en veel geld verdiend. Zijn ervaringen en zijn drive om anderen te helpen maken hem tot een waardevolle coach.

Tijdens de workation deelt hij zijn lessen en methodieken. Hij geeft praktische tips en vertelt vanuit eigen ervaring. Ervaring vanuit zijn eigen bedrijven, maar ook vanuit de meer dan 50 ondernemers die hij begeleidt. Markt wordt al jaren gecoacht door business guru Cloé Madanes, de business partner van Tony Robbins en ook haar lessen en methodes komen terug in de trainingen van Mark.

Wij werken met hem, omdat hij ook een jaar lang onze coach is geweest en in een korte tijd groeide het team van Meetings in the Sun van 2 naar 5 werknemers, onze omzet verdubbelde en onze focus werd scherper. 

Denk je dat Mark jou ook kan begeleiden naar die next step? Denk jij dat jouw bedrijf meer potentie heeft? (spoiler alert: dat heeft jouw bedrijf!) Meld je aan voor een intakegesprek en ga mee naar Lissabon!

<< Stefan over onze workation

What about the lockdown?

Als wij in oktober niet mogen reizen of het voelt onveilig dan gaan we uiteraard niet. In dat geval verschuift de reis naar het eerst volgende moment dat we wel weer veilig kunnen reizen.  Als dat niet in oktober is, dan is dat begin volgend jaar. Wat wij zeker weten is dat wanneer we weer mogen reizen, wij er als eerste bij zijn. En jij als je met ons mee gaat ook! Omdat we snappen dat het voelt alsof je een risico neemt, hebben we onze aanbetaling van 50% verminderd naar een symbolische €100,-. Als de reis niet doorgaat in oktober, verschuiven we hem naar begin 2021. Gaat die dan nog niet door dan kun je er voor kiezen om het bedrag te besteden aan een ander product wat we aanbieden, het bedrag verschuiven naar een volgend workation of natuurlijk kun je jouw bedrag ook terug krijgen. Op deze manier hopen we het risico voor je weg te nemen en je alvast mee te nemen in de voorpret van een bijzondere reis. Wees zeker van jouw plek en meld je aan. Dit wil je niet missen!
€ 1800,-

02-06 oktober Workation Lissabon

Inclusief:

  Algemeen
  • 4 nachten in privé kamer in een fijne, centraal gelegen accommodatie. 
  • Maaltijden bestaande uit: 4x ontbijt en 3x lunch. Ten alle tijden inbegrepen water, koffie en thee.
  • Transport tijdens de gehele trip en activiteiten.
  • Shuttle van en naar het vliegveld.
  • De hele reis wordt op factuur gezet, zodat je deze zakelijk kunt aftrekken van de belasting. Net als het retour vliegticket die je nodig hebt om naar Lissabon te komen.

  Zakelijk

  • Business coach sessies met Mark Daamen. Hij zal de groep deze vier dagen begeleiden. Mark heeft meerdere bedrijven opgezet en succesvol verkocht. Hij is een ervaren ondernemer en business coach en heeft het bekende online winstprogramma ontwikkelt waarin hij meer dan 50 ondernemers begeleidt. 
  • 1 op 1 sessie met Mark Daamen
  • Verschillende inhoudelijke business workshops die bijdragen aan de groei van je bedrijf gegeven door internationale en lokale professionals.
  • Mastermind sessies met de volledige groep en 1 op 1 opdrachten. 

  Activiteiten

  • De workation bevat altijd twee activiteiten die rust en ontspanning in het programma brengen. Wat dit activiteiten zijn zeggen we nog niet, maar lekker eten en wijn komen sowieso terug in de trip.