arrow_drop_up arrow_drop_down

Ga mee naar Lissabon en bouw verder aan  jouw droombedrijf!

Je bent ervaren ondernemer. Je bent al een aantal jaren bezig en het is tijd voor de volgende stap. Je hebt geboefte aan meer balans. Minder werken, meer genieten en meer verdienen. Hoe kun je jouw bedrijf optimaliseren? Hoe kun je gaan schalen? Je wilt nieuwe verdienmodellen opzetten die zorgen voor een passief inkomen. Ben jij klaar voor een volgende stap in je bedrijf> Dan is deze workation naar Lissabon iets voor jou!

Van werknemer in je eigen bedrijf naar business owner! 

"Ondernemers zijn de enige mensen die ontslag nemen van een 40-urige werkweek, om vervolgens 60 uur per week te werken in dit vrijheid noemen."

Toen wij ooit deze zin lazen toen voelden we ons direct aangesproken. Vrijheid is de nummer 1 genoemde reden als je een freelancer of ondernemer vraagt, waarom hij of zij ooit voor zichzelf is begonnen.


Financiële vrijheid, vrijheid om te werken aan de projecten en producten waar jij in gelooft, vrijheid om te werken wanneer en waar jij wilt. Vrijheid om te werken met wie jij wilt, autonoom beslissingen kunnen maken. 

In werkelijkheid werk je jezelf kapot. Vrije dagen heb je zelden. Je vind je werk leuk en je bent trots op waar je nu bent, maar je wil groeien en dus werk je harder en blijf je kansen aanpakken. Je wilt groeien, maar je weet ook dat jij bijna niet meer kan doen dan dat je nu doet. Je wilt groeien, maar niet ten koste van je vrije tijd, omdat je ook wilt genieten van wat je hebt opgebouwd. 


Je wilt groeien, maar minder werken. Meer verdienen in minder tijd. Het is tijd om te groeien van werknemer in je eigen bedrijf naar business owner! 

Herken jij jezelf het onderstaande? Dan is de workation zeker iets voor jou! 

De opstart van je bedrijf ligt al lang achter je. Je hebt een goed inkomen, hebt leuke klanten en je bent tevreden. Maar je voelt dat nog veel meer potentie hebt. Je wilt groeien! 
Je denkt na over meerdere bronnen van inkomensstromen en passief inkomen.  
Je wilt strategisch werken aan het bedrijf en binnen je werkzaamheden, in plaats van werken in je bedrijf en uitvoerend bezig zijn.
Je hebt een omzet tussen de 80 – 200k per fte per jaar en hebt de ambitie om deze omzet binnen een jaar te verdubbelen. 
In 2020 wil een team bouwen, waardoor jij meer  vrijheid kan creëren en kunt gaan genieten van wat je hebt opgebouwd. 

Ik wist niet wat ik moest verwachten, behalve dat zakelijk zou groeien.

Dat het zo intens zou zijn had ik niet verwacht en dat en dat persoonlijke en zakelijke zo mooi samen gebracht zou worden ook niet. De verwachting die ik had is 200% overtroffen. 

Ron Strik - Senior Creative en eigenaar Strik CCC

<< Mechteld over onze workation

Wat hebben wij jou te bieden? 

Uniek programma gericht op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling

Stap uit je comfort zone en kijk met nieuw perspectief naar jezelf en jouw bedrijf

Ervaar de vrijheid en kracht van werken en reizen met elkaar combineren! 

Een interessant netwerk van gelijkgestemde ondernemers die van elkaar kunnen leren

Professionele begeleiding vanuit een team wat voor jou klaar staat

Ontvang feedback, inspiratie en tools om de volgende stap te zetten in jouw bedrijf!

Wat kun je verwachten?

Werken aan jouw business

Ga vijf intensieve dagen tegemoet waarin je 100% aan jouw bedrijf gaat werken.
Ontdek, onder begeleiding van multi-entrepreneur en coach Mark Daamen, het groeipotentieel van jouw bedrijf!

Doel van deze reis

De doelstelling is om jouw bedrijf te optimaliseren en (deels) te automatiseren zodat jij, als eigenaar, tijd en ruimte krijgt om aan de volgende stappen van je bedrijf te werken in plaats van tijd en ruimte kwijt te zijn aan uitvoerende taken en to do's.

<< Ron over onze workation

Onderwerpen

We gaan aan de slag met onderwerpen zoals: online verdienmodellen en passief inkomen. We zullen het hebben over hoe jij jouw juiste balans kunt vinden tussen werk en privé. Je wordt gedwongen om belangrijke keuzes te gaan maken. We zullen het hebben over opschalen, over delegeren, optimaliseren, automatiseren en focus aanbrengen. Dat gezegd hebbende, elke groep is anders en daardoor is ook elke workation anders. Wij kijken altijd naar de behoeften van de groep en passen daarop de details van het programma aan. If you're the smartest person in the room, then you're in the wrong room

Ondernemen kan soms best alleen voelen. Je vrienden begrijpen niet waarom je zoveel tijd in je werk steekt, terwijl jij denkt aan die ene zin: "Discipline equals Freedom." Je werkt lange dagen, zonder collega's en het is lastig om mensen te vinden waar je echt een goed gesprek mee kan voeren over jouw onderneming. Je zou wel eens gewoon willen kletsen en willen sparren over de dingen waar je mee bezig bent, zonder daar gelijk een oproep voor op LinkedIn te zetten. En eerlijk is eerlijk, Meetings in the Sun zou niet bestaan als wij ook niet een groep van slimme, ondernemende, kritische en begripvolle mensen om ons heen hadden om ons verder te helpen. Het is extreem waardevol om je te omringen met andere ondernemers. Mensen waar je van kunt leren, die je feedback geven, die je begrijpen en waar je mee kunt brainstormen. Maar waar vind je die? 


Wij beloven je dat de groep waar jij mee naar Lissabon gaat, precies aansluit bij jou. Wij spreken iedereen persoonlijk nadat ze zich hebben aangemeld. In dit gesprek willen we alles (ja, echt alles) weten van jou en jouw bedrijf. We zijn benieuwd naar je doelen en dromen. We willen weten waar je tegen aan loopt en waar je uitdagingen zitten. Natuurlijk mag jij ons ook het hemd van het lijf vragen. Waarom we dit doen? Omdat we het belangrijk vinden dat jij het maximaal haalbare haalt uit deze trip. De mensen met wie je gaat zijn een belangrijke factor als jij het maximale uit deze workation wilt halen. Daarom steken we veel tijd en aandacht in het interviewen van alle deelnemers en garanderen wij dat jullie, niet alleen van ons, maar ook van elkaar zullen leren. 

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Onze filosofie

Onze workations zijn een manier om andere ondernemers te empoweren. Wij geloven in de kracht van wegstappen van je dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen, zodat je met een ander perspectief kunt kijken naar je huidige en gewenste situatie. Een andere omgeving en andere mensen zorgen voor een nieuwe creativiteit en een open vizier.

Tijdens onze workations besteden we aandacht aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en dat combineren we met al het moois wat reizen voor ons betekent. Lekker lokaal eten, mooie locaties, fijne mensen waar je van kunt leren, unieke excursies en genoeg rust zodat je opgedane informatie en inspiratie kunt verwerken.

Onze missie is jou als ondernemer of professional, helpen met een vrijer leven waarbij jij control bent over jouw agenda en ritme. Deze manier van werken is geen doel op zich, maar een tool die zorgt voor gelukkiger, vrij, creatief en succesvol leven.

<< Stefan over onze workation

Meet Mark Daamen

Wij zijn zelf geen coach en werken daarom met trainers en coaches die onze missie en filosofie begrijpen en voelen. Eén van de mensen waar we graag en veel mee werken is Mark. Hij is éeéen van de weinigen die de 4-hour workweek heeft gelezen en het gelukt is om zelf ook op deze manier te werken en leven. Hij heeft 3 succesvolle bedrijven die hij managed in jawel.. 4 uur per week. heeft zeven bedrijven opgezet, vele fouten gemaakt, veel geld verloren en veel geld verdiend. Zijn ervaringen en zijn drive om anderen te helpen maken hem tot een waardevolle coach.

Zelf werkt hij volgens de 4-hour workweek en managed zijn 3 bestaande bedrijven in jawel.. 4 uur tijd per week. Tijdens de workation deelt hij zijn lessen en methodieken. Hij geeft praktische tips en verteld vanuit eigen ervaring. Ervaring vanuit zijn eigen bedrijven, maar ook vanuit de meer dan 50 ondernemers die hij begeleid. Markt wordt al jaren gecoached door business guru Cloé Madanes, de business partner van Tony Robbins en ook haar lessen en methodes komen terug in de trainingen van Mark.


Wij werken met hem, omdat hij ook een jaar lang onze coach is geweest en in een korte tijd groeide het team van Meetings in the Sun van 2 naar 5, onze omzet verdubbelde en onze focus werd scherper. 


Denk je dat Mark jou ook kan begeleiden naar die next step? Denk jij dat jouw bedrijf meer potentie heeft? (spoiler alert: dat heeft jouw bedrijf!) Meld je aan voor een intake gesprek en ga mee naar Lissabon!

Mechteld Petersen

Ik kan deze workation aanraden aan iedere freelancer of interimmer die nu nog uurtje factuurtje werkt, maar zichzelf serieus genoeg neemt om op te schalen naar business owner! 

Nina de Kort
Mijn bedrijf heeft een vlucht genomen na deze workation! Mijn team is gegroeid en ik heb zelf een andere rol aangenomen. Ik had dit niet kunnen doen als ik niet mee was geweest op workation naar Lissabon. 

Stefan Henssen
Deze workation is zoveel meer dan werken vanuit het buitenland. Het stukje persoonlijke ontwikkeling heeft een belangrijke focus en dit wordt gekoppeld aan je bedrijf. Heel waardevol! 

€ 2300,-

5-daagse Workation Lissabon

Inclusief:

  Algemeen
  • 4 nachten in privé kamer in een fijne, centraal gelegen accommodatie. 
  • Maaltijden bestaande uit: 4x ontbijt en 3x lunch. Ten alle tijden inbegrepen water, koffie en thee.
  • Transport tijdens de gehele trip en activiteiten.
  • Shuttle van en naar het vliegveld.

  Zakelijk

  • Business coach sessies met Mark Daamen. Hij zal de groep deze vier dagen begeleiden. Mark heeft meerdere bedrijven opgezet en succesvol verkocht. Hij is een ervaren ondernemer en business coach en heeft het bekende online winstprogramma ontwikkelt waarin hij meer dan 50 ondernemers begeleid. 
  • 1 op 1 sessie met Mark Daamen
  • Verschillende inhoudelijke business workshops die bijdragen aan de groei van je bedrijf gegeven door internationale en lokale professionals.
  • Mastermind sessies met de volledige groep en 1 op 1 opdrachten. 

  Activiteiten

  • De workation bevat altijd twee activiteiten die rust en ontspanning in het programma brengen en die gewoon gezellig en fijn zijn om met de groep te doen. Wat dit activiteiten zijn zeggen we nog niet, maar lekker eten en wijn komen sowieso terug in de trip. 

  • De hele reis wordt op factuur gezet, zodat je deze zakelijk kunt aftrekken van de belasting. Net als het retour vliegticket die je nodig hebt om naar Lissabon te komen.