arrow_drop_up arrow_drop_down

KLAAR VOOR EEN NIEUW AVONTUUR?

5 tot 12 november 2020 - Workation Marrakech

GA JE MEE?

Toen Corona ook in Nederland in sloeg als een bom, stond het leven even stil. Wij zaten zelf op dat moment nota bene in Marokko, de plek waar wij onze workations organiseren. De plek waar wij startende ondernemers leren ondernemen op basis van hun intuïtie en gevoel. En juist daarom luisteren wij nu naar ons gevoel: in november organiseren wij onze volgende Workation. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de nodige maatregelingen. Vanuit ratio weten we best dat de reis met een paar maanden uitgesteld zou kunnen worden, maar ook daar hebben we iets op bedacht. Dus ga je mee op avontuur?

ONZE FILOSOFIE

Door af en toe weg te stappen van je normale ritme, je gebruikelijke omgeving, zorg je voor nieuwe inzichten, nieuwe energie en nieuwe creativiteit. Letterlijk afstand kunnen nemen zorgt voor helderheid en ruimte zodat je kunt zien waar je staat en waar je heen wilt. Tijdens onze workations besteden we aandacht aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en dat combineren we met al het moois wat reizen voor ons betekent. Lekker lokaal eten, mooie locaties, fijne mensen waar je van kunt leren, unieke excursies en genoeg rust zodat je opgedane informatie en inspiratie kunt verwerken. 


 Onze missie is jou als beginnend ondernemer helpen met een vrijer leven waarbij jij in control bent over jouw agenda en ritme. Deze manier van werken is geen doel op zich, maar een tool die zorgt voor een gelukkiger, vrij, creatief en succesvol leven.

Deze investering in mijzelf en in mijn bedrijf
was elke euro waard! 

Shelley Beekman, Freelance Brand Strateeg

GA MEE NAAR MARRAKECH EN
BOUW JOUW DROOMBEDRIJF!

Je bent een beginnende ondernemer, maar je bent voorbij de startersfase. De basis staat, de eerste successen heb je behaald en je weet wat je wilt, maar je vraagt je af wat jouw volgende stap gaat worden in je onderneming. Je hebt behoefte aan inspiratie, begeleiding, feedback en gelijkgestemden. Je houdt van avontuur en hebt zin om iets nieuws te proberen. Je bent klaar om uit je comfort zone te stappen, want jij weet dat daar de grootste groeipotentie voor jou en jouw bedrijf is.  Herkenbaar? Dan is deze workation naar Marrakech iets voor jou!

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Uniek programma gericht op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling

Stap uit je comfort zone en kijk met nieuw perspectief naar jezelf en jouw bedrijf

Ervaar de vrijheid en kracht van werken en reizen met elkaar combineren! 

Een interessant netwerk van gelijkgestemde ondernemers die van elkaar kunnen leren

Professionele begeleiding vanuit een team wat voor jou klaar staat

Ontvang feedback, inspiratie en tools om de volgende stap te zetten in jouw bedrijf!

WERKEN AAN JOUW BUSINESS

We hebben een bomvol programma, we zijn immers niet op vakantie. We vragen je dan ook om een paar dagen (letterlijk) afstand te nemen van de dagelijkse werkzaamheden, zodat je in Marrakech kunt focussen op de toekomst en de stappen in die richting kunt zetten. De focus van de workation ligt op het ontwikkelen van persoonlijke en zakelijke groei. We hebben deze reis ingedeeld op basis van drie stappen: intentie, focus en actie. We besteden veel tijd aan de sessies, opdrachten en netwerken, maar zorgen ook voor voldoende rust en tijd die vrij in te richten is. Wanneer de informatie tijd krijgt om te landen zul je zien dat juist dan inzichten en bijzondere momenten ontstaan. Verder kun je verwachten dat je slaapt in een fijne accommodatie waar elke dag vers bereid ontbijt, lunch en diner voor je klaar staat.  Alle activiteiten en locaties zijn met zorg uitgekozen en dragen bij aan een unieke work & travel ervaring tijdens deze workation.

FASE 1: INTENTIE

Wat wil jij bereiken met jouw onderneming? Een belangrijke vraag en dan hebben we het niet alleen over meetbare KPI's. Wij geloven dat een succesvolle onderneming alleen gebouwd kan worden als deze aansluit bij jouw persoonlijke doelen. Waar word jij gelukkig van? Hoe komen je passies en skills samen in jouw bedrijf? We gaan je leren ondernemen vanuit je hart en dat begint bij het zetten van intenties op verschillende niveaus. 

FASE 2: FOCUS

Focus: we LOVE ambitie! Maar wat als we je zouden vertellen dat je niet alles NU hoeft te bereiken? Dan zeg jij waarschijnlijk: "hoe weet ik wat ik nu moet doen en wat ik kan laten liggen?" Wij leren je de juiste keuzes maken die aansluiten op je doelen en op je missie. Die stip op de horizon wordt helder zodat jij precies weet waar jouw focus moet liggen. Ook delen we concrete werktechnieken en methodes die je helpen bij het vinden van focus in jouw dagelijkse werkzaamheden. We werken dus van grootse dromen naar een concrete way of work voor elke dag. 

FASE 3: ACTIE

Tijd voor actie! Dit is vaak het moment waarbij het stemmetje in je achterhoofd begint: Wat als..? Tijdens deze fase hebben we het over je mindset en hoe je deze bewust om kunt zetten. Verder gaan we daadwerkelijk stappen zetten. Uiteindelijk moet je het zelf gaan doen, maar tijdens deze workation zijn wij er voor jou om de eerste stappen met je samen te zetten. Sterker nog, we zijn er om deze volgende stappen met je te vieren. In Marrakech welteverstaan!NETWERK IS KEY!

Ondernemen kan soms best alleen voelen. Je vrienden begrijpen niet waarom je zoveel tijd in je werk steekt. Je werkt lange dagen, zonder collega's en het is lastig om mensen te vinden waar je echt een goed gesprek mee kan voeren over jouw onderneming. Je zou wel eens gewoon willen kletsen en willen sparren over de dingen waar je mee bezig bent, zonder daar gelijk een oproep voor op LinkedIn te zetten. En eerlijk is eerlijk, Meetings in the Sun zou niet bestaan als wij ook niet een groep van slimme, ondernemende, kritische en begripvolle mensen om ons heen hadden om ons verder te helpen. Het is extreem waardevol om je te omringen met andere ondernemers. Mensen waar je van kunt leren, die je feedback geven, die je begrijpen en waar je mee kunt brainstormen. Maar waar vind je die? 


Wij beloven je dat de groep waar jij mee naar Marrakech gaat, precies aansluit bij jou. Wij spreken iedereen persoonlijk nadat ze zich hebben aangemeld. In dit gesprek willen we alles weten van jouw onderneming. We zijn benieuwd naar je doelen en dromen. We willen weten waar je tegen aan loopt en waar je uitdagingen zitten. Natuurlijk mag jij ons ook het hemd van het lijf vragen. Waarom we dit doen? Omdat we het belangrijk vinden dat jij de meest waardevolle workation ever hebt en de mensen met wie je gaat is daarvoor een belangrijke factor. Daarom steken we veel tijd en aandacht in het interviewen van alle deelnemers en garanderen wij dat jullie niet alleen van ons, maar ook van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen helpen in jullie groeiproces. 

Stella

@fitbystella

We werden gedwongen om diep in onszelf en onze business in te duiken. Heel waardevol en de begeleide meditaties van Elke waren daarin een extra verrassende dimensie. 

Danielle

@rebelsonly_coaching

Vier toffe begeleiders met veel expertise én bescheidenheid. Het was waardevol dat zij ook zelf deelnamen en successen, ervaringen en struggles deelden. 

Sandra

@samenmetsan.nl

De overall kwaliteit van deze hele trip was hoog. Het eten was top en de accommodatie goed. Eerlijk, reizen met een groep is niet mijn ding, maar deze groepservaring was zeer positief en bijzonder!

Ja, ik wil mee met deze workation naar Marrakech

WHAT ABOUT THE LOCKDOWN?

Als wij in november niet mogen reizen of het voelt onveilig dan gaan we uiteraard niet. In dat geval verschuift de reis naar het eerst volgende moment dat we wel weer veilig kunnen reizen.  Als dat niet in november is, dan is dat begin volgend jaar. Wat wij zeker weten is dat wanneer we weer mogen reizen, wij er als eerste bij zijn. En jij als je met ons mee gaat ook! Omdat we snappen dat het voelt alsof je een risico neemt, hebben we onze aanbetaling van 50% verminderd naar een symbolische €100,-. Als de reis niet doorgaat in november, verschuiven we hem naar begin 2021. Gaat die dan nog niet door dan kun je er voor kiezen om het bedrag te besteden aan een ander product wat we aanbieden, het bedrag verschuiven naar een volgend moment of natuurlijk kun je jouw bedrag ook terug krijgen. Op deze manier hopen we het risico voor je weg te nemen en je alvast mee te nemen in de voorpret van een bijzondere reis. Wees zeker van jouw plek en meld je aan. Dit wil je niet missen!

SHOW ME MARRAKECH!

Check hoe de vorige groep het heeft ervaren:

MINIMALE AANBETALING:  GEEN RISICO, WEL VOORPRET! 

€ 1549,-

5 - 12 NOVEMBER 2020

INCLUSIEF:


 • Shuttle van en naar het vliegveld;
 • 6 nachten in een charmante riad in het centrum van Marrakech.
 • Alle traditionele maaltijden worden speciaal voor ons klaargemaakt:
  6x ontbijt, 5x lunch en 5x diner. Te allen tijden inbegrepen: water, koffie en thee
 • Transport tijdens alle georganiseerde activiteiten;
 • Verschillende excursies, zoals een fietstour, een trip naar het Atlas gebergte en een rooftop dinner uitkijkend over Marrakech;
 • Iedere dag business coach sessies met een een business trainer; 
 • Professionele mindfulness & meditatie sessies. Deze sessies zorgen ervoor dat je naar je gevoel kunt luisteren en dat je onderneemt vanuit je passie.
 • Workshop en mogelijke 1-op-1 sessie met online strateeg en Meetings in the Sun Founder Alex Malone. Zij helpt je met het omzetten van je intentie en focus in duidelijk acties.
 • Werkplekken in een bruisende co-working space.
 • Verschillende bedrijfsbezoeken waarin ondernemers hun ondernemersverhaal delen en waar ze inzicht geven in hun business.
 • De hele reis wordt op factuur gezet, zodat deze zakelijk aftrekbaar is.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.