arrow_drop_up arrow_drop_down
bosworkation

BUITEN JE COMFORT ZONE IN NEDERLAND

Op workation in Nederland van 3 tot 10 januari 2021

WE GAAN DE BOSSEN IN!

Je hoeft helemaal niet ver weg te gaan om jezelf uit te dagen of om je vrij te voelen. Je hoeft niet ver weg te gaan om bezig te zijn met persoonlijke of zakelijke groei en je hoeft al helemaal niet ver weg te gaan om te genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Het stond al langer op ons verlanglijstje: een duurzame trip vlakbij huis en we presenteren dan ook met trots onze eerste workation in onze eigen Nederlandse natuur!

We blijven dichtbij huis maar dat wil niet zeggen dat we niet op andere manieren de grens op zullen zoeken. Nederland is dan misschien vertrouwd, maar deze workation is gemaakt om jou mee te nemen, ver buiten je comfort zone. Ga je mee? 

DURF JIJ HET AAN?

De dagen, weken en jaren vliegen voorbij. Als we geluk hebben, leven we een onvoorstelbare hoeveelheid weken, maar hoeveel van die weken kun jij je écht herinneren? Van welke weken heb jij het meeste geleerd? In welke weken heb jij het maximale van jouw kunnen bereikt?


Welke weken brengen jou de transformatie die je nodig hebt om daadwerkelijk jouw ideale leven te gaan leven?

Wij geven je de belangrijkste week van je leven: vol transformatie, nieuwe gewoontes en inzichten. Het gaat niet makkelijk worden, want we gaan het doen volgens de regels van de helweek. We gaan je meenemen tot ver buiten je comfort zone, maar inmiddels weten wij allebei dat dat precies is waar "the magic happens".

bosworkation
bosworkation

Al meer dan 100 mensen meldden zich aan voor onze workations

droomparken

7 DAGEN DIE JE LEVEN VERANDEREN

Ga je mee uit je comfort zone? Onze workation is gebaseerd op de helweek van Erik Bertrand Larssen. Are you ready for this? 

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

Tijdens deze workation gaan we jou helpen die verbeterde versie van jezelf te worden. Elke dag staat in het teken van een ander thema. Zo gaan we inzoomen op jouw gewoontes, gaan we je helpen bij het vinden van een ijzersterke focus en gaan we je uitdagen om buiten je comfort zone te treden. Door stil te staan bij de thema's die belangrijk zijn voor vrijheid en succes gaan we zorgen voor een verandering in jouw leven. Elke dag zullen we om 05:00 opstaan, wij zorgen ervoor dat je deze hele week goed en gezond eet en samen zullen we elke dag een uur sporten. We gaan jou laten ervaren wat deze en andere goede gewoontes voor effect hebben op jouw productiviteit en energielevel. Twee belangrijke onderdelen als het gaat om geluk en vrijheid ervaren in je werksituatie. Hoe productiever je bent, hoe meer output je kunt leveren in minder tijd. Dat betekent dat je meer tijd overhoudt om andere dingen te doen die je belangrijk vind. Deze week is het begin van een fijne en gezonde balans tussen werk en privé. 

DAG 1: GEWOONTES

De eerste dag van de workation begint met focus op jouw huidige gewoontes. Je gewoontes bepalen jouw gedrag, prioriteiten en dicteren je keuzes, vaak zonder dat jij je er bewust van bent. Gewoontes zijn bepalend voor je prestaties. Wil je meer uit jouw business halen? Dan is bewustwording van je gewoontes essentieel om jezelf te verbeteren.

DAG 2: MODUS & FOCUS

Focus is een belangrijk onderdeel als het gaat om productiviteit. Wat vaak vergeten wordt, is jouw persoonlijke modus. Wanneer ben jij op je best? Wat heb jij nodig om te kunnen focussen? Op de tweede dag zullen we hier stil bij staan en je uitdagen om te ontdekken hoe, waar en wanneer jij het best werkt. Daarbij delen we verschillende technieken die je kunt testen om zo je focus te verbeteren.

DAG 3: TIME MANAGEMENT

Tijd kun je maar één keer besteden. Hoe kun je ervoor zorgen dat de tijd die je hebt zó wordt besteed dat je er zo veel mogelijk uit kunt halen? Dit geldt voor jouw werk of onderneming, maar ook voor je vrienden, gezin en familie. En natuurlijk ook voor tijd voor jezelf, ontspanning, sport en reflectie. We zijn gewend aan een 9-5 structuur met 2 dagen weekend, maar hoe werkt de tijd voor jou het best? Daar gaan we samen mee aan de slag! 

DAG 4: BUITEN JE COMFORT ZONE

Onze lievelingsdag! Op deze dag leer je dat je veel meer kan dan je denkt. Vanuit de helweek is dit de dag die doorloopt in de nacht en waarbij je niet zult slapen. Dit brengt bij veel mensen zowel weerstand als inzichten. Wij doen er een schepje bovenop door deze nacht heel bijzonder te maken met een speciaal nachtprogramma vol zelfreflectie rondom een kampvuur, mannen- en vrouwencirkels en estatic dance. Waar we ons de afgelopen drie dagen hebben gefocust op een hele praktische kant, is dit een belangrijk kantelpunt in de week: donderdag en de overige dagen staan meer in het teken van gevoel en intuïtie. Volgens ons onmisbaar wanneer je succesvol en vrij wilt zijn als ondernemer of professional. 

DAG 5: RUST & HERSTEL

Vroeger leefden we veel meer met het ritme van de natuur. Er was een tijd van actie en een tijd van rust. Op dag 5 gaan we je laten ervaren wat rust na actie voor effect kan hebben op je volgende actie-periode. Rust heeft een belangrijke functie om nieuwe kracht, inspiratie en energie op te doen. Het is een moment van herstellen en zorgt voor meer creativiteit. Je kunt sneller leren, het geeft je overzicht en perspectief en het zorgt ervoor dat je efficiënter en daadkrachtiger kunt handelen. Toch is rusten in onze drukke maatschappij niet breed sociaal geaccepteerd. We zijn altijd bezig. We zijn altijd druk met werk, sociale verplichtingen en nieuwe dingen leren. Maar wat als we nou eens de tijd nemen voor rust? Deze dag begeleiden we je en laten we je herstellen van de eerste vier actiedagen. 

DAG 6: INNERLIJKE DIALOOG

Wanneer je tijd en aandacht neemt om te rusten, ontstaat er ruimte voor een innerlijke dialoog. Op dag 6 ervaar je hoe enorm veel effect je eigen manier van denken heeft op de manier waarop je je voelt. En zoals je weet, beïnvloedt wat je denkt dat wat je doet. Als je meer doet - of meer van de juiste activiteiten doet met een positief gevoel - versterken die zichzelf weer. Met een goed gevoel voer je goede en passende handelingen uit, wat je opnieuw je gevoel van welslagen en erkenning verhoogt. 

DAG 7: PLAATS JE LEVEN IN PERSPECTIEEF

De afsluiting! We nemen de tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. We gaan ervoor zorgen dat je de meest waardevolle lessen, ervaringen en inzichten integreert in de rest van je leven. 

comfort zone

IF IT DOESN'T CHALLENGE YOU, IT WON'T CHANGE YOU

Mike Krom

Ik ben heel blij dat ik mee ben gegaan op een workation van Meetings in the Sun. Ik ben uit mijn comfort zone gestapt en mijn verwachtingen zijn overtroffen. Dank!

Shelley Beekman

Deze investering in mijzelf en in mijn bedrijf
was elke euro waard! 

Nina de Korte 

Soms vraag ik me af: wat heb ik nou eigenlijk gedaan deze week? Tijdens de workation had ik het tegenovergesteld. Ik was mega scherp en elke minuut heel bewust bezig met groei. Ik ben weg gegaan met een voldaan gevoel en een dik netwerk! 

Workation nederland
€1197
€ 825,- p.p. wanneer je je met 2 personen aanmeldt

03 tot 10 januari 2021

INCLUSIEF:


  • 7 nachten in een charmante tiny house middenin de Nederlandse natuur;
  • Alle gezonde en lekkere maaltijden worden speciaal voor ons klaargemaakt:
    7x ontbijt, 6x lunch en 7x diner;
  • Te allen tijde inbegrepen: water, koffie, thee en gezonde snacks;
  • Transport tijdens alle georganiseerde activiteiten;
  • Verschillende sportactiviteiten op alle dagen;
  • Iedere dag coaching & mindfulness sessies; 
  • Speciale nachtsessie op donderdagnacht;
  • De hele reis wordt op factuur gezet, zodat deze - in de meeste gevallen - zakelijk aftrekbaar is.


Deze uit je comfort week kost €1197 per persoon. Wanneer je met z'n tweeën inschrijft en een 2-persoons tiny house deelt betaal je slechts €1650. Er zijn in het totaal 8 huisjes beschikbaar.

bosworkation
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
comfort zone
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Workation nederland
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Covid beleid

We zijn op de hoogte van de huidige gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en respecteren alle beperkingen die door de overheid worden opgelegd. Volledige terugbetaling van de aanbetaling wordt door ons gedaan wanneer je kunt aantonen dat je niet kan deelnemen vanwege overheidsbeperkingen.

Als wegens verandering van de veiligheidsvoorschriften de workation niet door kan gaan, zullen we de workation uitstellen en wordt  je hierover geïnformeerd. Wij vergoeden geen vluchten of reiskosten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!