bosworkation

BUITEN JE COMFORT ZONE IN NEDERLAND

DURF JIJ HET AAN?

De dagen, weken en jaren vliegen voorbij. Als we geluk hebben, leven we een onvoorstelbare hoeveelheid weken, maar hoeveel van die weken kun jij je écht herinneren? Van welke weken heb jij het meeste geleerd? In welke weken heb jij het maximale van jouw kunnen bereikt?


Welke weken brengen jou de transformatie die je nodig hebt om daadwerkelijk jouw ideale leven te gaan leven?

Wij geven je de belangrijkste week van 2021: vol transformatie, nieuwe gewoontes en inzichten. Het gaat niet makkelijk worden, want we gaan het doen volgens de regels van de hell week. We gaan je meenemen tot ver buiten je comfort zone, maar inmiddels weten wij allebei dat dat precies is waar "the magic happens".

Al meer dan 100 mensen meldden zich aan voor onze workations

Monique Dorst
Ik heb veel over mezelf geleerd en fijne mensen leren kennen. Dit was echt de perfecte kick-off van mijn toekomst als zelfstandig ondernemer
Kelly Cyrus
Als je echt een ervaring wilt hebben die je voor de rest van je leven meeneemt! Een week om nooit te vergeten! 
Jort Blaauw

Elk mens zou dit moeten doen, ook als je in loondienst zit!!

Ga zo door!

Ellis Aten

Een uitdagende en transformerende week. Als je ja voelt moet je echt mee gaan!

droomparken

7 DAGEN DIE JE LEVEN VERANDEREN

Ga je mee uit je comfort zone? Onze workation is gebaseerd op de Hell Week van Erik Bertrand Larssen. Are you ready for this? 

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

2020 was een moeilijk jaar met veel veranderingen. Tijd om de touwtjes weer zelf in handen te nemen. Start 2021 met een Hell Week en zorg dat 2021 jouw jaar wordt. Tijdens deze workation gaan we jou helpen die verbeterde versie van jezelf te worden. Elke dag staat in het teken van een ander thema. Zo gaan we inzoomen op jouw gewoontes, gaan we je helpen bij het vinden van een ijzersterke focus en gaan we je uitdagen om buiten je comfort zone te treden. Door stil te staan bij de thema's die belangrijk zijn voor vrijheid en succes gaan we zorgen voor een verandering in jouw leven. Elke dag zullen we om 05:00 opstaan, wij zorgen ervoor dat je deze hele week goed en gezond eet en samen zullen we elke dag een uur sporten. We gaan jou laten ervaren wat deze en andere goede gewoontes voor effect hebben op jouw productiviteit en energielevel. Twee belangrijke onderdelen als het gaat om geluk en vrijheid ervaren in je werksituatie. Hoe productiever je bent, hoe meer output je kunt leveren in minder tijd. Dat betekent dat je meer tijd overhoudt om andere dingen te doen die je belangrijk vind. Deze week is het begin van een fijne en gezonde balans tussen werk en privé in 2021. 

Yes ik ben er bij


DAG 1: GEWOONTES

De eerste dag van de workation begint met focus op jouw huidige gewoontes. Je gewoontes bepalen jouw gedrag, prioriteiten en dicteren je keuzes, vaak zonder dat jij je er bewust van bent. Gewoontes zijn bepalend voor je prestaties. Wil je meer uit jouw business halen? Dan is bewustwording van je gewoontes essentieel om jezelf te verbeteren.

DAG 2: MODUS & FOCUS

Focus is een belangrijk onderdeel als het gaat om productiviteit. Wat vaak vergeten wordt, is jouw persoonlijke modus. Wanneer ben jij op je best? Wat heb jij nodig om te kunnen focussen? Op de tweede dag zullen we hier stil bij staan en je uitdagen om te ontdekken hoe, waar en wanneer jij het best werkt. Daarbij delen we verschillende technieken die je kunt testen om zo je focus te verbeteren.

DAG 3: TIME MANAGEMENT

Tijd kun je maar één keer besteden. Hoe kun je ervoor zorgen dat de tijd die je hebt zó wordt besteed dat je er zo veel mogelijk uit kunt halen? Dit geldt voor jouw werk of onderneming, maar ook voor je vrienden, gezin en familie. En natuurlijk ook voor tijd voor jezelf, ontspanning, sport en reflectie. We zijn gewend aan een 9-5 structuur met 2 dagen weekend, maar hoe werkt de tijd voor jou het best? Daar gaan we samen mee aan de slag! 

DAG 4: BUITEN JE COMFORT ZONE

Op deze dag leer je dat je veel meer kan dan je denkt. Vanuit de hell week is dit de dag die doorloopt in de nacht en waarbij je niet zult slapen. Dit brengt bij veel mensen zowel weerstand als inzichten. Wij doen er een schepje bovenop door deze nacht heel bijzonder te maken met een speciaal nachtprogramma vol zelfreflectie rondom een kampvuur, mannen- en vrouwencirkels en estatic dance. Waar we ons de afgelopen drie dagen hebben gefocust op een hele praktische kant, is dit een belangrijk kantelpunt in de week: donderdag en de overige dagen staan meer in het teken van gevoel en intuïtie. Volgens ons onmisbaar wanneer je succesvol en vrij wilt zijn als ondernemer of professional. 

DAG 5: RUST & HERSTEL

Op dag 5 gaan we je laten ervaren wat rust na actie voor effect kan hebben op je volgende actie-periode. Rust heeft een belangrijke functie om nieuwe kracht, inspiratie en energie op te doen. Het is een moment van herstellen en zorgt voor meer creativiteit. Je kunt sneller leren, het geeft je overzicht en perspectief en het zorgt ervoor dat je efficiënter en daadkrachtiger kunt handelen. Toch is rusten in onze drukke maatschappij niet breed sociaal geaccepteerd. We zijn altijd bezig. We zijn altijd druk met werk, sociale verplichtingen en nieuwe dingen leren. Maar wat als we nou eens de tijd nemen voor rust? Deze dag begeleiden we je en laten we je herstellen van de eerste vier actiedagen. 

DAG 6: INNERLIJKE DIALOOG & PLAATS JE LEVEN IN PERSPECTIEEF

Wanneer je tijd en aandacht neemt om te rusten, ontstaat er ruimte voor een innerlijke dialoog. Op dag 6 ervaar je hoe enorm veel effect je eigen manier van denken heeft op de manier waarop je je voelt. En zoals je weet, beïnvloedt wat je denkt dat wat je doet. Als je meer doet - of meer van de juiste activiteiten doet met een positief gevoel - versterken die zichzelf weer. Met een goed gevoel voer je goede en passende handelingen uit, wat je opnieuw je gevoel van welslagen en erkenning verhoogt. We nemen de tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. We gaan ervoor zorgen dat je de meest waardevolle lessen, ervaringen en inzichten integreert in de rest van je leven. 
Michelle Brugmans
Een warm bad waar plek is voor ontwikkeling en de juiste mensen aanwezig zijn om je hierin te ondersteunen
Josien Harder
Als je aanvoelt dat er verandering in je leven nodig is, maar je niet weet hoe of wat.. Dan is de hell week de oplossing.
Ilona de Baar

Een workation als deze is onbeschrijfelijk. Je moet het gewoon beleven. Ik beloof je dat je geen spijt zal hebben!

Karin Boerkamp

De hell week was voor mij enorm leerzaam. Juist doordat je uit  je comfortzone gaat verleg je je grenzen en kom je er achter dat je veel sterker bent dan je denkt.

comfort zone

IF IT DOESN'T CHALLENGE YOU, IT WON'T CHANGE YOU

WERKEN TIJDENS DE HELL WEEK

JIj hebt een bomvol programma tijdens deze hell week, je bent immers niet op vakantie. De focus van de workation ligt op het ontwikkelen van persoonlijke en zakelijke groei. De dagen zijn opgedeeld in groepssessies, opdrachten, sportsessies en zelf werken. Tijdens deze zelf werk blokken ga je aan de slag met je werkopdrachten en jouw doelen die je op de planning hebt gezet voor deze hell week.

MELD ME AAN

Mike Krom

Ik ben heel blij dat ik mee ben gegaan op een workation van Meetings in the Sun. Ik ben uit mijn comfort zone gestapt en mijn verwachtingen zijn overtroffen. Dank!

Shelley Beekman

Deze investering in mijzelf en in mijn bedrijf
was elke euro waard! 

Nina de Korte 

Soms vraag ik me af: wat heb ik nou eigenlijk gedaan deze week? Tijdens de workation had ik het tegenovergesteld. Ik was mega scherp en elke minuut heel bewust bezig met groei. Ik ben weg gegaan met een voldaan gevoel en een dik netwerk! 

Workation nederland
16 t/m 21 mei - Live Hell week - € 1497,- p.p.

INCLUSIEF:


  • 7 nachten in een twee persoonskamer in Nederland
  • Alle gezonde en lekkere maaltijden worden speciaal voor ons klaargemaakt:
    7x ontbijt, 6x lunch en 7x diner;
  • Te allen tijde inbegrepen: water, koffie, thee en gezonde snacks;
  • Transport tijdens alle georganiseerde activiteiten;
  • Verschillende sportactiviteiten op alle dagen;
  • Iedere dag coaching & mindfulness sessies; 
  • Speciale nachtsessie op donderdagnacht;
  • De hele reis wordt op factuur gezet, zodat deze - in de meeste gevallen - zakelijk aftrekbaar is.

bosworkation
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
comfort zone
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Workation nederland
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Covid beleid

We zijn op de hoogte van de huidige gezondheids- en veiligheidsvoorschriften van het RIVM en respecteren alle beperkingen die door de overheid worden opgelegd. Als wegens verandering van de veiligheidsvoorschriften de workation niet door kan gaan, zullen we de workation uitstellen en wordt je hierover geïnformeerd. Wij vergoeden geen vluchten of reiskosten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

                                       

Wildfire Workation Weekend FAQ

Uit hoeveel deelnemers bestaat de groep?

De groep zal uit maximaal 50 deelnemers bestaan om een persoonlijke verbinding en connectie mogelijk te maken.

Wie begeleidt de workation?

De workation wordt begeleid door ervaren specialisten die met zorg uitgekozen zijn door de founders van Meetings in the Sun.

Wat voor deelnemers gaan er mee?

De workation is voor iedereen die dagelijkse routines wil doorbreken en verder wilt reiken dan normaal.

Waar overnacht je tijdens de workation?

Je overnacht op het festival terrein. Er zijn kampeer en camper plaatsen voor je beschikbaar.

Zijn maaltijden inbegrepen tijdens de workation?

Tijdens de workation zijn ontbijt, lunch, snacks en avondeten inbegrepen in de prijs.

Wat zit allemaal in de prijs inbegrepen?

Bij de prijs zit eten, de overnachting, dagelijkse kennis en sportsessies en netwerkmogelijkheden inbegrepen.

Hoe zit het met BTW terugvragen?

Deze reis is zakelijk aftrekbaar en kun je dus opgeven als zakelijke kosten.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dit kan. Stuur ons een mailtje op hello@meetingsinthesun.nl

Wanneer gaat de niet workation door?

We hebben een minimaal deelname van 20 deelnemers, wanneer er minder mensen inschrijven gaat de workation niet door. Daarnaast werken we binnen de regels van het RIVM, wanneer dit betekent dat we de workation niet door kunnen laten gaan, dan krijg je hier bericht van.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wanneer wij door omstandigheden de workation moeten cancellen, krijg je je volledige investering terug.

                                   
arrow_drop_up arrow_drop_down