Viviendo en Barcelona – mijn persoonijke videoserie over wonen en werken in Barcelona

Ik woon nu anderhalve maand in Barcelona. Ik ben vertrokken nadat ik ben afgestudeerd aan de filmacademie van het sint Lucas. Ik zou nu kunnen gaan werken, maar wil eigenlijk nog veel meer leren. Daarom besloot ik 6 weken geleden om naar Barcelona te vertrekken. Hier wil ik mijn eigen stijl verder te ontwikkelen. Ik wil ontdekken of ik interessante video projecten hier kan oppakken en hoop mijn netwerk internationaal uit te kunnen breidden. Werken voor een baas kan altijd nog toch? Eerst maar eens proberen of ik het zelf kan!

Zoals ik zei; ik ben al anderhalve maand in Barcelona. En aangezien ik nog altijd geen video’s heb gedeeld begonnen mensen nieuwsgierig te worden: wat ben je aan het doen? Wanneer kom je eerste video online?

Wat ben ik aan het doen? Ik ben druk bezig geweest met settelen in Barcelona. Mijn eerste doel was om vrienden te maken en vooral niet alleen te zijn. Ik ging veel en vaak skateboarden en leerde daar mensen kennen waar ik vervolgens leuke dingen mee kon gaan doen. Dit heb ik natuurlijk allemaal gefilmd.

Aangekomen in Barcelona..

De eerste zes weken stonden, naast het maken van vrienden, in het teken van een appartement vinden. Na een hele chaotische maand van vele appartementen bezichtigen, terwijl ik nog een shitload aan werk vanuit Nederland weg moest werken is het gelukt om een appartement te vinden. Eindelijk heb ik de tijd gevonden om mijn eerste anderhalve maand in een video te vatten. Toen ik ging zitten om mijn beelden te editen viel ineens het kwartje. Ik had nog geen idee wat ik hier nou precies ging doen, maar daar voor de computer ontstond het idee: ik ga een reeks films maken over leven in Barcelona. Dit is de eerste aflevering van de serie: ‘’Viviendo en Barcelona’’

 

Benieuwd naar deel twee van Viviendo en Barcelona?
Ik kan alvast verklappen dat de video’s steeds beter worden. Zo kan ik je steeds meer laten zien van de klussen die ik hier mag doen. En daarbij ontdek ik steeds meer over mijzelf, over mijn stijl en over welke projecten er wel en niet bij mij passen. Check hier aflevering twee. 

 

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*