arrow_drop_up arrow_drop_down
Vakantiegevoel op kantoor:
10 januari 2020 

Vakantiegevoel op kantoor:

Vakantiegevoel op kantoor: wegzwijmelen bij de mooiste coworking spaces

We genieten allemaal van strakke designs, snelle Wi-Fi en heerlijke stoelen. Maar als je dan toch op zoek gaat naar een coworking space, waarom dan niet meteen eentje die je helemaal niet het gevoel geeft dat je aan het werk bent? Deze mooiste coworking spaces zijn ook prima geschikt als vakantiebestemming.

Teenslippers aan, zonnebril op en aan de slag!

mooiste coworking spaces

Afbeelding via www.coworksurf.com

CoworkSurf – Ahanagama Sri Lanka

De naam zegt het al: CoWorkSurf biedt locaties voor coliving en coworking op plaatsen waar je wel een vakantiegevoel moet krijgen. Hun stekkie in Sri Lanka liegt er niet om: omringd door groen en op vijf minuten van een opkomende surfers hotspot wordt werken een feestje. Ze bieden verschillende slaapmogelijkheden en natuurlijk gedeelde werkruimtes, met extra perks zoals surflessen en gezamenlijke activiteiten. Check zeker ook hun andere locaties, o.a. in Portugal, Spanje en zelfs Noorwegen.

www.coworksurf.com

mooiste coworking spaces

Afbeelding via Facebookpagina Beachub

Beachub – Srithanu, Koh Phangan, Thailand.

Je ziet het goed, bij Beachub werk je praktisch met je tenen in het zand. Deze droomlocatie in Srithanu, Koh Phangan, Thailand, is een paradijs voor…nouja, iedereen. Recht voor je neus bevindt zich een helderblauwe zee. Beschut tussen de palmbomen werk je aan een flex– of private-desk aan je onderneming. Met de nodige social events en huisgemaakte gerechten voel je je vast binnen de kortste keren thuis. Als extraatje kun je ook accomodatie bijboeken, met coworking access. Zeg hier maar eens ‘nee’ tegen.

Facebook Beachub

mooiste coworking spaces

Afbeelding via www.dojobali.org

Dojo Bali Coworking – Echo Beach, Canggu, Bali

Surfen, yogalessen, een zwembad, en vijf minuten van het strand en rijstvelden. Need we say more? Dojo Bali Coworking heeft alles waar je als digital nomad van kunt dromen, en dan nog een beetje extra. Deze superluxe locatie in Echo Beach, Canggu biedt coliving en coworking aan – en HOE! Met een sterke community, talloze activiteiten en een relaxte sfeer wordt dit een moeilijke plek om weer afscheid van te nemen.

www.dojobali.org

mooiste coworking spaces

Afbeelding via www.coworker.com

OneCoWork Marina Port Vell – Barcelona

Is jouw vakantiegevoel niet compleet zonder een avondje uit in een bruisende stad? Barcelona is calling! Op enkele stappen van het strand en temidden van de haven vind je OneCoWork Marina Port Vell. Werken met de zeelucht in je haren, de lekkerste tapas op loopafstand en een strand om op neer te ploffen na je harde werken naast de deur – Vamos!

www.onecowork.com/en/locations/marina-port-vell

 

Zou jij jezelf tot werken kunnen dwingen met al dit heerlijks om je heen? Het lijkt ons in elk geval een heerlijke uitdaging…;)

 

Benieuwd naar de gaafste coworking in Noorwegen? Kijk dan hier. 

Over de schrijver
Met een ongezonde dosis enthousiasme en een grote liefde voor de wereld vreet ze uitdagingen als ontbijt. Vrijheid is haar grootste drijfveer. In 2015 verliet ze Nederland om vanuit een Toyota Landcruiser haar eerste bedrijf op te zetten. Ze ging 100 keer op haar bek, maar stond 200 keer op. Deze instelling bracht haar een remote bureau gespecialiseerd in branding en online content. Haar brein werkt 24/7 aan dingen die anderen (nog) niet zien. Het was 7 jaar geleden dat ze een idee kreeg voor een platform wat inmiddels is gevormd tot wat Meetings in the Sun nu is. Haar missie: ultieme vrijheid mogelijk maken voor anderen, zoals ze die voor zichzelf heeft gecreëerd.
Reactie plaatsen

Wil je meer leren en weten over remote werken?

Mis dan niet onze tips en verhalen van remote ondernemers en professionals. Blijf op de hoogte van exclusieve events en podcasts. En kom zelf in contact met ervaringsdeskundigen binnen remote werken. Join vandaag nog de remote revolutie en leer meer over deze nieuwe manier van werken.