arrow_drop_up arrow_drop_down
Top 10 favoriete plekken om te werken in: Den Bosch
30 januari 2020 

Top 10 favoriete plekken om te werken in: Den Bosch

Toen ik net begon met remote werken had ik geen huis of vaste plek. Nu ben ik weer terug in Nederland en is mijn loft op Strijp-S mijn basis. Vanuit daar vertrek ik op korte en lange trips en workations maar ook als in in Nederland ben vind ik het leuk om verschillende werkplekken te proberen. Verschillende steden en, elke keer een nieuwe koffiebar of co-working space.

In de serie “Workplaces in the City” ga ik elke keer op zoek naar minstens 10 toffe werkplekken waar je fijn remote je werk kunt doen. Natuurlijk moet er goede wifi zijn en vind ik het belangrijk dat er lekkere koffie en goed eten is. Verder houdt ik niet van kleine, drukke ruimtes. Kijk mee naar mijn top 10 lievelingsplekken om te werken in Den Bosch!

GIVE-AWAY – Volg me op Youtube en laat in een comment weten welke plek jou het fijnste lijkt om een dag te gaan werken en waarom. En wie weet win jij één van de (we hebben 5 prijzen!) toffe verrassingen die de locaties beschikbaar hebben gesteld <3 

Van welke stad zou je graag een volgende video zien?

Over de schrijver
Met een ongezonde dosis enthousiasme en een grote liefde voor de wereld vreet ze uitdagingen als ontbijt. Vrijheid is haar grootste drijfveer. In 2015 verliet ze Nederland om vanuit een Toyota Landcruiser haar eerste bedrijf op te zetten. Ze ging 100 keer op haar bek, maar stond 200 keer op. Deze instelling bracht haar een remote bureau gespecialiseerd in branding en online content. Haar brein werkt 24/7 aan dingen die anderen (nog) niet zien. Het was 7 jaar geleden dat ze een idee kreeg voor een platform wat inmiddels is gevormd tot wat Meetings in the Sun nu is. Haar missie: ultieme vrijheid mogelijk maken voor anderen, zoals ze die voor zichzelf heeft gecreëerd.
Reactie plaatsen

Wil je meer leren en weten over remote werken?

Mis dan niet onze tips en verhalen van remote ondernemers en professionals. Blijf op de hoogte van exclusieve events en podcasts. En kom zelf in contact met ervaringsdeskundigen binnen remote werken. Join vandaag nog de remote revolutie en leer meer over deze nieuwe manier van werken.