Meetings in the Sun

HET NIEUWE NORMAAL IS NIET NIEUW VOOR ONS

REMOTE WERKEN IS NIET NIEUW VOOR ONS

Sinds 2014 werken wij remote; tijd- en plaatsonafhankelijk. Deze manier van werken zien we als een tool die ons de mogelijkheid geeft om ons leven precies zo in te richten op een manier die bij ons past. Remote werken geeft ons de vrijheid om veel van de wereld te zien terwijl ons werk doorloopt, maar remote werken is nog veel meer. Onze missie? Werkend Nederland kennis laten maken met een vrijere manier van werken.  

Remote werken

ONZE MISSIE

Wereldwijd willen wij 75 miljoen mensen empoweren om een gelukkige, impactvolle professional te zijn door hen kennis te laten maken met de mogelijkheden en voordelen van remote werken. Waarom we dat zo belangrijk vinden?


Je werk is een belangrijk en groot onderdeel van je leven. Iets wat veel tijd en aandacht van je vraagt, maar toch is werk voor veel mensen iets wat er nou eenmaal gewoon bij hoort. Zonde! Want als je je werk inricht op een manier die precies past bij jouw skills, behoeftes en grootse dromen dan wordt werken een feestje! Dan krijg je energie van je werk in plaats dat het je energie kost. Die energie komt terug in je werk en in de rest van alles wat je doet.


We hebben het zelf meegemaakt en we maken het nu mogelijk voor anderen: door zelf in control te zijn waar en wanneer je werkt voel je je vrijer, gelukkiger, productiever en effectiever. De balans in je leven verbetert en je levert meer waarde in een kortere tijd, waardoor je meer tijd overhoudt om andere dingen te doen die je belangrijk vindt. De balans in je leven verbetert en stap voor stap creëer je een droomleven voor jezelf en maak je een impact voor de wereld om je heen. Je snapt misschien dat wij ons soms afvragen: waarom werken we niet allemaal remote?! 

remote werken
Meetings in the Sun

REMOTE WERKEN = MEER VRIJHEID, BALANS EN GELD

spiral

REMOTE WERKEN -
HOE WERKT DAT DAN? 

Wanneer je zelf in control bent over waar en wanneer je werkt, kun je jouw werkdag optimaliseren. Niet langer zomaar uren draaien op een kantoor, omdat je daar 8 uur per dag moet zijn, maar zelf een plek kiezen die past bij je werkzaamheden op een moment waarop jouw energielevel hoog is. Door deze optimalisatie in je dag kun je meer of betere output leveren in een kortere tijd, waardoor je meer tijd overhoudt om andere dingen te doen die je belangrijk vindt. Dat kan extra werk (meer geld) zijn of extra ontspanning (meer balans). Meer kunnen halen uit je dag zorgt voor een gevoel van geluk en geeft extra energie. Energie die zich weer vertaalt in onder andere je werkzaamheden, waardoor je nog meer waarde kunt leveren in de tijd die je besteedt aan werk. Zie je wat er gebeurt? Remote werken heeft voor ons een opwaartse spiraal van meer vrijheid, balans en geld gecreëerd. Wil jij dat ook? 

remote werken

WAT WE DOEN?

We zijn een online platform dat kennis en inspiratie deelt over remote werken. We delen onze tips, tricks en ervaringen over hoe je vrijheid kunt vinden in je werk. We helpen professionals, ondernemers, werkgevers én werknemers bij het optimaliseren van hun werkdagen om zo meer output te kunnen leveren in minder tijd. We helpen bij het vinden van vrijheid door te laten zien hoe werken fantastisch leuk kan zijn in plaats van iets wat er nou eenmaal bij hoort. En we nemen je mee in de wondere wereld van hoe je werken kunt combineren met reizen, want 25 vakantiedagen per jaar zijn nog nooit genoeg geweest. 
workation marrakech

WORKATIONS

Stap letterlijk weg uit je comfort zone en ga mee op workation om te ervaren hoe het is om werken en reizen met elkaar te combineren. 
online programma remote werken

ONLINE PROGRAMMA

Wij lanceerden dit jaar het meest complete online programma over remote werken, een programma voor werknemers, zelfstandig ondernemers én werkgevers, om hen bewust te maken van wat een remote lifestyle inhoudt en hoe jij die voor jezelf (en je team) kunt inrichten. Ons programma gaat jou begeleiden richting  een vrijer, gelukkiger en meer succesvol leven. 
kennis remote werken

KENNIS EN INSPIRATIE 

Naast dat we verschillende producten aanbieden hebben we ook veel gratis kennis en ervaring weg te geven. Bijvoorbeeld op onze blog, via verschillende gratis downloadables en e-books. 

presentatie remote werken

PRESENTATIES & WORKSHOPS

Je kunt ons boeken voor custom presentaties en workshops. Al eerder deelden we onze ervaring en kennis bij verschillende bedrijven en waren we te gast in verschillende podcasts om meer te vertellen over onze visie en de stappen die je als werkgever kunt zetten richting een nieuwe werkcultuur. 

presentatie

ONS VERHAAL

Meetings in the Sun is opgezet door founder Alex Malone. Zij startte haar eerste bedrijf, een bureau in branding en online content, tijdens een wereldreis vanuit haar Toyota Landcruiser. Ze werkte locatie- en tijdonafhankelijk en focuste zich op output in plaats van uren. Die manier van werken bracht haar in een korte tijd veel. Haar bedrijf groeide snel, ze haalde binnen no time haar doelstellingen en genoot van de vrijheid die ze altijd miste in haar vorige banen. Door de vele vragen over haar manier van werken en leven besefte ze zich dat er meer mensen behoefte hebben aan een vrij leven.


Dit was het begin van Meetings in the Sun. 
Suzanne Koolen en Alex Malone

WIE ZIJN WIJ? 

Niet lang nadat Meetings in the Sun was ingeschreven bij de KVK ontmoette Alex en Suzanne elkaar. Suus had een eigen online reisbureau gespecialiseerd in adventure travel. Dit reisbureau ontstond nadat Suus de wereld overging om wedstrijden voor ons land te raften. Ze won een aantal gouden plakken en besloot toen avontuur mogelijk te maken voor anderen. De twee kwamen elkaar tegen op Instagram en ontmoetten elkaar voor koffie en sterke verhalen. Binnen no time ontstond er iets grootsers en besloten ze hun krachten te bundelen om de wereld van werken voorgoed te veranderen.  

ONS VERHAAL IN DE MEDIA

Bedrock

Voor jezelf beginnen? Leer ondernemen vanuit intuïtie in plaats van vanuit ratio

Colombus Travel

Hoe maak je van reizen je werk en je leven: tips van 5 Nederlandse digital nomads

Financieel Dagblad

Hoe nuttig is een workation?Adformatie

Waarom werken bureaus zo weinig met digital nomads?


MEER IN DE MEDIA:

arrow_drop_up arrow_drop_down