arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij 100% gelukkig in je werk?

Als je niet volmondig ja kunt zeggen dan willen we je graag uitnodigen om voor jezelf na te gaan, waarom niet? Wij, jij en ik, zijn opgegroeid in één van de meest welvarende landen ter wereld, waar alles mogelijk is. We gaan naar school, spreken tenminste twee talen, er zijn sociale vangnetten en wij kunnen alles worden wat wij willen. Ja, echt alles... 

You can be anything you want!


Founders Alex & Suzanne 

Zo wilde Alex vroeger, omdat ze zo van dieren en de natuur houdt, de baas van de dierentuin of wereldreiziger worden. Ze tekende vroeger huizen met wielen en droomde ervan om met de noorderzon te vertrekken. Ze fantaseerde uren over de plekken waar ze zou stranden en hoe ze mensen zou helpen in ruil voor onderdak, om vervolgens weer verder te kunnen rijden.
Suzanne wilde vanaf jongs af aan mensen over de hele wereld helpen en haar droombaan was daarom dokter worden, bij Artsen zonder Grenzen, of ze wilde net als Floortje Dessing zijn. Die droom kwam deels uit toen ze voor het Nederlandse raftteam de wereld afreisde om verschillende gouden medailles voor ons land te winnen. 

Als je nu kijkt hoe Suzanne en Alex hun leven hebben ingericht dan is het ze aardig goed gelukt om hun dromen achterna te gaan.

“Als ik later groot ben…”

Waarom durven we alleen zo vrij te dromen als kind?

Waar staat Meetings in. voor?

Meetings in. staat voor vrij durven dromen, ook als volwassene. Meetings in. staat voor niet alleen dromen, maar voor doen. 

Om heel eerlijk te zijn kunnen wij niet invullen wat vrijheid, geluk of succes  voor jou betekent, maar we kunnen je wel meenemen in het pad wat wij bewandeld hebben om zowel vrijheid, geluk als succes te vinden in ons werk en vervolgens ook in de rest van ons leven. We beseffen heel goed dat ons pad niet jouw antwoord hoeft te zijn en daarom delen we ook het verhaal van andere ondernemers en professionals binnen ons netwerk over hoe zij vrijheid, geluk of succes hebben gevonden. Zo hopen we je aan het denken te zetten. We hopen dat je op ideeën wordt gebracht. We hopen dat je altijd nieuwsgierig blijft doorzoeken naar “Als ik later groot ben…”


Toen wij, Suzanne en Alex, maar ook alle leden van onze community, op zoek gingen naar vrijheid, geluk en succes was remote werken daarop het antwoord. Een nieuwe werkvorm waarin wij zelf ons ritme konden bepalen. Ineens waren we zelf in control van waar en wanneer we werkten. Door vrij te zijn waar we werken wordt ons werk leuker, voelen we ons gelukkiger en bereiken we meer in een kortere tijd. De resultaten van wat we doen verbeteren en de impact die we maken is groter. Het is een opwaartse spiraal die is ontstaan vanuit een sterke basis van het welvarende Nederland vol kansen en vanuit een onverklaarbare nieuwsgierigheid naar een andere manier van werken en leven. 


Het is ergens ironisch dat wij die kansen kunnen pakken, juist omdat deze ontstaan zijn vanuit een structuur waar wij, Suzanne en Alex, uit zijn gebroken. Een structuur waar niks mis mee is en waar we zelf enorm dankbaar voor zijn, maar hij past simpelweg niet bij ons. 

En bij jou? Past jouw huidige manier van werken bij jou? 

Kies je ervoor om door te werken in de huidige werknorm, 5 dagen in de week van 9 tot 5 of grijp je de kans om mee te bouwen aan de remote revolutie? 


Wat je keuze ook is, zorg dat je hem bewust maakt, wanneer jij er klaar voor bent en als je er klaar voor bent dan zijn wij er voor je met verhalen, inspiratie, kennis en tools. We zijn er voor je in Nederland, in Marrakech en Lissabon, van Bali tot aan Colombia van van Berlijn tot Kaapstad en alle plekken daartussen. 

Wil jij vrijheid en geluk in je werk ervaren? 

Download gratis onze guide met 6 inhoudelijke stappen die je helpen bij het vinden van vrijheid en geluk in je werk. Voor ondernemers en mensen die werken voor een baas. Voor mensen die volledig of deels remote willen werken. Voor mensen die in Nederland remote willen werken of reizen willen combineren met reizen. Mis deze tips niet! 

Meer van ons leren kennen?

Ga mee op workation!

Marrakech

Een 8-daagse trip voor startende ondernemers waar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling samenkomen met al het moois wat Marrakech te bieden heeft!

Lissabon

Een 5-daagse trip voor ervaren ondernemers. Samen gaan we jouw business optimaliseren. Leer opschalen door los te laten en bekijk nieuwe verdienmodellen. In 5 dagen leren we je meer verdienen in minder uur. 

Meet the team

Net als dat wij jou graag willen ontmoeten, willen we ook graag in het kort wat over onszelf vertellen.