arrow_drop_up arrow_drop_down

WELKOM IN DE DIGITALE CO>WORK

Remote samen werken met professionals in de grootste online mastermind community.

WAT IS DE
DIGITALE CO>WORK?

- Een besloten, inhoudelijke community van 50 ambitieuze (parttime) remote professionals.

- Je eigen Mastermind groep van 4-6 personen die elkaar om de drie weken voorzien van kennis en feedback.

- Een half jaar samen werken aan jouw bedrijf met andere professionals.

ERVAAR VRIJHEID
ZONDER EENZAAMHEID

Jij kunt jouw eigen pad bepalen, jij bent de baas van hoe jouw bedrijf eruit ziet. Dat is één van de redenen waarom jij voor jezelf bent begonnen: de vrijheid van het ondernemerschap! Maar vrijheid kan soms ook eenzaam voelen...


Hoe blijf je groeien als ondernemer? Hoe maak je de juiste beslissingen? Hoe blijf je de juiste koers varen met jouw bedrijf?


Allemaal vragen die je kunt hebben en die je misschien niet altijd alleen wilt of kunt beantwoorden. Het is ontzettend waardevol om te kunnen brainstormen en van gedachten te kunnen wisselen met mensen die jou en jouw bedrijf begrijpen. Feedback, reflectie en evaluatie helpen wanneer je bezig bent met persoonlijke en zakelijke groei. 

Bouw in 6 maanden aan de groei van jouw bedrijf.
Ontvang feedback en deel netwerk. Leer alles over remote
werken en creëer vrijheid en succes in jouw bedrijf.

MAAK TIJD OM TE WERKEN AAN
HET SUCCES VAN JOUW BEDRIJF

Binnen jouw bedrijf heb jij de vrijheid om te werken hoe jij wilt, wanneer je wilt en met wie jij wilt. Je maakt jouw keuzes en pakt dingen aan die passen binnen jouw eigen werkritme en routines. Je hoeft met niemand rekening te houden of verantwoording af te leggen. Maar maak jij wel voldoende gebruik van de mogelijkheden die ondernemen met zich meebrengt?


Wij geloven dat remote werken veel mooie kansen en mogelijkheden met zich meebrengt. Het is een redelijk nieuwe manier van werken en kan soms eenzaam voelen, maar gelukkig hoeft remote werken niet eenzaam te zijn! Met onze online mastermind sta je er niet alleen voor, want je omringt je met gelijkgestemden die in hetzelfde schuitje zitten. Die snappen wat je wilt bereiken en hoe je je voelt. Daardoor kan je schaamteloos ambitieus en jezelf zijn. Sterker nog, we gaan je uitdagen om schaamteloos ambitieus en jezelf te zijn, want zo bereik jij jouw dromen en doelen. Hoe groot ook. Als iedereen dit doet ontstaat er magie en zijn je dromen dichterbij dan je denkt.

GROEI DOOR NAAR
JOUW VOLGENDE STAP

Als ondernemer is het belangrijk om je bewust te zijn van waar je heen wilt en op die manier koers te bepalen. Als je momenteel vooral bezig bent met uitvoerende taken, je te comfortabel bent in de huidige status van je bedrijf of als je het gevoel hebt dat je niet alles uit het ondernemerschap haalt; dan ben je klaar voor een volgende stap!


Het is tijd om buiten je comfort zone te stappen en nieuwe dingen te leren. Het is tijd om te groeien als persoon en als professional. Je krijgt weer de touwtjes in handen in plaats van dat je zonder concrete strategie en aanpak blijft aanmodderen. Dankzij meer grip en focus ga je ervaren hoe je slimmer kan werken, betere prioriteiten stelt en alleen datgene doet wat er écht toe doet. Om slimmer te werken hoef je het wiel niet telkens zelf uit te vinden. Je kan je online mastermind buddies om tips en adviezen vragen.

DE ENIGE ONLINE MASTERMIND COMMUNITY MET EEN FOCUS OP VRIJHEID VINDEN IN JE WERK ✈️

WAT IS EEN MASTERMIND?

"There’s a synergy of energy, commitment and excitement that participants bring to a Mastermind group. The beauty of Mastermind groups is that participants raise the bar by challenging each other to create and implement goals, brainstorm ideas and support each other with total honesty, respect and compassion. Mastermind participants act as a catalyst for growth, devil’s advocate and support of colleagues."
~ Stefan James, https://projectlifemastery.com/

WAAROM INTERESSANT? 

VIND LIKE-MINDED ONDERNEMERS

Wij koppelen 4-6 ondernemers aan elkaar die complementair zijn aan elkaar en die waarde kunnen toevoegen aan elkaars business door kennis en ideeën te delen. 

LEER SNEL EN VEEL DOOR MASTERMIND TECHNIEKEN

Wij hebben verschillende bewezen technieken, opdrachten en guidelines voor je klaar staan om zo efficiënt mogelijk waarde met elkaar te kunnen delen. Zo zorgen we ervoor dat jij veel waarde haalt uit de andere deelnemers en andersom! 

ONTVANG EN DEEL KENNIS, NETWERK EN IDEEËN

Wij creëren een open en veilige omgeving om met gelijkgestemden kennis, netwerk en ideeën te delen. Verder zorgen we door de opzet van ons programma dat je ook regelmatig feedback ontvangt van gedreven ondernemers die zelf de nodige ervaring hebben opgebouwd. Zo kun je bijvoorbeeld feedback krijgen op jouw bedrijfsplannen, nieuwe producten en vervolgstappen of kun je via de community doelgroep-onderzoek doen. 

WERK REMOTE AAN JOUW BEDRIJF

Ervaar hoe het is om met anderen te werken op afstand. Als je het hier kan, dan kun je het ook met jouw klanten, team of werkgever.

HOUD FOCUS DOOR REGELMATIGE CONTACT MOMENTEN

Afspraken met jezelf wil je nog wel eens verbreken: er is altijd wel een klant of een spoedje wat NU meer aandacht van je vraagt. Door contact momenten in te plannen met jouw remote team zorg je ervoor dat je de commitment wel moet maken naar jezelf en naar je bedrijf. Je krijgt van ons een levende stok achter de deur. Dankzij korte sprints zorgen we voor de focus die je nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen.

DOE MEE AAN EXTRA MASTERCLASSES VAN SPECIALISTEN

Er zullen regelmatig extra masterclasses plaatsvinden om je van extra kennis te voorzien binnen een bepaald specialisme, denk aan online zichtbaarheid,  copywriting, online netwerken en advertising. Maar ook online acquisitie of onderhandelen. 

MAAR ER IS MEER!

We brengen niet alleen ondernemers samen en geven jullie alle tools en tips om kennis en feedback met elkaar te delen. Er is meer! Wij delen vanuit Meetings in the Sun verschillende inhoudelijke modules toe aan de mix. Onze online modules zijn er op gericht om jou te ondersteunen in hoe je vrijheid en succes kunt vinden binnen remote ondernemerschap. Elke module duurt 4 weken en is een extra kennislaag waar jij als individu en jullie als groep mee aan de slag kunnen. Verder delen we wat je nodig hebt om succesvol onderdeel te zijn van een Online Mastermind groep. 

OOK ONDERDEEL VAN DE DIGITALE CO>WORK:
KENNISMODULES VOOR ONLINE ONDERNEMERS

PROGRAMMA 1:
REMOTE WERKEN

In samenwerking met verschillende nomad ondernemers

Alles over output-gericht werken, productiviteit en het optimaliseren van jouw werkdag door volledig in control te zijn van waar en wanneer jij werkt. 

PROGRAMMA 2:

ONLINE ZICHTBAARHEID

In samenwerking met o.a. online marketeer Thijs Unij en branding strateeg Alex Malone

Alles over hoe jij als professional en als organisatie zichtbaar kunt zijn. Deze module is een combinatie van branding, online marketing en advertising. 

PROGRAMMA 3:

FINANCIËLE VRIJHEID

In samenwerking met o.a. financieel adviseur en mindset-coach Arthur Burger

Alles over hoe jij jouw financiële situatie in lijn kunt brengen met jouw doelstellingen. Werk aan je mindset en blokkades. Verder ontvang je praktische tips en opdrachten om zo financiële vrijheid te bereiken. 

WHAT'S IN IT FOR YOU? 

Krijg toegang tot de volgende modules die wij in samenwerking met verschillende coaches en specialisten gemaakt hebben en leer: 

 • Houd focus in je business door jouw persoonlijke accountability partners;
 • Versterk je netwerk door relevante online connecties aan te gaan;
 • Vergroot je bereik en je kans op new business door het platform wat we je bieden;
 • Ontvang feedback op jouw werk, producten en stappen zodat je kunt optimaliseren en groeien;
 • Ervaar hoeveel je zelf al weet en geleerd heb door ook jouw input te delen met anderen;
 • Ontwikkel je in een half jaar 5x zo snel als wanneer je alleen blijft werken en niet exact weet waar je heen gaat.

KIES DE HOST DIE HET BEST BIJ JOU
EN JOUW DOELEN PAST:

€ 1850,- VOOR EEN HALF JAAR

WELKOM IN DE DIGITALE CO>WORK: 7-10 ONLINE MASTERMIND BIJEENKOMSTEN + 3 ONLINE PROGRAMMA'S OM JOU EN JE BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

Stap in dit half-jaar programma waarin wij en andere ambitieuze ondernemers jouw stok achter de deur zijn. Ervaar succes door focus te houden op jouw bedrijfsdoelstellingen. Gun jezelf de tijd om te werken aan jouw bedrijf en wordt tijdens dit proces ondersteund door professionals in de vorm van Masterminding, online modules en webinars!


INCLUSIEF: 

 • Een community van interessante, gelijkgestemde ondernemers;
 • Een online omgeving om vragen te stellen en kennis te delen;
 • Regelmatig contact en feedback vanuit jouw persoonlijke mastermind groep;
 • Opdrachten en triggers die je aan het denken zetten, buiten je comfort zone halen en jou en je bedrijf laten groeien; 
 • Unieke checklists en stappenplannen van hoe je succesvol een online onderneming bouwt; 
 • Maandelijkse live webinars en Q&A's met verschillende relevante specialisten;
 • Verschillende modules die je alles leren over financiële vrijheid, remote werken, vrijheid in ondernemerschap, online werken, persoonlijk leiderschap, remote samenwerken, online zichtbaarheid, klantenbinding op afstand en digitaal minimalisme voor maximaal succes;
 • Ondersteuning, opdrachten en technieken over hoe je het meeste uit je samen met jouw groep het meeste uit deze Mastermind ervaring kunt halen;