arrow_drop_up arrow_drop_down

THE HELWEEK FROM HOME

MEER BALANS, PRODUCTIVITEIT EN FOCUS IN 2021!

Meer dan 240 deelnemers deden in januari al mee!

€ 140,-

Helweek from Home: 4 tot 11 april

Breek uit je routine en comfort zone voor meer balans, productiviteit en focus in 2021! Deze week is voor jou als je in loondienst, zzp'ers en ondernemers bent. Heb je bepaalde verplichtingen in deze week? No worries! Goed juist! Neem die mee naar de Helweek en ervaar hoe je verplichtingen in balans brengt met rust, energie en keihard gaan. 


Onze Helweek from Home bestaat uit: 

 • 7x een inhoudelijke sessie van verschillende experts die je aan het denken zetten en weten te raken
 • Toegang tot een exclusieve community vol verbinding;
 • 7x sportlessen en aansluitend op de kennissessie;
 • Verschillende mindfullness activiteiten voor balans en rust;
 • Waar nodig extra support en begeleiding via onze community.

KOP OP EN GAAN! 

Om eerlijk te zijn zakte de moed ons óók in de schoenen na de laatste persco. Wéér een lockdown, weer alles waar we hard aan hebben gewerkt omgooien, opschuiven en cancelen. Gelukkig hadden we onze positieve vibes al gauw weer gevonden en gaan we vol goede moed weer verder, vanuit huis. Voor ons als remote werkers misschien makkelijk praten...

Maar hoe zit het dan met al de verplichte thuiswerkers (loondienst, zzp'ers, ondernemers) die moeite hebben met werken vanuit huis? Mensen die eenzaamheid ervaren, moeite hebben met hun concentratie en het vinden van een fijne balans? Hoe zit het met de oplopende burn-out cijfers en depressies sinds de eerste lockdown? 

Door deel te nemen aan de belangrijkste week van 2021 vol inspiratie, inzichten en kansen om te groeien op persoonlijk en zakelijk vlak.

Wij nemen je mee door de belangrijkste week van je leven, van maandag 5 uur ’s ochtends tot zondagavond 22 uur. Je stapt uit je comfort zone, je doorbreekt je dagelijkse routine en leert verder reiken dan normaal. Als je tachtig jaar wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd. De helweek is een week die daar met kop en schouders bovenuit steekt, omdat dit jouw kans is om meer te doen in minder tijd en zo meer balans en vrijheid voor jezelf te creëren.

Doe mee aan deze week als...

...wilt leren hoe jij jouw eigen energie kunt managen ⚡
... je er klaar voor bent om jezelf op verschillende niveaus beter te leren kennen 💛

... jouw dagindeling en ritme wilt gaan aanpassen aan jouw behoeften en wensen  ✨

... behoefte hebt aan verbinding en connectie met anderen 🙌

... je 2021 wilt aftrappen met een positieve week  vol inzichten en transformaties 🚀

7 DAGEN DIE JE LEVEN VERANDEREN

Check deze video waarin de bedenker van de helweek Erik Bertrand Larssen uitlegt wat je kunt verwachten tijdens deze week:

IK DOE MEE

WAAROM ZOU JE MEE DOEN?

Het is de bedoeling dat je jezelf gaat uitdagen en je gaat ervaren hoeveel je voor elkaar krijgt als je jezelf pusht om de beste versie van jezelf te zijn. Wat je precies doet tijdens de helweek is aan jou, maar voor veel mensen zal deze week het ideale moment zijn om veel werk te verrichten. Je staat vroeg op, je kijkt geen televisie, je leeft gezond (= meer energie)… Wat gaat het je brengen?

 • Een ritme wat past bij jouw behoeften en wensen
 • Nieuwe inzichten over jezelf, je doelen en werkwijze
 • Energie, verbinding, voldoening en balans
 • Inspiratie en motivatie om jouw leven blijvend beter in te richten
 • Doe alles waarvan je weet dat je het zou moeten doen – in één enkele week!
 • Die magie buiten je comfort zone waar ze het altijd over hebben? Dat is dit.
 • Zoek je grenzen op zonder ver weg te gaan en start 2021 met een knaller.

IK DOE MEE!
Kelly Cyrus

Als je echt een ervaring wilt hebben die je voor de rest van je leven meeneemt! Een week om nooit te vergeten!

Jort Blaauw

Elk mens zou dit moeten doen, ook als je in loondienst zit!!

Ga zo door!

Josien Harder
Als je aanvoelt dat er verandering in je leven nodig is, maar je niet weet hoe of wat.. Dan is de helweek de oplossing.

Helweek sessies - kennis, inspiratie, motivatie & inzichten

In de ochtend starten we van 09.00 - 11.00 uur met de helweek sessies. De helweek sessies gaan we samen kijken naar de thema's en inzoomen op hoe jij kunt optimaliseren. De thema's die we behandelen zijn:


 • Maandag: Gewoontes - Welke gewoontes heb je en wat brengen ze je? 
 • Dinsdag: Modus en focus - Welke gemoedstoestand heb je nodig voor ijzersterke focus?
 • Woensdag: Time Management - Hoe deel jij vanuit je visie je jaar en dagen in? ⏰
 • Donderdag: Out of your comfort zone - de zwaarste dag..  💪
 • Vrijdag: Rust en herstel - Leer kwalitatief rusten 
 • Zaterdag: Innerlijke Dialoog - Master je mindset 🧠
 • Zondag: Integratie en reflectie van al je lessen 


We gaan jou laten ervaren wat deze en andere goede gewoontes voor effect hebben op jouw productiviteit en energielevel. Twee belangrijke onderdelen als het gaat om geluk en vrijheid ervaren in je werksituatie. Hoe productiever je bent, hoe meer output je kunt leveren in minder tijd. Dat betekent dat je meer tijd overhoudt om andere dingen te doen die je belangrijk vind. Deze week is het begin van een fijne en gezonde balans tussen werk en privé in 2021. 

Sport en Mindfulness sessies

Eén van de regels tijdens de helweek is dat je elke dag tenminste een uur besteed aan beweging. Daarom hebben we elke dag een sport activiteit voor je klaar staan. Verder zullen we ook mindfullness sessies inplannen om zo een balans tussen actie en rust te creëren.

Werksessies

Je hoeft geen week vrij te nemen van je werk. In de middagen kan je werkbokken in plannen, ook wel grind blokken genoemd. Tijdens de werkblokken ga je elke keer in een sprint van 60 of 90 minuten zelf aan de slag met het werk dat jij op de planning hebt staan voor deze week. Dat kunnen je lopende werkzaamheden zijn of je kunt blokken inplannen om te werken aan jouw (persoonlijke of zakelijke) doelen. 
Ellis Aten

Een uitdagende en transformerende week. Als je een beetje ja voelt, moet je echt mee doen!

Monique van Dorst

Ik heb veel over mezelf geleerd en fijne mensen leren kennen. Dit was echt de perfecte kick-off van mijn toekomst als zelfstandig ondernemer

Ilona de Baar

Een week als deze is onbeschrijfelijk. Je moet het gewoon beleven. Je gaat geen spijt krijgen, want je leert zoveel! 

€ 140,-

The Helweek from Home - 4 tot 11 april 2021

Voor slechts €20 per dag doe je al mee met de week die jouw leven veranderd. Verwacht een week vol energie, inzichten en groei. 249 deelnemers gingen jouw voor en 89% van die deelnemers boekten direct nog een Helweek from Home met ons! 

98% zei dat onze Helweek from Home te goedkoop is voor wat je krijgt, maar wij willen dat IEDEREEN mee kan doen met wat wij bieden. Wat krijg je voor €20 per dag aan waarde?


 • 7 x een 2-uur durende online kennis sessies + remote community (t.w.v. €1250)

Van 4 tot 11 april krijg je toegang tot onze exclusieve Helweek - community en alle online helweek sessies. Je krijgt extra meditaties, inhoudelijke workshops van verschillende experts, begeleiding via de community, ontmoet nieuwe mensen en ontvang extra's zoals gezonde, snelle recepten voor de hele week en energie-oefeningen. 


 • Exclusieve opdrachten

Je krijgt in de community exclusieve opdrachten en oefeningen die jou gedurende deze week helpen met inzichten over jezelf, je gewoontes, patronen en mindset. Deze opdrachten zijn gemaakt om jou te laten groeien naar de versie die je wilt zijn. 

 • Elke dag een uur sport en ontspanning (t.w.v. €700)

Elke dag kun je mee doen aan verschillende sport- beweging en ontspanningslessen. 

 • Gezonde recepten ter ondersteuning van jouw optimale week (t.w.v. €55)

We zorgen voor een gemakkelijk en gezond recepten die je kunt gebruiken deze week.Kortom, de totale waarde aan kennis, ervaringen en tijd en liefde die wij in ons programma hebben gestoken is tenminste €2000. Jij betaald slechts €140.

                   

Helweek from Home

Ik moet die week gewoon werken kan ik dan nog steeds mee doen?

De helweek is er op gericht dat je de optimale versie van jezelf leeft en je meer output levert dan ooit. Je leert jezelf kennen en gaat jouw leven met blijvende veranderingen optimaliseren. Wij voorzien je van kennissessies, activiteiten en ondersteunende tools om dit te gaan bereiken. De tijdsinvestering is maximaal 3 uur per dag aan kennis, inspiratie en motivatie. De andere uren van jouw dag werk je aan jouw eigen doelstellingen en reguliere werkzaamheden. Dat maakt de helweek geschikt voor mensen in loondienst, zelfstandig ondernemers en zelfs studenten. Zorg dat je van te voren weet wat je tijdens deze week gedaan wilt hebben en dat je een lijstje met taken hebt die je gedurende de dag kunt afwerken.

Let op: je kunt geen volle werkdagen draaien. Ga er vanuit dat je ongeveer 60% aan jouw eigen werkzaamheden kunt besteden. In de ochtend vinden de helweek sessies plaats, de grid sessies (werkblokken) voornamelijk in de middag. Als je in loondienst werkt, communiceer dit dan tijdig naar jouw leidinggevende. Leg uit dat deze week gaat bijdragen aan jouw productiviteit en werkzaamheden, maar dat hiervoor nu een kleine tijdsinvestering nodig is. Je haalt het meeste uit deze week als je weinig verplichtingen hebt vanuit een externe partij zodat jij jouw werkzaamheden kunt inplannen zoals jij wilt.

Hoe ziet een dag eruit van de the helweek from home?

Je start in de ochtend met sportsessie, na een goed ontbijt gaan we van start met een inhoudelijke helweeksessie. De middag kan jij geheel vrij indelen in verschillende werkblokken om flink te knallen. Ga er vanuit dat je ongeveer 3 uur per dag kwijt bent aan inhoudelijke sessies. De rest van de dag is vrij in te delen.

Ik kan niet alle sessie live volgen kan ik deze later terug kijken?

Jazeker, we nemen alle sessie op en kunnen op een later tijdstip terug gekeken worden.

Kan ik de the helweek from home ook in een andere week doen?

De content blijft tot het einde van januari beschikbaar voor de deelnemers. Alle live sessie worden opgenomen en kan je op een later tijdstip terug kijken. Echter adviseren wij om zoveel mogelijk live mee te doen!

Ik heb een familie met kleine kinderen, is de helweek dan ook iets voor mij?

Juist helemaal perfect, de helweek is niet om je huidige leven te ontvluchten. Het is de bedoeling dat je leert de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Je leert focus aan te brengen, slechte gewoontes te herkennen en aan te pakken en veel meer werk te doen in een korter tijdsbestek. En ja in jouw leven daar hoort ook zorgen voor de kinderen bij. Hoe mooi zou het zijn als je leert hoe je meer focus aanbrengt en productiever werkt, waardoor je meer tijd hebt voor je kinderen of voor jezelf hebt.

De helweek is niet makkelijk, haha dat zal ik niet zeggen, maar that’s were the magic begins right ;-)

Je gaat op zoek naar de betere versie van jezelf. Alle live sessies worden opgenomen en kan je later terug kijken, dus dat geeft je meer ruimte rondom de kleintjes.

Wordt er ook voeding verzorgd?

We zorgen voor een gemakkelijk en gezond voedingsschema voor deze week met daarin 7 dagen x 3 maaltijden en de bijbehorende recepten. We communiceren de boodschappenlijst een week van te voren zodat je alles vooraf in huis kunt halen.

Is deze helweek zakelijk aftrekbaar?

Deze helweek is zakelijk aftrekbaar en kun je dus opgeven als zakelijke kosten.

Kan ik veel werk verzetten tijdens deze helweek?

Wat je precies doet tijdens de helweek is aan jou, maar voor veel mensen zal zo’n week het ideale moment zijn om dingen te doen die je normaal altijd uitstelt. Je staat vroeg op, je kijkt geen televisie, je leeft gezond (= meer energie)… Hierdoor moet je meer gedaan kunnen krijgen dan normaal. En dus kun je eindelijk dingen doen waar je normaal niet aan toe komt. Je spullen opruimen, een grote schoonmaak, vakantieherinneringen van drie jaar terug verwerken, de achterstand op school/werk inhalen of juist vooruit werken, eindelijk de 10000 mails in je mailbox opruimen… Er zijn vast genoeg dingen te verzinnen die jij zou willen doen maar waar je nooit aan toe komt óf waar je nooit tijd voor maakt. En die moet je deze week juist wel doen. Hoe fijn is het als je er daarna vanaf bent?! Ook als werknemer kan je veel werk verzetten. De helweeksessies vinden in de ochtend plaats, daarna kan je al het werk doen wat je wilt!

Ik heb me voor kerstmis aangemeld, hoe kan ik een gratis kaartje weggeven?

Je mag 1 gratis kaartje weggeven. Daarmee kun je iemand uitnodigen die deze week goed kan gebruiken. Laten we elkaar helpen om zoveel mogelijk mensen te voorzien van inspiratie en positieve vibes! Wanneer jij je aanmeldt krijg je een link toegestuurd die je kan doorzetten naar de desbetreffende persoon.

                 

IF IT DOESN'T CHALLENGE YOU,
IT WON'T CHANGE YOU