arrow_drop_up arrow_drop_down

THE HELWEEK FROM HOME

MEER BALANS, PRODUCTIVITEIT EN WERKGELUK door anders werken

Al meer dan +600 deelnemers deden al mee!

€ 180,-

Doe mee aan de ultieme remote challenge! Van 4 tot 11 juli

Wij zien remote werken als een krachtige tool om je dagen precies zo in te delen dat ze passen bij jou. Het enige wat je moet leren is werken wanneer je productief bent en kwalitatief rusten wanneer je niet productief bent. Wanneer je dit doet ga je meer doen in minder tijd, je kunt meer verdienen in minder tijd en ervaart meer balans, omdat je ook tijd neemt voor je zelf.


Het klinkt zo simpel, maar wanneer en hoe ben je het meest productief?


Daar gaan we samen achter komen!


We breken je routine en gaan ontdekken welke magic er buiten jouw comfort zone ligt, met als doel: efficiënter werken, meer productiviteit, focus, balans én vrijheid. 


Onze Helweek from Home bestaat uit: 

 • 7 themadagen die je aanzetten om anders te kijken naar jouw huidige situatie;
 • Elke dag een inhoudelijke kennissessie die je toe laten werken naar jouw ideale situatie; 
 • Toegang tot een exclusieve netwerkcommunity vol professionals;
 • 7x sport en bewegingslessen die aansluiten op de dagelijkse kennissessie;
 • Verschillende mindfullness activiteiten voor kwalitatieve rust en balans;
 • 4 uur per dag aan live sessies die je (ook) op een later moment terug kan kijken;
 • Mogelijkheid tot extra support en begeleiding via onze community.

“If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal” ―Paulo Coelho

Jordy de Groot

In wat voor situatie je ook zit op dit moment, de helweek is een prachtige leerschool. Een combinatie van productiviteit, introspectie en groepsgevoel. 

Fanny Oomen

DOEN! ECHT PAK DIE KANS! Ga voor een grote reset daag jezelf uit, haal alles uit je dag en start hier!

Josien Harder
Als je aanvoelt dat er verandering in je leven nodig is, maar je niet weet hoe of wat.. dan is deze week de oplossing!

"WAT KRIJG JIJ GEDAAN ALS JE ÉÉN VOLLE WEEK DE BESTE VERSIE VAN JEZELF BENT?"

Het antwoord op deze vraag gaan we samen ontdekken. Deze vraag stelden wij onszelf jaren geleden toen we zelf voor het eerst een helweek deden. Het antwoord was verbluffend: we hadden nooit eerder zoveel werk verzet! We leerden van alles over Zoveel wie we écht zijn! De helweek was een belangrijke stap in het vinden van ons ideale ritme en heeft ons gebracht tot succesvol remote werken. Daarom willen we deze week delen met zoveel mogelijk mensen, maar dan wel op onze eigen manier..


Wat is die manier? Wij combineren de regels en thema's vanuit het bestaande format van de helweek en voegen daar onze sparkle aan toe:

 • Jarenlange ervaring en kennis over remote werken 
 • Verschillende experts die inhoudelijk diepte geven aan de thema's
 • Onze online community zodat er een waardevol netwerk ontstaat
 • Onze eigen passie en enthousiasme voor online samenwerken en remote leven

Doe mee aan deze week als...

...wilt leren hoe jij jouw eigen energie kunt managen ⚡
... je er klaar voor bent om jezelf op verschillende niveaus beter te leren kennen 💛

... jouw dagindeling en ritme wilt gaan aanpassen aan jouw behoeften en wensen  ✨

... behoefte hebt aan verbinding en connectie met anderen 🙌

... je behoefte hebt aan een uitdagende week  week  vol inzichten en transformaties 🚀

"7 dagen die mijn leven beter maakten 

..als professional

..als persoon

..als moeder"

Dat deelde Linda van Eck, één van de deelneemsters van de vorige edities. Hoe haar helweek ging? Met ups en downs, maar met veel resultaat! Check de video om een beeld te krijgen van wat je te wachten staat: 

Maaike Siegel

Super verhelderend en echt een aanrader! Ik heb er voor mezelf veel uitgehaald en het heeft me hele mooie en heldere inzichten gegeven. De volgende keer zou ik dit met een groep collega's willen doen! 

Suzanne van der Eerden

ik wist niet wat ik wilde tot het me dit allemaal bracht en ik spontaan besloot er drie bij te boeken. Ik dacht: niets te verliezen. Maar verloor mezelf er volledig en kwam er tien keer sterker uit. 

Yana Zielstra
De helweek is hels voor je ego maar hemels voor jezelf. Het werkt zo verbindend en fijn om dit met het team van Meetings in the Sun te doen. Een prachtige balans tussen het alleen en samen doen. Zelf maar niet alleen!

7 DAGEN DIE JE LEVEN VERANDEREN

Wij maken gebruik van het bestaande Helweek-format. Bedenker Erik Bertrand Larssen legt in zijn woorden uit wat je kunt verwachten tijdens deze week:

IK DOE MEE

Onze belofte aan jou: meer productiviteit, meer efficiëntie, meer balans en meer werkgeluk

WAAROM ZOU JE MEE DOEN?

Het is de bedoeling dat je jezelf gaat uitdagen en je gaat ervaren hoeveel je voor elkaar krijgt als je jezelf pusht om de beste versie van jezelf te zijn. Wat je precies doet tijdens de helweek is aan jou, maar voor veel mensen zal deze week het ideale moment zijn om veel werk te verrichten. Je staat vroeg op, je kijkt geen televisie, je leeft gezond (= meer energie), beweegt elke dag en werkt gestructureerd en gefocust aan jouw doelen. Wat het ons heeft gebracht en de resultaten die jij mag verwachten zijn: 

 • Nieuwe inzichten over jezelf, je doelen en werkwijze;
 • Een ritme wat past bij jouw behoeften en wensen;
 • Meer energie, verbinding met anderen, voldoening en balans in je dag; 
 • Inspiratie en motivatie om jouw leven blijvend beter in te richten;
 • Je gaat de magie van het leven ontdekken en verrassingen tegenkomen.

IK DOE MEE!
Jort Blaauw

Elk mens zou dit moeten doen, ook als je, net als ik in loondienst zit!! De inzichten en lessen die ik voor mezelf én mijn team heb gekregen zijn gigantisch. 

Soraya Koendjbiharie

Het enthousiasme en energie van het team was zo belangrijk voor het succes van deze helweek. We zagen elkaar niet en toch voelde ik dat we dit samen deden. Er was persoonlijke ruimte voor mijn vragen.

Mike Stroeken
Als je meer energie, structuur, inzicht wil hebben in hoe je werkt en hoe je dat effectiever en overzichtelijker kunt doen dan moet je mee doen! 

Helweek sessies - kennis, inspiratie, motivatie & inzichten

In de ochtend starten we van 09.00 - 11.00 uur met de helweek sessies. Behalve op paasmaandag dan hebben we een aangepast schema. De helweek sessies gaan we samen kijken naar de thema's en inzoomen op hoe jij kunt optimaliseren. De thema's die we behandelen zijn:


 • Maandag: Gewoontes - Welke gewoontes heb je en wat brengen ze je? 
 • Dinsdag: Modus en focus - Welke gemoedstoestand heb je nodig voor ijzersterke focus?
 • Woensdag: Time Management - Hoe deel jij vanuit je visie je jaar en dagen in? ⏰
 • Donderdag: Out of your comfort zone - de zwaarste dag..  💪
 • Vrijdag: Rust en herstel - Leer kwalitatief rusten 
 • Zaterdag: Innerlijke Dialoog - Master je mindset 🧠
 • Zondag: Integratie en reflectie van al je lessen 


We gaan jou laten ervaren wat deze en andere goede gewoontes voor effect hebben op jouw productiviteit en energielevel. Twee belangrijke onderdelen als het gaat om geluk en vrijheid ervaren in je werksituatie. Hoe productiever je bent, hoe meer output je kunt leveren in minder tijd. Dat betekent dat je meer tijd overhoudt om andere dingen te doen die je belangrijk vind. Deze week is het begin van een fijne en gezonde balans tussen werk en privé. 

Sport en Mindfulness sessies

Eén van de regels tijdens de helweek is dat je elke dag tenminste een uur besteed aan beweging. Daarom hebben we elke dag een sportactiviteit voor je klaar staan. Deze sportsessie is gelijk het begin van je dag en zal elke dag plaatsvinden om 05:15. 


Verder zullen we deze week de dag afsluiten om 20:30 met een gezamenlijke mindfullness sessie. Zo creëren we elke dag een balans tussen actie en kwalitatieve rust. 

Werksessies

Deze week staat in het teken van het verhogen van je productiviteit. Je hoeft dan ook geen vrij te nemen van je werk. Vanaf 11:00 kun je jouw eigen werkblokken plannen. Tijdens de werkblokken ga je "grinden". 


Zelf werken wij in een sprints van 60 of 90 minuten. Als je wilt weten hoe wij dat precies doen kun je mee doen aan een gezamenlijke werksessie - je logt dan in, we nemen tijd om een taak helder te krijgen en vervolgens ga jij zelf aan de slag met het werk dat jij op de planning hebt staan. Dat kunnen lopende werkzaamheden zijn of je kunt blokken inplannen om te werken aan doelen. 

Tijdsinvestering? 

Alle sessies samen (beweging, kennissessie en de mindfulness sessie) zijn een tijdsinvestering van 4 uur per dag. Deze uren kun je live mee doen op de tijden dat wij ze inplannen of je kunt ze later terug kijken als het een keer niet uitkomt om live mee te doen. Die tijdsinvestering van 4 uur heb je overigens zo terug verdiend, want je begint de dag om 05:00 - als je normaal om 09:00 begint dan heb je er elke dag letterlijk 4 uur extra bij.

Verder gaan we je natuurlijk leren om zo efficient en productief mogelijk werken en ook daarom zijn die 4 uur zo weer terug verdiend in de hoeveelheid output die je levert. 

WAT MAAKT ONZE HELWEEK FROM HOME UNIEK? 

We pakken een aantal bewezen methodes en methodieken die je gaan helpen met ownership pakken over je eigen leven. Onze grootste kernwaarde is vrijheid en dat is wat we ook voor jou willen bereiken.


Gek genoeg geeft werk ons juist heel veel vrijheid. Dat komt door de manier waarop we ons werk hebben ingedeeld. Helaas is er geen vast script wat je kunt doorlopen om vrijheid (en werkgeluk en balans) te creëren. Maar gelukkig hebben wij -  na jaren lang testen, ervaren en proberen - wel een script gevonden van hoe we jou kunnen laten nadenken over een ritme wat het best past bij jou. Alles waar wij in geloven en alles wat wij weten hebben we samengevat in deze Helweek from Home.. 

Als je tachtig jaar wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd, maar welke week is zo bijzonder dat je hem onthoudt? Laat deze week niet aan je voorbij gaan en maak het er één om nooit te vergeten. 

IK DOE MEE!
€ 180,-

The Helweek from Home - 4 tot 11 Juli 2021

Voor slechts €25 per dag doe je al mee met de week die jouw leven veranderd. Verwacht een week vol energie, inzichten en groei. 600 deelnemers gingen jou voor en 89% van die deelnemers boekten direct nog een Helweek from Home met ons! 

Wij willen dat IEDEREEN zijn werkritme kan optimaliseren.

Wat krijg je voor €25 per dag aan waarde?


 • 7 x een 2-uur durende online kennis sessies + remote community (t.w.v. €950)

Van 4 tot 11 juli krijg je toegang tot onze exclusieve Helweek - community en alle online helweek sessies. Je krijgt extra meditaties, inhoudelijke workshops van verschillende experts, begeleiding via de community, ontmoet nieuwe mensen en ontvang extra's zoals gezonde, snelle recepten voor de hele week en energie-oefeningen. 


 • Exclusieve opdrachten

Je krijgt in de community exclusieve opdrachten en oefeningen die jou gedurende deze week helpen met inzichten over jezelf, je gewoontes, patronen en mindset. Deze opdrachten zijn gemaakt om jou te laten groeien naar de versie die je wilt zijn. 

 • Elke dag een uur sport en ontspanning (t.w.v. €599)

Elke dag kun je mee doen aan verschillende sport- beweging en ontspanningslessen. 

 • Gezonde recepten ter ondersteuning van jouw optimale week (t.w.v. €55)

We zorgen voor een gemakkelijk en gezond recepten die je kunt gebruiken deze week.Kortom, de totale waarde aan kennis, ervaringen en tijd en liefde die wij in ons programma hebben gestoken is tenminste €1499. Jij betaalt slechts €180.

Rhoda de Dobbeleare

Onverwachts vond ik het fijn om juist vanuit huis te doen. Daardoor kon ik nog beter zien waar patronen zitten en kon ik de kennis nog beter toepassen in mijn eigen ritme. Zoveel tools om te implementeren in mijn leven! 


Daarnaast was het een heerlijke ervaring omdat Meetings in the Sun zo'n liefdevol en enthousiast team is. Die energie geven ze door in de groep en dat is zo voelbaar. 

Milja

Persoonlijk zou ik het iedereen in mijn omgeving willen aanraden. Het enige wat voor sommige denk ik een drempel is is de naam...ik vond de naam Helweek wat afschrikken. Ik was pas wat overtuigd nadat ik er een aantal keer wat over had gehoord. Ook doordat ik het boek had opgezocht en het filmpje van de schrijver had gezien. Door de naam zullen andere zich snel een oordeel vormen terwijl ik het juist ook niet als Helweek heb gezien meer als een Powerweek!

Titia Verbael

Ik kan eerlijk zeggen dat ik mezelf een ander mens voel vergeleken met een week geleden. Ik voel me krachtig, hoopvol en energiek wanneer ik naar de toekomst kijk. Ik weet nu dat ik het beste uit mezelf kan en mag halen en hoe ik dat kan doen. Nog een voordeel: de magische energie van de groep krijg je er gratis en voor niks bij

                   

Helweek from Home

Ik moet die week gewoon werken kan ik dan nog steeds mee doen?

De helweek is er op gericht dat je de optimale versie van jezelf leeft en je meer output levert dan ooit. Je leert jezelf kennen en gaat jouw leven met blijvende veranderingen optimaliseren. Wij voorzien je van kennissessies, activiteiten en ondersteunende tools om dit te gaan bereiken. De tijdsinvestering is maximaal 3 uur per dag aan kennis, inspiratie en motivatie. De andere uren van jouw dag werk je aan jouw eigen doelstellingen en reguliere werkzaamheden. Dat maakt de helweek geschikt voor mensen in loondienst, zelfstandig ondernemers en zelfs studenten. Zorg dat je van te voren weet wat je tijdens deze week gedaan wilt hebben en dat je een lijstje met taken hebt die je gedurende de dag kunt afwerken.

Let op: je kunt geen volle werkdagen draaien. Ga er vanuit dat je ongeveer 60% aan jouw eigen werkzaamheden kunt besteden. In de ochtend vinden de helweek sessies plaats, de grid sessies (werkblokken) voornamelijk in de middag. Als je in loondienst werkt, communiceer dit dan tijdig naar jouw leidinggevende. Leg uit dat deze week gaat bijdragen aan jouw productiviteit en werkzaamheden, maar dat hiervoor nu een kleine tijdsinvestering nodig is. Je haalt het meeste uit deze week als je weinig verplichtingen hebt vanuit een externe partij zodat jij jouw werkzaamheden kunt inplannen zoals jij wilt.

Hoe ziet een dag eruit van de the helweek from home?

Je start in de ochtend met sportsessie, na een goed ontbijt gaan we van start met een inhoudelijke helweeksessie. De middag kan jij geheel vrij indelen in verschillende werkblokken om flink te knallen. Ga er vanuit dat je ongeveer 3 uur per dag kwijt bent aan inhoudelijke sessies. De rest van de dag is vrij in te delen.

Ik kan niet alle sessie live volgen kan ik deze later terug kijken?

Jazeker, we nemen alle sessie op en kunnen op een later tijdstip terug gekeken worden.

Kan ik de the helweek from home ook in een andere week doen?

De content blijft tot het einde van de maand beschikbaar voor de deelnemers. Alle live sessie worden opgenomen en kan je op een later tijdstip terug kijken. Echter adviseren wij om zoveel mogelijk live mee te doen!

Ik heb een familie met kleine kinderen, is de helweek dan ook iets voor mij?

Juist helemaal perfect, de helweek is niet om je huidige leven te ontvluchten. Het is de bedoeling dat je leert de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Je leert focus aan te brengen, slechte gewoontes te herkennen en aan te pakken en veel meer werk te doen in een korter tijdsbestek. En ja in jouw leven daar hoort ook zorgen voor de kinderen bij. Hoe mooi zou het zijn als je leert hoe je meer focus aanbrengt en productiever werkt, waardoor je meer tijd hebt voor je kinderen of voor jezelf hebt.

De helweek is niet makkelijk, haha dat zal ik niet zeggen, maar that’s were the magic begins right ;-)

Je gaat op zoek naar de betere versie van jezelf. Alle live sessies worden opgenomen en kan je later terug kijken, dus dat geeft je meer ruimte rondom de kleintjes.

Wordt er ook voeding verzorgd?

We zorgen recepten voor gemakkelijke en gezonde voeding tijdens deze week.

Is deze helweek zakelijk aftrekbaar?

Deze helweek is zakelijk aftrekbaar en kun je dus opgeven als zakelijke kosten.

Kan ik veel werk verzetten tijdens deze helweek?

Wat je precies doet tijdens de helweek is aan jou, maar voor veel mensen zal zo’n week het ideale moment zijn om dingen te doen die je normaal altijd uitstelt. Je staat vroeg op, je kijkt geen televisie, je leeft gezond (= meer energie)… Hierdoor moet je meer gedaan kunnen krijgen dan normaal. En dus kun je eindelijk dingen doen waar je normaal niet aan toe komt. Je spullen opruimen, een grote schoonmaak, vakantieherinneringen van drie jaar terug verwerken, de achterstand op school/werk inhalen of juist vooruit werken, eindelijk de 10000 mails in je mailbox opruimen… Er zijn vast genoeg dingen te verzinnen die jij zou willen doen maar waar je nooit aan toe komt óf waar je nooit tijd voor maakt. En die moet je deze week juist wel doen. Hoe fijn is het als je er daarna vanaf bent?! Ook als werknemer kan je veel werk verzetten. De helweeksessies vinden in de ochtend plaats, daarna kan je al het werk doen wat je wilt!

Hoe zien de dagen eruit?

Op zondag 4 juli starten we om 19:30 uur met de helweek. Op zondag 11 juli sluiten we samen om 11:00 uur 's ochtends af.

Iedere dag staan we om 05:00 uur op.
Iedere dag hebben we een sportsessie om 05:15 uur.
Tussen 09:00 en 11:00 is de eerste kennissessie over het dagthema.
In de middag ga je aan de slag met jouw eigen werkzaamheden.
Tussen 20:30 en 21:30 sluiten we samen de dag af
Let op: donderdagavond trekken we de hele nacht door. Houd hier dus rekening mee i.v.m. jouw gezin of huisgenoten.

                 
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wees niet bang!
Wees niet bang om het vanuit huis te doen of te combineren met je werkzaamheden. De organisatie houdt er echt rekening mee, met je onderburen, met je eigen schema; Alles is terug te kijken. En verder moet je gewoon voelen of je zin hebt om even een lekkere reset te krijgen want damn die krijg je!  - Bianca Schrijver
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik ben zo trots dat ik dit gedaan heb

Heel mooi om dit mee te maken en zo blij en trots dat ik dit gedaan heb. Ik houd niet van vroeg opstaan, dus een stemmetje zei: wat doe je jezelf aan? Maar ik houd ervan als structuren en patronen even opgeschud worden.


De Helweek from Home heeft me niet alleen écht beter en effectiever leren werken, maar zoveel meer diepgang. Ik kreeg inzicht in angsten en dingen die me klein houden. Feel the fear and do it anyway! Aan de andere kant van angst vond ik een groot verlangen en ik ben al weken helemaal aan het shinen!  - Saskia Wijsman

Ms. Nameless
Add Your Stars
Grijp het verplichte thuiswerken als kans

Wil je groeien als persoon, wil je de sleur van het thuiswerken omzetten in positieve energie en mis je de contacten met mensen om je heen? Grijp je kans en doe mee met de Helweek from Home! Het overtrof mijn verwachtingen.


Fantastisch om tijdens de dagelijkse kennissessies met gelijkgestemden bezig te zijn met je eigen groei en daarnaast heerlijk productief te werken aan de gestelde dag-, week- en jaardoelen. Het heeft me een berg aan inspiratie en nieuwe inzichten opgeleverd waar ik de komende tijd verder mee aan de slag ga. Ik was zo ontzettend enthousiast en gemotiveerd dat ik me direct heb aangemeld voor de overige 3 helweeksessies voor dit jaar. Bring it on. Op naar een leven waarin ik de beste versie van mezelf leef. - Kim Paffen

Ms. Nameless
Add Your Stars

IF IT DOESN'T CHALLENGE YOU,
IT WON'T CHANGE YOU