arrow_drop_up arrow_drop_down
Online events en trainingen 2020 die de moeite waard zijn om te checken!
30 november 2019 

Online events en trainingen 2020 die de moeite waard zijn om te checken!

We gaan alweer bijna naar het einde van een erg bewogen jaar. In het laatste kwartaal van het jaar zijn vaak een hoop goede events die niet alleen vol inhoud en kennis zitten, maar ook perfect zijn om te netwerken. Dit jaar is dat anders dan dat we gewend zijn, maar wat is er online veel goeds te vinden!

En hee, laten we het van de positieve kant bekijken: je hoeft dankzij de replays geen spreker te missen,  je kunt verschillende events bijwonen vanuit je eigen bubbel en inhoudelijk sterke events zijn dit jaar een stuk goedkoper (en soms zelfs gratis), omdat ook de kosten voor de organisator lager zijn.

Hierbij een lijstje met een aantal interessante online events die je binnenkort al kunt bijwonen:

 • Exact Live – 2 tot 6 November

  Ik stuitte op dit event omdat ik binnenkort in een nieuw programma zit van BNR. De host van de programma is ook de host van dit event en dit is er zeker één om je voor in te schrijven! Het is een gratis online event bomvol leuke sprekers en inhoud.

  Zo geeft bijvoorbeeld Emilie Sobels van Hashtag Workmode een presentatie over vrouwelijk ondernemerschap en delen in de sessie van “Marketing voor Dummies”  drie enthousiaste onlinemarketingspecialisten hun tips waarmee jij makkelijk en snel aan de slag kunt.

  Want je eigen bedrijf starten is één, maar hoe zet je het vervolgens op de kaart? 5 dagen lang krijg je vanuit allerlei sprekers antwoord op deze vraag. Je kunt je hier gratis inschrijven. Extra interessant is overigens dat je op Exact Live ook online kunt netwerken!

 • Online masterclasses leren beleggen – 2 tot 6 novemberZoals je wellicht weet ben ik het afgelopen jaar bezig geweest met passief inkomen en heb ik als doelstelling, zoals zovele, om volledig financieel vrij te zijn. Een onderdeel van mijn pad is me verdiepen in beleggen. Ik deed eerder de cursus “Samen starten met beleggen” van mede-nomad ondernemer Paulien van Eerdenburg. Een praktische cursus waarin je leert hoe geld werk, en belangrijker: hoe jij het makkelijk kunt verdienen door slim te beleggen. Interessant?Goed nieuws! In de week van 2 tot 6 november geeft Paulien elke dag een gratis webinar waarin ze je meeneemt in de wereld van beleggen. Stap 1 van financiele vrijheid is je bewustzijn en kennis vergroten rondom geld. Deze webinar is een goed begin! Aanmelden kan hier. 
 • Emerce Digital Marketing Live – 3 november
  Wat is nu, nieuw en next in digital marketing? Sprekers van merken en bureaus presenteren je online de must-haves en must-knows in digital marketing in een parade van keynotes, trend talks en praktijkcases. Wil je meer leren over de beste marketing tactieken dan wil je hier (online) bij zijn! Het event kost €126 en tickets kun je hier krijgen.

Deze lijst zal tot het einde van het jaar aangevuld blijven worden met interessante online events en trainingen. Zelf starten wij 1 november met ons eigen online programma over remote werken. Je kunt hier meer informatie vinden en je tot 8 november aanmelden! Mis je een netwerk om je heen? Check dan onze gratis online community!

Over de schrijver
Met een ongezonde dosis enthousiasme en een grote liefde voor de wereld vreet ze uitdagingen als ontbijt. Vrijheid is haar grootste drijfveer. In 2015 verliet ze Nederland om vanuit een Toyota Landcruiser haar eerste bedrijf op te zetten. Ze ging 100 keer op haar bek, maar stond 200 keer op. Deze instelling bracht haar een remote bureau gespecialiseerd in branding en online content. Haar brein werkt 24/7 aan dingen die anderen (nog) niet zien. Het was 7 jaar geleden dat ze een idee kreeg voor een platform wat inmiddels is gevormd tot wat Meetings in the Sun nu is. Haar missie: ultieme vrijheid mogelijk maken voor anderen, zoals ze die voor zichzelf heeft gecreëerd.
PkIwSinGgJ
BIbQuPkCUtOaiNhE
EmQRkafic
rvtaTROdusCAy
LIxkyOgbShYuATFe
LUTsvxjoe
fdTYHkeRtiFsrgQ
haIiUpRAX
UtHeCZolJMD
sijFOeUT
Reactie plaatsen

Wil je meer leren en weten over remote werken?

Mis dan niet onze tips en verhalen van remote ondernemers en professionals. Blijf op de hoogte van exclusieve events en podcasts. En kom zelf in contact met ervaringsdeskundigen binnen remote werken. Join vandaag nog de remote revolutie en leer meer over deze nieuwe manier van werken.