arrow_drop_up arrow_drop_down

VERBONDEN DOOR VRIJHEID

Ontdek in het Remote Explorer Membership welke stappen je consistent kan zetten om met remote werken meer geluk en vrijheid te ervaren én jouw doelen samen met gelijkgestemden te behalen!

Ja, ik wil meer uit mijn leven halen 

WAT WIL JE NU ÉCHT IN HET LEVEN? 
HOE WIL JIJ JE VOELEN? 

Wij geloven dat het leven te kort is om te werken en leven op een manier die niet bij je past en je meer energie kost dan het je oplevert. Toch merken we dat om ons heen dat ambitieuze professionals en ondernemers niet de sprong wagen om een remote lifestyle te creëren, terwijl ze wél heel graag willen. Ze weten alleen niet hoe.

Geldt voor jou dat je... 

 •  Het gevoel hebt dat er meer in je zit en dat je aan het ontdekken bent wat je precies wilt en hoe je dit voor jezelf vorm gaat geven? 🤗
 •  Niet meer naar kantoor wilt reizen om tijd, geld én energie te besparen? 🚗
 •  De vrijheid wilt hebben om de wereld te ontdekken terwijl je als professional voor een  bedrijf werkt of als ondernemer aan de groei van je bedrijf werkt? ✈️
 •  Wilt kunnen beslissen hoe, waar en wanneer je werkt met je eigen flexibele schema? ⏱️
 •  Kriebels in je buik hebt om nu écht stappen te zetten om een comfortabele remote lifestyle voor jezelf te creëren? 🏝️

Hoe zou het voor je zijn als je...

Nieuwe kennis en inspiratie kan opdoen op basis van onze jarenlange kennis, ervaring én een community vol avontuurlijke, ondernemende professionals die net als jij stappen richting een vrijer leven willen zetten?  

Gelijkgestemden kan ontmoeten waarmee je dezelfde dromen en passies kan delen om vrijheid zonder eenzaamheid te ervaren? 

Als je ontdekt wat je nu écht wilt en belangrijk vindt in het leven om onder begeleiding stap voor stap jouw doelen en dromen te bereiken met een stok achter de deur

Ervaar de kracht van onze bewezen succesformule 💪🔥

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een remote lifestyle kan creëren. De kunst is weten hoe! Gelukkig hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij gingen je namelijk voor. Door de jaren heen hebben we een eigen manier van remote werken ontwikkeld, we hebben geleerd van onze fouten en zo een eigen levensstijl gecreëerd. En dat willen we ook mogelijk maken voor jou.

Geef je persoonlijke én zakelijke leven een boost en start met het Remote Explorer Membership!

Weet dat je meer in je hebt en dat er meer mogelijk is dan je denkt. We kunnen je niet vertellen welke stappen je precies moet nemen, maar we kunnen je wel alles geven om er achter te komen wat jouw stappen zijn. Dit doen met onze bewezen succesformule:

Actie + Consistentie + Kennis + Verbinding = meer werkplezier en ultieme vrijheid zonder eenzaamheid 

Dit kan je in één klap naar het volgende niveau brengen 🚀

ELKE WOENSDAG EEN NIEUWE ONLINE MASTERCLASS

Hier zie je een sneakpeak van onze masterclass "van idee naar start-up" met onze eigen business adviseur Dirk van den Berg. Elke woensdag spreken we een andere specialist over ondernemerschap, remote werken en online geld verdienen

Een doel zonder plan is slechts een wens, dus kom in actie! 📝

Speciaal voor iedereen die behoefte heeft aan verandering, maar dat rustig wil aanpakken met kleine stapjes en in een veilige omgeving. Avontuur is niet altijd al je schepen achter je verbranden. Het begint altijd bij die eerste stap! 

Daarom zetten we elke doordeweekse dag een kleine stap in de goede richting met oefeningen en opdrachten om meer vrijheid en werkplezier te ervaren: 

 •  Motivation Monday: op maandagen vragen we je ‘WIN’ moment te delen van afgelopen week. Zo starten we samen de week meteen goed!

 •  Turbo Tuesday: op dinsdagen gaan we voor het echte werk. We stellen je een aantal kritische vragen zodat jij weet waar je focus ligt de komende week!

 •  Co-Work Wednesday: op woensdagen komen we (digitaal) samen, bijvoorbeeld via Zoom, om een dag(deel) te knallen!

 •  Thank You Thursday: waar ben jij dankbaar voor vandaag? Deel het op donderdag!

 •  Fuck-Up Friday: remote werken en ondernemen is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Deel daarom op vrijdag jouw grootste leermoment!

€ 7,-

Remote Explorer Membership ☀️

Word lid voor slechts € 7 per maand en krijg toegang tot:

 • Wekelijkse waardevolle online masterclasses van verschillende specialisten; 

 • Leerzame kennissessies en workshops;

 • Inspirerende interviews met digital nomads die je aan het denken zetten; 

 • Actie- en resultaatgerichte opdrachten om stappen te blijven zetten;

 • LIVE Q&A’s om antwoord te krijgen op al je vragen op het gebied van remote werken.


Voor dat bedrag zit jij front row bij al ons beste materiaal. En dat allemaal… You guessed it: remote! Ver weg, maar toch een beetje dichtbij. Zo ervaar je vrijheid zonder eenzaamheid en kun je samen met gelijkgestemden stappen zetten om jouw droomleven te creëren, want we inspireren, motiveren en activeren elkaar continu! 🎉🎉🎉

WIL JIJ HET
VERSCHIL ERVAREN?

VEELGESTELDE VRAGEN

                                       

Explorer membership

Kan ik ook een jaarabonnement nemen?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om een jaarabonnement te nemen.

Kan ik het explorer membership ook opzeggen?

Het membership komt tot stand voor een periode van minimaal 1 maand. Het membership wordt stilzwijgend verlengd tot het moment van opzegging door deelnemer, opzegging dient ten minste 7 kalenderdagen voor aanvang van de nieuwe periode plaats te vinden en kan uitsluitend schriftelijk of via de email.

Hoe kan ik deelnemen aan een live masterclasses?

De live masterclasses zijn toegankelijk wanneer je deelnemer bent van het online programma of het explorer membership.

Ik werk al remote. Is de dit membership geschikt voor mij?

Ik zal eerlijk zijn. Ben je een super ervaren remote werker dan nee. Dan verwijs ik je liever door naar Online co-work space of een workation voor ervaren ondernemers. Wanneer net begonnen bent of gedeeltelijk remote werkt, dan is dit membership zeker iets voor jou. We delen kennis op allerlei vlakken binnen het remote werken. Onderwerpen zoals financiële vrijheid, mindset, productiviteit en nog veel meer komen voorbij.

Daarnaast gaan we ervan uit dat je je persoonlijke en professionele netwerk wilt uitbreiden, dan is dit membership absoluut voor jou.

Ik ben nog geen remote werker, maar ik ben erg benieuwd naar deze manier van werken. Is dit membership dan iets voor mij?

Absoluut dan is dit de plek om met kleine stapjes kennis te maken met de remote lifestyle. Naast zeer interessante en inspirerende informatie betrekken wij jou bij de dagelijkse opdrachten en uitdagingen zodat je iedere dag een stapje in de goede richting zet.

Het is een plek voor nieuwe en ervaren Remote werkers om contact te maken met anderen, professionele en persoonlijke netwerken op te bouwen en nieuwe vaardigheden te leren. Ik ben er absoluut van overtuigd dat het geheim achter succes een sterk netwerk is van gelijkgestemde mensen.

Wordt de community gehost in een privé Facebook-groep?

Iedereen heeft toegang tot het grootste Nederlandse Remote platform. Op dit platform geven wij jou speciale rechten om deel te kunnen nemen aan dit exclusieve remote explorer membership.

Voegen jullie regelmatig nieuwe content toe of is alles er al?

Iedere week krijg je toegang tot nieuwe content. De content is nieuw en speelt in op de gebeurtenissen die relevant zijn voor jou als remote werker.

Heb ik direct toegang tot het membership?

Je hebt direct toegang tot de Remote community en bij afnamen van dit product ook direct toegang tot de content van het explorer membership.

Hoelang heb ik toegang tot de content?

Je hebt zolang je lid bent altijd toegang tot de content, ook word er elke week weer nieuwe content vrijgegeven.