AlexMalone_Meetingsinthesun

Alex

Sinds 2015 werkt Alex remote als freelance digitaal strateeg. Ze is haar avontuur begonnen in Australië en heeft daarna aan projecten gewerkt in o.a. Bali, Los Angeles, Singapore en Barcelona. 16 maanden werkte ze zonder vaste basis en was ze constant onderweg. Tegenwoordig heeft ze een thuis op Strijp-S, vanuit daar maakt ze korte en lange (werk)trips.

Suzanne_meetingsinthesun

Suzanne

Ze won ooit goud in het Nederlands team raften. Deze chick is all about ultiem avontuur. Ze startte het succesvolle Instagram account “I love active travel”, en startte haar eigen reisbureau, Pacuara Travel , gespecialiseerd in off the grid travel in Siberië en Afrika. Dit reisbureau managed ze online en remote. Momenteel zit ze voor 3 maanden in Colombia, waar ze uiteraard ook aan het werk zal zijn.

projecttools_laurie_meetingsinthesun1

Jij?

Wil jij graag Content Creator worden voor Meetings in the Sun? Dan draag je met jouw kennis en vaardigheden bij aan onze website. Samen gaan we kijken hoe we elkaar kunnen versterken en kom je in aanmerking voor interessante deals. Nieuwsgierig? Stuur dan een mail naar laurie@meetingsinthesun.nl

48425033_308995136405847_7503670245387665408_n

Femke

Houdt van rondjes om de wereld en klagen over het weer. Pretendeert een fitgirl te zijn, maar sport om meer te kunnen eten. Heeft een voorliefde voor haakjes (zoals deze) en komma’s. Is freelance copywriter en werkt wanneer kan vanuit het buitenland.

Elke_innerdoorway_marocco_meetingsinthesun

Elke

Tijdens één van Elke haar reizen kwam ze terecht in Marokko. Ze was meteen verkocht! De energie van het land, de kleuren, de mensen, het maakte een enorme indruk. In 2012 richtte ze Marrakech Musthaves op. Door de vele reizen die Elke maakte naar Marokko leerde ze het land steeds beter kennen en ontstond het idee om dit met mensen te gaan delen. Anderhalf jaar geleden zette ze reisbureau Innerdoorway op. Elke woont in Nederland, maar is zo vaak in Marokko dat het voelt als een tweede thuis.

vicky_frissen_meetingsinthesun

Vicky

Tijdens haar studie vertrok Vicky maar liefst twee keer naar Barcelona om stage te lopen. Met een bijbaan als content creator mee, proefde ze zo voor het eerst van het Digital Nomad bestaan. Dat, en de Spaanse tapas, smaakte naar meer. Het mislopen van een vast contract was het startsein van een freelance avontuur in haar favoriete stad. Als copywriter en social media manager ontdekt ze nu de fijnste co-working spots en houdt ze elke dag een siësta.

Myrakokke_meetingsinthesun

Myra

Ik ben eigenlijk gewoon ernstig goed in het creëren van creatieve content; en al helemaal in de vorm van woorden. Want schrijven, dat is nu eenmaal mijn lievelings. Dat ik al dit geweldigs vanuit het prachtige, wilde en magische Ierland mag doen, is de kers op de taart!

Jon_blondeonabike_tekstschrijver_MeetingsintheSun

Jon

Momenteel woont Jon in Barcelona waar ze werkt met lokale samenwerkingen voor haar blog Blonde on a Bike, ze is freelance tekstschrijver (o.a. voor LINDA.) en werkt verder voor veelal Nederlandse projecten. Binnenkort verruild ze, samen met haar vriend, een paar maanden Barcelona voor Berlijn – gewoon omdat het kan!

Hannah_sophia_bakels_visualstoryteller_digitalnomad_meetingsinthesun

Hannah Sophia

Een fotografe die ook nog prachtige teksten schrijft. Hannah Sophia is Visual Storyteller. Zo maakt ze (social) content voor verschillende merken en schrijft ze o.a. voor Linda. reizen. Ze heeft gewerkt vanuit verschillende plekken in Azië, Mexico, Peru en Chili.

es.elsewhere_esmeralda_meetingsinthesun

Esmeralda

Haar vriend kreeg een baan op Curacao en Esmeralda twijfelde geen moment. Ze pakte haar spullen en verhuisde van Amsterdam naar de andere kant van de Atlantische oceaan. Daar begon ze haar freelance carrière als content creator. Een job die ze overal ter wereld remote zou kunnen doen, maar voorlopig is Curacao haar thuis!

Laurie_Wolffs_Schrijver_digitalnomad_meetingsinthesun

Laurie

Laurie is de Online community manager van Meetings in the Sun. Ze beheert de website en alle blogs die hierop staan + onze social media. Haar podcast kanaal Bekant, werd een paar jaar geleden geboren en is genomineerd geweest voor de Eindhoven Cultuurprijs. Zodoende is ze het schrijven ingerold en nu gaat ze door het leven als freelance tekstschrijver en levensgenieter.

Suzanne_van_ Duijn_Meetingsinthesun

Suzanne

Suzanne is zelfstandig ondernemer en digital nomad sinds 2016. Met haar PR- en contentbureau SuusjeHQ helpt Suzannebedrijven aan meer exposure. Op haar blog Vrije Meid deelt ze daarnaast haar persoonlijke verhalen over reizen en ondernemen.

Sjanett_meetingsinthesun_coach

Sjanett

Podcast host, online entrepreneur en lifecrafting coach. Sjanett zei een academische carrière als gedragswetenschapper vaarwel. Ze startte LoveFitFood en verkocht haar huis om als digitale nomade op avontuur te gaan. Tegenwoordig coacht ze ondernemers in haar mastermind jaarprogramma’s en geeft ze leiderschapstrainingen in het bedrijfsleven.

LiveKrake_meetingsinthesun

Liv

Liv Krake (1989) is freelance (eind)redacteur & copywriter én in te huren voor social media en marketing. Ze werkt overal en nergens, zolang ze haar laptop en een internetverbinding heeft, zou bijna de hele wereld over reizen maar komt altijd terug voor kaas, is dol op het ontdekken van nieuwe muziek en prachtige plekken in de natuur.

MarkDaamen_meetingsinthesun

Mark

Mark Daamen is een echte rasondernemer. Sinds 2004 heeft hij al vijf succesvolle bedrijven opgezet, welke stuk voor stuk in een korte tijd flink gegroeid zijn. Sinds 2014 investeert hij in diverse Blockchain projecten en begeleidt hij van over de hele wereld Nederlandse ondernemers die met hun bedrijf willen groeien. Verder reist hij rond op zijn motor naar plekken waar hij kan wandelen, skiën en genieten van de ruige natuur. 

David social

David

Leraar, lifecrafting coach en avonturier. David helpt anderen om over de beperkingen van hun eigen mentale gevangenis heen te kijken. Hij geeft trainingen in persoonlijke effectiviteit in het onderwijs en het bedrijfsleven. Na ruim 12 jaar als leraar in het vmbo, heeft hij zijn vaste contract gedag gezegd om zich volledig te richten op het unlocken van andermans potentie. Hij zit in zijn flow tijdens motorreizen, hikend met zijn rugzak in Noord-Scandinavië of boulderend in het Marokkaanse Atlas gebergte. David is de business coach die meegaat naar de workation in Marokko, om jouw bedrijf verder vooruit te helpen.

Sandra_meetingsinthesun_wherewillshego

Sandra

Al meer dan 10 jaar reist ze de hele wereld over. Sinds kort heeft ze haar eigen bedrijf Sandra Lok Media opgericht en biedt ze haar diensten aan als tekstschrijver, virtual assistant en social media manager. Bloggen doet ze op haar reisblog Where Will She Go. Sandra is nieuwsgierig naar het Digital Nomad leven en zal de komende tijd gaan ontdekken of dit iets voor haar is. Ze was een deelnemer van de Nomad Cruise 2018: een 13 dagen durende Digital Nomad conferentie op zee.

Noortje_meetingsinthesun

Noortje

Ik ben Noortje en werk sinds 2017 als Virtual Assistent bij DoorNoortje. Mijn core business is social media marketing voor ZZP/MKB. Altijd heb ik in loondienst gewerkt maar het locatie-onafhankelijk werken maakt zoveel voor ons mogelijk, dat ik de sprong in het diepe heb gewaagd. In januari 2020 vertrek ik namelijk met mijn gezin naar Bali om daar te gaan wonen, werken en leven. In ieder geval voor een jaar, daarna zien we weer verder. Onze droom? Een B&B in Portugal aan de zee!

agnès_girlonthemove_meetingsinthesun

Agnès

In een stilteklooster in Thailand besloot Agnès het roer om te gooien: ze nam ontslag bij haar fulltime kantoorbaan en werd een Digital Nomad. Ze werkt nu als freelance tekstschrijver en doet social media-management. Daarnaast heeft ze een eigen blog, waar ze haar ervaringen als (beginnende) Digital Nomad deelt.

Arthur_meetingsinthesun

Arthur

Arthur is co-founder van Flexpat: een start-up waarmee hij Digital Nomads voorziet van tips en tools die nodig zijn om locatie-onafhankelijk te werken. De programma’s organiseert hij op meerdere plekken in de wereld. Voor Meetings geeft hij een inkijk in die tips.