WELKOM BIJ DE #REMOTEREVOLUTIE

Interview of samenwerken? Neem contact op! 

ONS VERHAAL, ONZE MISSIE 

Meetings in the Sun heeft een missie: de wereld van werken veranderen. Hoe we dat doen? Door remote werken te normaliseren. Zodat mensen zelf kunnen bepalen waar en wanneer ze werken om vervolgens impactvollere en gelukkigere professionals te worden. De huidige werknorm is toe aan verandering, vooral omdat de perceptie heerst dat aanwezigheid gelijk staat aan productiviteit. Die perceptie klopt niet. Verplichtte aanwezigheid op kantoor zorgt voor een hoop negatieve ontwikkelingen in het huidige werklandschap; zoals lage productiviteit, burn-outs, bore-outs,  files en hoge overhead kosten door kantoorruimtes. 

Remote werken is het antwoord voor meer productiviteit, vrijheid, werkgeluk, balans en meer omzet. Remote werken is voor ons een statement. Een keuze uit zelfrespect die iedereen kan maken die geen genoegen wil nemen met de huidige werknorm.


We leggen graag meer uit over onze visie op remote werken en delen graag onze tips, ervaringen en verhalen. 

ONS VERHAAL IN THE MEDIA:

BEDROCK

Voor jezelf beginnen? Leer ondernemen vanuit intuïtie in plaats van vanuit ratio

COLUMBUS

Hoe maak je van reizen je werk en je leven: tips van 5 Nederlandse digital nomads

FD

Hoe nuttig is een workation?

ADFORMATIE

Waarom werken bureaus zo weinig met digital nomads?

PODCASTS

Remote werken

NOMAD ONDERNEMEN

In de Transformatie podcast krijg je antwoord op de vraag hoe je als digitale nomade je bedrijf kunt opbouwen in het buitenland. Je leert waarom je onrealistische doelen zou moeten stellen en hoe je een succesvolle online ondernemer wordt.

ONDERNEMERSLESSEN IN MAKE

Alex is vastbesloten; zij gaat met haar platform de wereld van werken veranderen. Met haar platform helpt ze mensen om een manier van werken en leven te vinden dat bij je past. Want zoals Alex zegt, de remote revolutie is hier! In de podcast vertelt Alex over hoe ze op wereldreis haar bedrijven oprichtte. Ze deelt geweldige lessen over ondernemen vanuit intuïtie, vrijer werken en leven, het bepalen van een missie en visie, hoe je focus krijgt, het indelen van je dag en de kracht van zichtbaarheid op social media. 

WIJ STAAN NIET ALLEEN IN DE #REMOTEREVOLUTIE

Een revolutie bouw je niet alleen. De visie die wij ontwikkelden, de ervaringen die wij hebben opgedaan en de impact die wij maken zijn mede te danken aan trends, boeken en artikelen van anderen. Ook wij zijn geïnspireerd en aan het denken gezet door de wereld om ons heen. 


Als platform voor remote werken delen we niet alleen onze eigen visie, maar nemen we je graag mee in de inhoud van andere grote denkers op dit onderwerp. Artikelen die ons aan het denken zetten...


INTERESSANTE ARTIKELEN OVER REMOTE WERKEN: 

Daily mail - Can taking a break increase your stress levels?


Dit artikel deelt een wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Tilburg wat inzoomt op de effecten van een vakantie op body en mind. Het artikel haakt aan bij de bekende quote "Create a life you don't need to take a vacation from.".

Covid-19: is working from home really the new normal?

The Economist over waarom remote werken een interessante vervanging is van de huidige werknorm. Hoe gaat de toekomst van werken eruit zien? 

arrow_drop_up arrow_drop_down