Hoe jij een Digital Nomad wordt? Volg de masterclass van Dutch Nomad Couple

Als je kijkt naar afgelopen tien jaar, zijn het aantal soorten banen dat we hebben in Nederland, aanzienlijk gegroeid. De tijd is veranderd; je kan worden wat je wil, ook zonder opleiding en daarmee is ook de manier veranderd hoe we tegen werken aankijken. Kantoren worden gezien als ouderwets en futloos en steeds meer mensen omarmen het locatie-onafhankelijk werken. Lees jij op dit moment deze blog vanuit zo’n kantoor, met je hoofd leunend op je arm terwijl je zuchtend om de haverklap naar buiten kijkt? Dan is dit verhaal voor jou.

De stap zetten naar een locatie-onafhankelijk leven lijkt groot, maar ook jij kan het doen. Het is alleen handig om een klein duwtje in de goeie richting te krijgen. Experts Tino en Angela van Dutch Nomad Couple geven jou die. En wel op 12 april in Dordrecht. Zij behandelen de volgende vraag met je:

Wat is jouw droom en hoe kan je deze gaan volgen?

Het vinden en volgen van je droom

Het willen van een locatie-onafhankelijke levensstijl hangt samen met kiezen voor datgene waar jouw passie ligt. Of wil je soms iets gaan ondernemen waar je helemaal niks mee hebt zodat je maar op een strand kan liggen? Want ook al zie jij op Instagram foto’s van prachtige bergen en overheerlijke cocktails, het is voor een groot deel hard werken. Beter kies je dus een weg die je leuk vindt om te bewandelen.

Tino en Angela (Dutch Nomad Couple) nemen jou tijdens de masterclass mee in het ontdekken van je droom en hoe je deze kan verwerkelijken. Waar liggen je passies en ambities en welke stappen moet je gaan zetten om daar te komen? Op deze manier wordt die figuurlijke grote berg van jou een stuk kleiner en concreter gemaakt.

Het ‘Volg Je Droom Model’

Al drie jaar lang leven Tino en Angela fulltime de Digital Nomad lifestyle. En uit eigen ervaring weten ze dat de eerste stap naar een remote leven het moeilijkst kan zijn. Twijfels en onzekerheden komen al snel om de hoek kijken. “Als wij het kunnen, dat kan iedereen het”, aldus het duo, en daar zijn wij bij Meetings in the Sun het helemaal mee eens. Het is geen abracadabra. Zodra je de tips implementeert die Tino en Angela geven in hun masterclass, dan kom jij er ook!

Om andere Digital Nomads to be op weg te helpen, hebben  Tino & Angela al hun ervaringen verpakt in een model. Als je dit model volgt dan gebruik je dus een hoop van hun kennis en je past deze toe. Wat zijn de stappen?

  1. Wat is mijn droom? Wat zijn mijn kernwaarden en talenten?
  2. Hoe zet ik mijn droom over in doen?
  3. Hoe koppel ik een business plan aan mijn droom?

Het model is niet alleen voor als je start. Zelf zijn Tino en Angela namelijk begonnen met het herhalen van hun model. De komst van hun dochter Philou, zorgt ervoor dat het weer tijd is voor nieuwe dromen en ambities.

Het belangrijkste is: volg je droom. Want uit die droom ontstaat enthousiasme en uit dat enthousiasme ontstaat lef. Lef om je eigen leven te creëren. Lef om andere dingen op te zeggen en lef om het roer om te gooien.

 

Kom jij naar de masterclass op 12 april?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*