HELL YEAH DAGEN ðŸ”¥ðŸ”¥ðŸ”¥ðŸ”¥

 

De eerste maandag van de maand starten we met een Hell YEAH dag.

Vergelijkbaar met een dag uit onze populaire Hellweek from Home.

Je leert anders denken, voelen en doen. 

Zorg dat jij de beste versie van jezelf bent en haal alles uit

jouw maand door die ene dag vol focus en motivatie!

Tell me more!


IF YOU THINK ADVENTURE IS DANGEROUS, TRY ROUTINE; IT IS LETHAL

WAT KRIJG JIJ GEDAAN ALS JE ÉÉN DAG DE BESTE VERSIE VAN JEZELF BENT?

Leef je wel écht in contact met jezelf? Of blijf je alsmaar doelen en dromen uitstellen? Zolang je een droom hebt, ben je een rijk mens. En wij geloven dat jij alles in je hebt om je dromen waar te maken. Toch ben je misschien zo druk met druk zijn dat je wellicht niet eens doorhebt dat je allesbehalve productief bent. Waardoor laat jij je afleiden om trouw te leven aan je levensmissie? Wat zou je graag willen doen, maar doe je nog niet? En hoe zou je jouw tijd en energie nuttiger managen?

Om minder geleefd te worden en meer grip te krijgen op je output en werk-privé balans, investeren we met Meetings in the Sun tijdens deze kick-start juist in een gezonde leefstijl. Hierbij laat je gaan wie je denkt te moeten zijn, laat je stress als levensstijl los, vertrouw je volledig op je intuïtie, laat je angsten en onzekerheden achter je en toon je moed om uit je comfort zone te stappen.

Samen met honderden andere vrijheidsstrijders ga jij ervaren welke magie er ligt buiten jouw gebaande paden en leer je met een andere bril naar jouw dagelijkse leven kijken.

Doe mee aan deze dag als je...

...wilt weten wat een ander ritme voor jou kan betekenen ⚡
... nieuwsgierig bent naar wat een Hellweek - dag inhoudt 💛

... jouw dagindeling en ritme wilt aanpassen aan jouw behoeften en wensen  âœ¨

... behoefte hebt aan een kick-start van je maand, zodat je je doelen in het vizier houdt 🙌

... behoefte hebt aan een uitdagende dag vol inzichten en transformaties ðŸš€

Onze belofte aan jou: meer productiviteit, handvatten om het anders te doen en een ander perspectief.

Wat kan ik verwachten?

Eén dag uit onze populaire Hellweek, zodat je kunt ervaren hoe het is om het eens helemaal anders te doen. 


- 5.00 uur opstaan om je normale ritme te doorbreken âš¡

- 5.15 - 6.15 uur sporten ðŸ”¥

- 10.00 - 12.00 uur kennissessie ðŸ§ 

- 14.00 - 16.00 uur 2 keer een begeleid werkblok ðŸ’»

- 20.00 uur break-out room om te connecten en delen ðŸ¤˜

- 20.30 uur dagafsluiting voor een kwalitatieve nachtrust ðŸ˜´

IK DOE MEE!

Sportsessie

Eén van de regels uit het boek Hellweek is dat je elke dag tenminste een uur besteedt aan beweging. Daarom starten we de dag om 5.15 uur met een sportsessie. Deze sessie duurt uiterlijk tot 6.15 uur.

Hellweek sessies - kennis, inspiratie, motivatie & inzichten

In de ochtend vindt er van 10.00 - 12.00 uur een kennissessie plaats. Tijdens deze sessie gaan we samen inzoomen op hoe jij kunt optimaliseren. We zoomen in op thema's die jou productiever kunnen maken en een gezonde werkbalans opleveren. Beide zijn ontzettend belangrijk om meer vrijheid in je werk te ervaren. 

van werknemer naar ondernemer

Werksessie

Deze dag staat in het teken van het verhogen van je productiviteit. Je hoeft dan ook geen  vrij te nemen van je werk. Voor en na de kennissessie kun je jouw eigen werkblokken plannen. Tijdens de werkblokken ga je "grinden".

Dagafsluiting

We sluiten de dag samen af, waarin we gaan ontladen zodat je kwalitatief kunt rusten en de nacht kunt gebruiken om daadwerkelijk op te laden voor een nieuwe dag.

Tijdsinvestering? 

Alle sessies samen (beweging, kennissessie en de dagafsluiting) zijn een tijdsinvestering van 4 uur per dag. Deze uren kun je live meedoen op de tijden dat wij ze inplannen. Die tijdsinvestering van 4 uur heb je zo terugverdiend, want je begint de dag om 05.00 uur - dus als je normaal om 09.00 uur begint dan heb je er elke dag letterlijk 4 uur productieve tijd bij! 

€ 50,- per dag

Hell YEAH Dagen ðŸ”¥ðŸ”¥ðŸ”¥ðŸ”¥

Wat krijg je voor € 50,- per dag?


  • 2 uur durende online kennissessie
  • Elke dag een uur sporten en bewegen
  • Werkblokken waarin je gefocust aan de slag gaat
  • Energy boosters voor een dag vol energie
  • Een mindful dagafsluiting
  • Een sneak peek van wat een volle Hellweek jou zou kunnen brengen


Je betaalt slechts € 50,-. Waarom? Omdat dit onze manier is om de wereld van werken te veranderen. One professional at a time! Hoe meer mensen er meedoen, hoe sneller de remote revolutie gaat. 

IK DOE MEE!

Hell YEAH december

€50,-

Kickstart jouw maand op 6 december

Hell YEAH januari

€50,-
Kickstart jouw maand en daarmee jouw jaar op      3 januari

Meer dan 1000+ deelnemers

deden mee aan de Hellweek from Home!

Let's go!
Jordy de Groot

In wat voor situatie je ook zit op dit moment, de Hellweek is een prachtige leerschool. Een combinatie van productiviteit, introspectie en groepsgevoel. 

Fanny Oomen

DOEN! ECHT PAK DIE KANS! Ga voor een grote reset daag jezelf uit, haal alles uit je dag en start hier!

Josien Harder
Als je aanvoelt dat er verandering in je leven nodig is, maar je niet weet hoe of wat.. dan is deze week de oplossing!

Janneke Aronson

Als je stappen wilt zetten richting leven zoals jij wilt leven ga dit doen! Gun het jezelf om het hulp te krijgen en je te laten inspireren.

Tim Voermans

Deze Hellweek geeft zo veel plezier als je durft los te laten en de warmte van iedereen als een deken over je heen laat komen.

Renée Sturme
Het was (vooraf) 1.000 maal niks voor mij, en nu kan ik niet wachten tot de volgende keer. Wát een waanzinnige week, sprekers en community, zelfs op afstand.

                   

Hell YEAH Dagen

Ik moet deze dag gewoon werken kan ik dan nog steeds mee doen?

Deze dag is er op gericht dat je de optimale versie van jezelf leeft en je meer output levert dan ooit. De tijdsinvestering is maximaal 4 uur per dag aan kennis, inspiratie en motivatie. De andere uren van jouw dag werk je aan jouw eigen doelstellingen en reguliere werkzaamheden. Dat maakt deze dag geschikt voor mensen in loondienst, zelfstandig ondernemers en zelfs studenten.

Ik kan niet alle sessie live volgen kan ik deze later terug kijken?

Jazeker, we nemen alle sessie op en deze kunnen een maand lang teruggekeken worden.

Hoe ziet deze dag eruit?

Je start in de ochtend met sportsessie om 05.15, na een goed ontbijt gaan we van start met een inhoudelijke hell week sessie from 10.00 tot 12.00. De middag kan jij geheel vrij indelen in verschillende werkblokken om flink te knallen. Ga er vanuit dat je ongeveer 4 uur per dag kwijt bent aan inhoudelijke sessies. De rest van de dag is vrij in te delen. In de avond staat er nog een dagsluiting gepland om 20.30 uur.

Zijn de Hell YEAH Dagen zakelijk aftrekbaar?

De Hell YEAH Dagen zijn zakelijk aftrekbaar en kun je dus opgeven als zakelijke kosten.

Kan ik veel werk verzetten tijdens deze dag?

Wat je precies doet tijdens deze dag is aan jou, maar voor veel mensen zal zo’n week het ideale moment zijn om dingen te doen die je normaal altijd uitstelt. De kennissessie vindt plaats van 10.00u tot 12.00u dus daarvoor en erna kan je al het werk doen wat je wilt!

                 
Jort Blaauw

Elk mens zou dit moeten doen, ook als je, net als ik in loondienst zit!! De inzichten en lessen die ik voor mezelf én mijn team heb gekregen zijn gigantisch. 

Soraya Koendjbiharie

Het enthousiasme en energie van het team was zo belangrijk voor het succes van deze Hellweek. We zagen elkaar niet en toch voelde ik dat we dit samen deden. Er was persoonlijke ruimte voor mijn vragen.

Mike Stroeken
Als je meer energie, structuur, inzicht wil hebben in hoe je werkt en hoe je dat effectiever en overzichtelijker kunt doen dan moet je mee doen! 

Pim Bongers

Doe dit gewoon, geen twijfel en pak die kans! Je hebt niets te verliezen en alles te winnen!

Kadir Bayma

Zeker de moeite waard, je hebt in prince geen reden om het niet te doen. Anders heb je een  'normale' week

Anne-Lies

Ik zou zeggen. Lieverd, je hoeft niet te reizen om ver te komen. Hell week from home geeft je de magie die in je verborgen zit en opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Een ticket naar je toekomst

Bastiaan Bot

Het heftig, en dat is die ook, maar het is vooral een ultiem cadeau aan jezelf. Het dwingt je om jezelf beter te leren kennen en helpt je om te groeien. Met inspirerende sessies, door samen met de community vroeg opstaan, ervaringen te delen en in beweging komen. Je doet het samen, maar vooral voor jezelf.

Marleen van Bergeijk

<3 LOVE YOU GUYS. Thanks for lighting my fire. Echt ongelofelijk hoe fijn jullie ons begeleid hebben en dan OOK NOG ff een nieuw concept uit de grond stampen. You practice what you preach, erg inspirerend om te zien. De connectie en op elkaar ingespeeld zijn spatte van het scherm. En thanks for lighting my fire, jullie zijn nog niet van me af.

Britt Sanders
Ik heb de Hellweek compleet over me heen laten komen en ik had niet durven dromen dat 1 week me zóveel kon brengen. Ik ben mega overspoeld door de vibe van het team, van de deelnemers, alle sprekers en sessies. WAUW! Dit moet je meemaken!

Jasper

Doen! Er valt alleen maar te winnen! 

Cindy Evers

Ik vind de Hellweek from Home echt een aanrader om mee te doen. Ook als je hoogsensitief bent! Juist omdat het vanuit huis was, heb ik meteen kunnen ervaren hoe ik alle prachtige inzichten in mijn eigen dagelijkse leven kan toepassen. Volgende keer doe ik weer mee!

Elena

Ik heb nog nooit zo'n heftige combinatie van informatie, inspiratie en praktische tools bij elkaar gekregen in 1 week. Als je écht je beste leven wil gaan leiden, is de Hellweek een fantastische boost om het waar te maken. No bullshit, gaan!

Maaike Siegel

Super verhelderend en echt een aanrader! Ik heb er voor mezelf veel uitgehaald en het heeft me hele mooie en heldere inzichten gegeven. De volgende keer zou ik dit met een groep collega's willen doen! 

Suzanne van der Eerden

ik wist niet wat ik wilde tot het me dit allemaal bracht en ik spontaan besloot er drie bij te boeken. Ik dacht: niets te verliezen. Maar verloor mezelf er volledig en kwam er tien keer sterker uit. 

Yana Zielstra
De Hellweek is hels voor je ego maar hemels voor jezelf. Het werkt zo verbindend en fijn om dit met het team van Meetings in the Sun te doen. Een prachtige balans tussen het alleen en samen doen. Zelf maar niet alleen!

Isabelle

Iedereen moet dit minstens 1 keer per jaar doen. Je merkt pas hoe vastgeroest je zit in je eigen patronen als je gedwongen wordt om eruit te stappen. Zo ongelooflijk veel inzichten, zo waardevol. Nu durf ik echt te kiezen en te gaan waar ik echt voor sta.

Jos Voragen
Ik heb in deze week grote stappen gezet richting mijn mooiste leven en het was zeker niet 'easy peasy' allemaal. De Hellweek From Home kan ik iedereen aanraden en je zult verbaasd zijn wat het je allemaal oplevert.
Nikita Duweyn

7 dagen die je leven veranderen. Dit is klopt helemaal! Je onderschat dit zo hard op voorhand, maar de inzichten die je krijgt en de groei die je maakt op 7 dagen veranderen werkelijk alles! Zet de twijfels aan de kant, kies voor jezelf!

Martine van Dorsten

Doen! Dat is eigenlijk mijn belangrijkste boodschap. Ik raad echt iedereen aan om minimaal één keer een Hellweek mee te doen. Je leert er zo ontzettend veel van. Daar wordt echt iedereen beter van!

Jules Hameleers

Dat je dit echt eens moet doen! Zowel persoonlijk als in je werkleven, kan het je enorm veel opleveren. Goed voor iedereen! Je kunt meer dan je denkt!

Jeroen de Wit

Doen! Het levert je zoveel op. Persoonlijke en zakelijke groei. Grote verbondenheid en gelijke mensen. 

Filip van de Bruinhorst

Fuck it, doe gewoon. Het brengt je veel en de inzichten zorgen voor een verbetering van het kwaliteit van je leven.

Havise

Ik raad echt iedereen aan om het te volgen! Maar wel voor de mensen die er klaar voor zijn en echt die commitment aan willen gaan. Iedereen zal er sowieso iets uit halen. En de groepsvibe is echt geweldig, dat heeft er echt voor gezorgd dat ik meer motivatie had en met energie meedeed bij alle sessies. 

Milja

Persoonlijk zou ik het iedereen in mijn omgeving willen aanraden. Het enige wat voor sommige denk ik een drempel is is de naam...ik vond de naam Hellweek wat afschrikken. Ik was pas wat overtuigd nadat ik er een aantal keer wat over had gehoord. Ook doordat ik het boek had opgezocht en het filmpje van de schrijver had gezien. Door de naam zullen andere zich snel een oordeel vormen terwijl ik het juist ook niet als Hellweek heb gezien meer als een Powerweek!

Rhoda de Dobbeleare

Onverwachts vond ik het fijn om juist vanuit huis te doen. Daardoor kon ik nog beter zien waar patronen zitten en kon ik de kennis nog beter toepassen in mijn eigen ritme. Zoveel tools om te implementeren in mijn leven! 


Daarnaast was het een heerlijke ervaring omdat Meetings in the Sun zo'n liefdevol en enthousiast team is. Die energie geven ze door in de groep en dat is zo voelbaar. 

Jan-Eric

Als je een droom hebt die je uitstelt dan is deze Hell Week de perfecte kickstart om daadwerkelijk te beginnen hier aan te werken!

 

Titia Verbael

Ik kan eerlijk zeggen dat ik mezelf een ander mens voel vergeleken met een week geleden. Ik voel me krachtig, hoopvol en energiek wanneer ik naar de toekomst kijk. Ik weet nu dat ik het beste uit mezelf kan en mag halen en hoe ik dat kan doen. Nog een voordeel: de magische energie van de groep krijg je er gratis en voor niks bij

arrow_drop_up arrow_drop_down