HELLWEEK FROM HOME // GRAND FINAL       

Alle kennis uit de Hellweek, in je eigen ritme.

Meld je nu aan voor alle replays en;

Leer anders werken,

verhoog je productiviteit,

en ervaar meer werkgeluk!

Al meer dan 1000+ deelnemers gingen je voor

Tell me more!


Beschikbaar tot het einde van het jaar

Een maand lang toegang

WAT IS DE
HELLWEEK FROM HOME?

Alex legt in de video uit de hellweek jouw gaat brengen. Hieronder de belangrijkste output van deze week op een rijtje:


 • Waardevolle inzichten over jezelf, jouw doelen en jouw werkwijze: kom er achter wat je wilt en hoe jij daar komt;
 • Een ritme wat aansluit op jouw behoeften en wensen in plaats van een ritme wat bepaald wordt door jouw omgeving, werkgever of klanten. 
 • Ervaar hoe het is om te werken met als resultaat meer werkgeluk. We gaan je leren om je productiviteit en focus te vergroten en je gaat meer energie en balans vinden;
 • Voldoende inspiratie en concrete handvatten om jouw leven blijvend beter en fijner in te richten;
 • Je gaat ervaren hoe het is om buiten je comfort zone stappen te zetten. 


Ons volledige programma volg je normaal gesproken voor  €249, maar omdat je het nu vooral op eigen kracht gaat doen hebben we een flinke korting.


Ga jij er helemaal voor?

Verwacht dan één volle week met een boost in energie, inzichten en groei.


Of doe je het op een rustiger tempo in je eigen ritme? Alle sessies zijn een maand lang terug te kijken. Dus plan de sessies in en neem de tijd om alle informatie en input rustig op te nemen en te implementeren. 


hellweekfromhometestimonial

Kan ik dit zelf doen?  

Jazeker! Hoewel de live Hellweek al geëindigd is, is het  geen enkel probleem om de Hellweek in je eigen tijd te doen. Alle sessies zijn opgenomen, dus die kan je op elk moment rustig terugkijken


Volg je ons ritme?

Start op dan zondagavond met de kick-off sessie, zet op maandag je wekker om 5 uur, start om 5.15 uur de replay van de sportsessie en het is alsof je er live bij bent!


Doe je het op je eigen manier?

Al sta je geen enkele keer om 05.00 uur op, de inhoud van de sessies  zijn het geld dubbel en dwars waard. De quote van deelneemster Petra tijdens de allereerste kennissessie van Inger Vierhout en Alex Malone zegt genoeg!

Omdat je later begint, kun je deze week op je eigen manier en je eigen tempo volgen, terwijl je ook nog eens korting krijgt. De inhoud blijft dus hetzelfde, maar je betaalt minder!

De gastsprekers van deze Hellweek from Home:

Judith Noordzij
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Judith Noordzij

Online onderneemster, spreekster en schrijfster Judith Noordzij reist al ruim een jaar met haar partner en twee honden in een camper door heel Europa. Tijdens de Hellweek from Home leert Judith jou hoe jij, net als zij, je eigen pad kunt bewandelen. Hoe je keuzes maakt richting je dromen, zónder te luisteren naar de belemmerende stemmetjes in je hoofd.

Ingèr Vierhout
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Ingèr Vierhout

Na het grote succes van haar sessie over innerlijke dialoog in januari keert Ingèr Vierhout terug! Deze keer gaat ze in gesprek over de impact van gewoontes op het behalen van je doelen.  Wat is jouw ideale situatie en wat heb je nodig om die te bereiken? Welke gewoontes dragen daaraan bij? En welke zitten je in de weg? En wat kun je doen om jouw doelen te behalen?

Wiggert Meerman

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Wiggert Meerman

Coach, spreker en avonturier Wiggert Meerman daagt jou uit om uit je comfort zone te stappen! Weken in de jungle bij een indianenstam en een loodzware selectie van de Korps Commandotroepen leerden Wiggert alles over uit je comfort zone gaan, angsten overwinnen en durven gaan voor je eigen geluk. Lessen die hij tijdens de HellWeek from Home deelt met jou!

Nikki en Linda
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Nikki en Linda

Nikki & Linda weten beiden als geen ander hoe eindig tijd is. Tijdens de Hellweek from Home delen zij hun indrukwekkende verhaal en zetten daarmee tijd en time management in een totaal ander perspectief. Hoeveel tijd heb jij? En hoe besteed je jouw tijd? Je hebt maar een bepaald aantal kwalitatieve weken in je leven... Haal jij er alles uit wat erin zit?

WAT KRIJG JIJ GEDAAN ALS JE ÉÉN VOLLE WEEK DE BESTE VERSIE VAN JEZELF BENT?

Leef je wel écht in contact met jezelf? Of blijf je alsmaar doelen en dromen uitstellen? Zolang je een droom hebt, ben je een rijk mens. En wij geloven dat jij alles in je hebt om je dromen waar te maken. Toch ben je misschien zo druk met druk zijn dat je wellicht niet eens doorhebt dat je allesbehalve productief bent. Waardoor laat jij je afleiden om trouw te leven aan je levensmissie? Wat zou je graag willen doen, maar doe je nog niet? En hoe zou je jouw tijd en energie nuttiger managen?

Om minder geleefd te worden en meer grip te krijgen op je output en werk-privé balans, investeren we met Meetings in the Sun tijdens de Hellweek from Home juist in een gezonde leefstijl. Hierbij laat je gaan wie je denkt te moeten zijn, laat je stress als levensstijl los, vertrouw je volledig op je intuïtie, laat je angsten en onzekerheden achter je en toon je moed om uit je comfort zone te stappen.

Net als honderden vrijheidsstrijders ga je jouw routines doorbreken en ontdek je welke magie er buiten jouw comfort zone ligt, met als doel: efficiënter werken, meer productiviteit, focus, balans én vrijheid.

Doe mee aan deze week als je...

...wilt leren hoe jij jouw eigen energie kunt managen ⚡
... er klaar voor bent om jezelf op verschillende niveaus beter te leren kennen 💛

... jouw dagindeling en ritme wilt gaan aanpassen aan jouw behoeften en wensen  ✨

... behoefte hebt aan verbinding en connectie met anderen 🙌

... behoefte hebt aan een uitdagende week vol inzichten en transformaties 🚀

IF YOU THINK ADVENTURE IS DANGEROUS, TRY ROUTINE; IT IS LETHAL

7 dagen die mijn leven beter maakten...

...als professional

...als persoon

...als moeder


Dat deelde Linda van Eck, één van de deelneemsters van de vorige edities. Hoe haar Hellweek ging? Met ups en downs, maar met veel resultaat! Check de video om een beeld te krijgen van wat je te wachten staat: 

Onze belofte aan jou: meer productiviteit, meer efficiëntie, meer balans en meer werkgeluk

Janneke Aronson

Als je stappen wilt zetten richting leven zoals jij wilt leven ga dit doen! Gun het jezelf om het hulp te krijgen en je te laten inspireren.

Tim Voermans

Deze Hellweek geeft zo veel plezier als je durft los te laten en de warmte van iedereen als een deken over je heen laat komen.

Renée Sturme
Het was (vooraf) 1.000 maal niks voor mij, en nu kan ik niet wachten tot de volgende keer. Wát een waanzinnige week, sprekers en community, zelfs op afstand.

Jordy de Groot

In wat voor situatie je ook zit op dit moment, de Hellweek is een prachtige leerschool. Een combinatie van productiviteit, introspectie en groepsgevoel. 

Fanny Oomen

DOEN! ECHT PAK DIE KANS! Ga voor een grote reset daag jezelf uit, haal alles uit je dag en start hier!

Josien Harder
Als je aanvoelt dat er verandering in je leven nodig is, maar je niet weet hoe of wat.. dan is deze week de oplossing!

Hellweek sessies - kennis, inspiratie, motivatie & inzichten

Van 10.00 - 12.00 uur (of op de door jouw gekozen tijdstippen) zijn de Hellweek sessies. Tijdens deze sessies gaan we samen kijken naar de thema's en inzoomen op hoe jij kunt optimaliseren. De thema's die we behandelen:


 • Maandag: Gewoontes - Welke gewoontes heb je en wat brengen ze je? 
 • Dinsdag: Modus en focus - Welke gemoedstoestand heb je nodig voor ijzersterke focus?
 • Woensdag: Time management - Hoe deel jij vanuit je visie jouw jaar en dagen in? ⏰
 • Donderdag: Out of your comfort zone - de zwaarste dag...  💪
 • Vrijdag: Rust en herstel - Leer kwalitatief rusten 
 • Zaterdag: Innerlijke dialoog - Master je mindset 🧠
 • Zondag: Integratie en reflectie van al je lessen 


We gaan jou laten ervaren wat deze en andere goede gewoontes voor effect hebben op jouw productiviteit en energielevel. Twee belangrijke onderdelen als het gaat om geluk en vrijheid ervaren in je werksituatie. Hoe productiever je bent, hoe meer output je kunt leveren in minder tijd. Dat betekent dat je meer tijd overhoudt om andere dingen te doen die je belangrijk vindt. Deze week is het begin van een fijne en gezonde balans tussen werk en privé. 

Sport en Mindfulness sessies

Eén van de regels tijdens de Hellweek is dat je elke dag tenminste een uur besteedt aan beweging. Daarom hebben we elke dag een sportactiviteit voor je klaar staan. Deze sportsessie is meteen het begin van je dag en wij raden aan om deze elke dag om 05.15 uur te doen. 


Daarnaast sluit je deze week de dagen af met een mindfulness sessie, die we aanraden om om 20.30 uur te doen. Zo creëer je elke dag een balans tussen actie en kwalitatieve rust. 

Werksessies

De Hellweek staat in het teken van het verhogen van je productiviteit. Je hoeft dan ook geen  vrij te nemen van je werk. Voor en na de kennissessie kun je jouw eigen werkblokken plannen. Tijdens de werkblokken ga je "grinden" en ga jij zelf aan de slag met het werk dat jij op de planning hebt staan. Dat kunnen lopende werkzaamheden zijn of je kunt blokken inplannen om te werken aan doelen.  Zelf werken wij in sprints van 60 of 90 minuten. Voordat je aan een werkblok start, raden we je aan om je taken en doelen te bepalen.

Tijdsinvestering? 

Alle sessies samen (beweging, kennissessie en de mindfulness sessie) zijn een tijdsinvestering van 4 uur per dag. Die tijdsinvestering van 4 uur heb je overigens zo terugverdiend, want je begint de dag om 05.00 uur - dus als je normaal om 09.00 uur begint dan heb je er elke dag letterlijk 4 uur aan productieve tijd extra bij.

Verder gaan we je natuurlijk leren om zo efficiënt en productief mogelijk te werken en ook daarom zijn die 4 uur zo weer terugverdiend in de hoeveelheid output die je levert. 

€99,-

Hellweek from Home // Grand-Final

Online Replays

Wij willen dat IEDEREEN zijn werkritme kan optimaliseren. Wat krijg je voor €14,- per dag aan waarde?


 • 7 x een 2 uur durende online kennissessie + toegang tot de remote community (t.w.v. €950)

Je krijgt toegang tot onze exclusieve Hellweek - community en alle online Hellweek sessies.  Je krijgt extra meditaties, inhoudelijke workshops van verschillende experts, begeleiding via de community, ontmoet nieuwe mensen en ontvangt extra's zoals gezonde, snelle recepten voor de hele week en energie-oefeningen. • 7x een uur sport en ontspanning (t.w.v. €599)

Elke dag kun je meedoen aan verschillende sport-, beweging- en ontspanningslessen. Onze sessies zijn voornamelijk ingestoken op hoe beweging bijdraagt aan jouw energie of rustmomenten en daarmee zijn onze sessies geschikt voor alle niveaus. 

 • Gezonde recepten ter ondersteuning van jouw optimale week (t.w.v. €55)

Verschillende chefs en specialisten, waaronder Lenna Omrani, hebben de handen in één geslagen om jou te voorzien van gezonde recepten. Vooraf ontvang je een exclusief samengesteld e-book van ons, inclusief informatie over ayurveda en een boodschappenlijstje - zodat jij jouw proces in deze week kunt ondersteunen met goede voeding.

 • Online netwerk van 800+ professionals 
  In onze online omgeving en tijdens de live sessies zul je andere professionals ontmoeten die dezelfde go-getter mentaliteit hebben als jij. Er zijn zeker honderd samenwerkingen, vriendschappen en zelfs liefdesrelaties ontstaan dankzij onze hechte community. En dan hebben we het alleen nog maar over de connecties die wij weten, omdat deelnemers dit aan ons teruggekoppeld hebben. De opzet van ons programma en de community zijn ervoor gemaakt om te delen, omdat wij geloven dat je zo nog harder kunt groeien! 


Jij betaalt slechts €99,-. Waarom? Omdat dit onze manier is om de wereld van werken te veranderen. One professional at a time! Hoe meer mensen ermee doen, hoe sneller de remote revolutie gaat. 

Meer dan 1000+ deelnemers

deden mee aan de Hellweek from Home!

                   

Helweek from Home

Ik moet die week gewoon werken kan ik dan nog steeds mee doen?

De helweek is er op gericht dat je de optimale versie van jezelf leeft en je meer output levert dan ooit. Je leert jezelf kennen en gaat jouw leven met blijvende veranderingen optimaliseren. Wij voorzien je van kennissessies, activiteiten en ondersteunende tools om dit te gaan bereiken. De tijdsinvestering is maximaal 4 uur per dag aan kennis, inspiratie en motivatie. De andere uren van jouw dag werk je aan jouw eigen doelstellingen en reguliere werkzaamheden. Dat maakt de helweek geschikt voor mensen in loondienst, zelfstandig ondernemers en zelfs studenten. Zorg dat je van te voren weet wat je tijdens deze week gedaan wilt hebben en dat je een lijstje met taken hebt die je gedurende de dag kunt afwerken.

Let op: je kunt geen volle werkdagen draaien. Ga er vanuit dat je ongeveer 60% aan jouw eigen werkzaamheden kunt besteden. In de ochtend vinden de helweek sessies plaats, de grid sessies (werkblokken) voornamelijk in de middag. Als je in loondienst werkt, communiceer dit dan tijdig naar jouw leidinggevende. Leg uit dat deze week gaat bijdragen aan jouw productiviteit en werkzaamheden, maar dat hiervoor nu een kleine tijdsinvestering nodig is. Je haalt het meeste uit deze week als je weinig verplichtingen hebt vanuit een externe partij zodat jij jouw werkzaamheden kunt inplannen zoals jij wilt.

Hoe ziet een dag eruit van de the helweek from home?

Je start in de ochtend met sportsessie om 05.15, na een goed ontbijt gaan we van start met een inhoudelijke hell week sessie from 10.00 tot 12.00. De middag kan jij geheel vrij indelen in verschillende werkblokken om flink te knallen. Ga er vanuit dat je ongeveer 4 uur per dag kwijt bent aan inhoudelijke sessies. De rest van de dag is vrij in te delen. In de avond staat er nog een dagsluiting gepland om 20.30 uur.

Tot wanneer kan ik de replays terugkijken?

De replays blijven tot en met 31 december 2021 voor je beschikbaar.

Ik heb een familie met kleine kinderen, is de helweek dan ook iets voor mij?

Juist helemaal perfect, de helweek is niet om je huidige leven te ontvluchten. Het is de bedoeling dat je leert de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Je leert focus aan te brengen, slechte gewoontes te herkennen en aan te pakken en veel meer werk te doen in een korter tijdsbestek. En ja in jouw leven daar hoort ook zorgen voor de kinderen bij. Hoe mooi zou het zijn als je leert hoe je meer focus aanbrengt en productiever werkt, waardoor je meer tijd hebt voor je kinderen of voor jezelf hebt.

De helweek is niet makkelijk, haha dat zal ik niet zeggen, maar that’s were the magic begins right ;-)

Je gaat op zoek naar de betere versie van jezelf. Alle live sessies worden opgenomen en kan je later terug kijken, dus dat geeft je meer ruimte rondom de kleintjes.

Wordt er ook voeding verzorgd?

We zorgen recepten voor gemakkelijke en gezonde voeding tijdens deze week.

Is deze helweek zakelijk aftrekbaar?

Deze helweek is zakelijk aftrekbaar en kun je dus opgeven als zakelijke kosten.

Kan ik veel werk verzetten tijdens deze helweek?

Wat je precies doet tijdens de helweek is aan jou, maar voor veel mensen zal zo’n week het ideale moment zijn om dingen te doen die je normaal altijd uitstelt. Je staat vroeg op, je kijkt geen televisie, je leeft gezond (= meer energie)… Hierdoor moet je meer gedaan kunnen krijgen dan normaal. En dus kun je eindelijk dingen doen waar je normaal niet aan toe komt. Je spullen opruimen, een grote schoonmaak, vakantieherinneringen van drie jaar terug verwerken, de achterstand op school/werk inhalen of juist vooruit werken, eindelijk de 10000 mails in je mailbox opruimen… Er zijn vast genoeg dingen te verzinnen die jij zou willen doen maar waar je nooit aan toe komt óf waar je nooit tijd voor maakt. En die moet je deze week juist wel doen. Hoe fijn is het als je er daarna vanaf bent?! Ook als werknemer kan je veel werk verzetten. De helweeksessies vinden in de ochtend plaats, daarna kan je al het werk doen wat je wilt!

Hoe zien de dagen eruit?

Op zondag 3 oktober starten we om 19:00 uur met de helweek. Op zondag 10 oktober sluiten we samen om 12:00 uur 's ochtends af.

Iedere dag staan we om 05:00 uur op.
Iedere dag hebben we een sportsessie om 05:15 uur.
Tussen 10:00 en 12:00 is de eerste kennissessie over het dagthema.
In de middag ga je aan de slag met jouw eigen werkzaamheden.
Tussen 20:30 en 21:30 sluiten we samen de dag af
Let op: donderdagavond trekken we de hele nacht door. Houd hier dus rekening mee i.v.m. jouw gezin of huisgenoten.

                 
Jort Blaauw

Elk mens zou dit moeten doen, ook als je, net als ik in loondienst zit!! De inzichten en lessen die ik voor mezelf én mijn team heb gekregen zijn gigantisch. 

Soraya Koendjbiharie

Het enthousiasme en energie van het team was zo belangrijk voor het succes van deze Hellweek. We zagen elkaar niet en toch voelde ik dat we dit samen deden. Er was persoonlijke ruimte voor mijn vragen.

Mike Stroeken
Als je meer energie, structuur, inzicht wil hebben in hoe je werkt en hoe je dat effectiever en overzichtelijker kunt doen dan moet je mee doen! 

Pim Bongers

Doe dit gewoon, geen twijfel en pak die kans! Je hebt niets te verliezen en alles te winnen!

Kadir Bayma

Zeker de moeite waard, je hebt in prince geen reden om het niet te doen. Anders heb je een  'normale' week

Anne-Lies

Ik zou zeggen. Lieverd, je hoeft niet te reizen om ver te komen. Hellweek from Home geeft je de magie die in je verborgen zit en opent deuren die anders gesloten zouden blijven. Een ticket naar je toekomst

Bastiaan Bot

Het heftig, en dat is die ook, maar het is vooral een ultiem cadeau aan jezelf. Het dwingt je om jezelf beter te leren kennen en helpt je om te groeien. Met inspirerende sessies, door samen met de community vroeg opstaan, ervaringen te delen en in beweging komen. Je doet het samen, maar vooral voor jezelf.

Marleen van Bergeijk

<3 LOVE YOU GUYS. Thanks for lighting my fire. Echt ongelofelijk hoe fijn jullie ons begeleid hebben en dan OOK NOG ff een nieuw concept uit de grond stampen. You practice what you preach, erg inspirerend om te zien. De connectie en op elkaar ingespeeld zijn spatte van het scherm. En thanks for lighting my fire, jullie zijn nog niet van me af.

Britt Sanders
Ik heb de Hellweek compleet over me heen laten komen en ik had niet durven dromen dat 1 week me zóveel kon brengen. Ik ben mega overspoeld door de vibe van het team, van de deelnemers, alle sprekers en sessies. WAUW! Dit moet je meemaken!

Jasper

Doen! Er valt alleen maar te winnen! 

Cindy Evers

Ik vind de Hellweek from Home echt een aanrader om mee te doen. Ook als je hoogsensitief bent! Juist omdat het vanuit huis was, heb ik meteen kunnen ervaren hoe ik alle prachtige inzichten in mijn eigen dagelijkse leven kan toepassen. Volgende keer doe ik weer mee!

Elena

Ik heb nog nooit zo'n heftige combinatie van informatie, inspiratie en praktische tools bij elkaar gekregen in 1 week. Als je écht je beste leven wil gaan leiden, is de Hellweek een fantastische boost om het waar te maken. No bullshit, gaan!

Maaike Siegel

Super verhelderend en echt een aanrader! Ik heb er voor mezelf veel uitgehaald en het heeft me hele mooie en heldere inzichten gegeven. De volgende keer zou ik dit met een groep collega's willen doen! 

Suzanne van der Eerden

ik wist niet wat ik wilde tot het me dit allemaal bracht en ik spontaan besloot er drie bij te boeken. Ik dacht: niets te verliezen. Maar verloor mezelf er volledig en kwam er tien keer sterker uit. 

Yana Zielstra
De Hellweek is hels voor je ego maar hemels voor jezelf. Het werkt zo verbindend en fijn om dit met het team van Meetings in the Sun te doen. Een prachtige balans tussen het alleen en samen doen. Zelf maar niet alleen!

Isabelle

Iedereen moet dit minstens 1 keer per jaar doen. Je merkt pas hoe vastgeroest je zit in je eigen patronen als je gedwongen wordt om eruit te stappen. Zo ongelooflijk veel inzichten, zo waardevol. Nu durf ik echt te kiezen en te gaan waar ik echt voor sta.

Jos Voragen
Ik heb in deze week grote stappen gezet richting mijn mooiste leven en het was zeker niet 'easy peasy' allemaal. De Hellweek from Home kan ik iedereen aanraden en je zult verbaasd zijn wat het je allemaal oplevert.
Nikita Duweyn

7 dagen die je leven veranderen. Dit is klopt helemaal! Je onderschat dit zo hard op voorhand, maar de inzichten die je krijgt en de groei die je maakt op 7 dagen veranderen werkelijk alles! Zet de twijfels aan de kant, kies voor jezelf!

Martine van Dorsten

Doen! Dat is eigenlijk de belangrijkste boodschap. Ik zou echt íedereen aanraden om minimaal één keer een Hellweek mee te maken. Je leert er zo ontzettend veel van. Daar wordt iedereen beter van!

Jules Hameleers

Dat je dit echt eens moet doen! Zowel persoonlijk als in je werkleven, kan het je enorm veel opleveren. Goed voor iedereen! Je kunt meer dan je denkt!

Jeroen de Wit

Doen! Het levert je zoveel op. Persoonlijke en zakelijke groei. Grote verbondenheid en gelijke mensen. 

Filip van de Bruinhorst

Fuck it, doe gewoon. Het brengt je veel en de inzichten zorgen voor een verbetering van het kwaliteit van je leven.

Havise

Ik raad echt iedereen aan om het te volgen! Maar wel voor de mensen die er klaar voor zijn en echt die commitment aan willen gaan. Iedereen zal er sowieso iets uit halen. En de groepsvibe is echt geweldig, dat heeft er echt voor gezorgd dat ik meer motivatie had en met energie meedeed bij alle sessies. 

Milja

Persoonlijk zou ik het iedereen in mijn omgeving willen aanraden. Het enige wat voor sommige denk ik een drempel is is de naam...ik vond de naam Hellweek wat afschrikken. Ik was pas wat overtuigd nadat ik er een aantal keer wat over had gehoord. Ook doordat ik het boek had opgezocht en het filmpje van de schrijver had gezien. Door de naam zullen andere zich snel een oordeel vormen terwijl ik het juist ook niet als Hellweek heb gezien meer als een Powerweek!

Rhoda de Dobbeleare

Onverwachts vond ik het fijn om juist vanuit huis te doen. Daardoor kon ik nog beter zien waar patronen zitten en kon ik de kennis nog beter toepassen in mijn eigen ritme. Zoveel tools om te implementeren in mijn leven! 


Daarnaast was het een heerlijke ervaring omdat Meetings in the Sun zo'n liefdevol en enthousiast team is. Die energie geven ze door in de groep en dat is zo voelbaar. 

Jan-Eric

Als je een droom hebt die je uitstelt dan is deze Hellweek de perfecte kickstart om daadwerkelijk te beginnen hier aan te werken!

 

Titia Verbael

Ik kan eerlijk zeggen dat ik mezelf een ander mens voel vergeleken met een week geleden. Ik voel me krachtig, hoopvol en energiek wanneer ik naar de toekomst kijk. Ik weet nu dat ik het beste uit mezelf kan en mag halen en hoe ik dat kan doen. Nog een voordeel: de magische energie van de groep krijg je er gratis en voor niks bij

arrow_drop_up arrow_drop_down