arrow_drop_up arrow_drop_down
Zoek jij een workation in 2020? Wij hebben ze voor jou verzameld!
4 januari 2020 

Zoek jij een workation in 2020? Wij hebben ze voor jou verzameld!

Ja, Meetings in. organiseert zelf workations. Maar het belangrijkste is dat jij een workation vindt die bij jou past. En aangezien er ieder jaar steeds meer bijkomen, hebben wij een lijst gemaakt om je het eindeloos zoeken te besparen. Want jij wilt tenslotte de beste workation vinden, toch? Je wilt er zeker van zijn dat het geld het waard is en je er als herboren ondernemer uitkomt.

Lees dus snel verder en vis jouw favoriete workation eruit!

 

Workations 2020

Meetings in. workation Marrakech

We trappen af met onze eigen workation naar Marrakech. Simpelweg omdat deze als eerste plaatsvindt. Hoewel deze al vol zit voor dit jaar, kun je je wel alvast aanmelden voor volgend jaar. We houden kennismakingsgesprekken om te horen wat je behoeftes zijn. Op die manier peilen we de intenties van de groep en zorgen we ervoor dat de deelnemers onderling gebalanceerd zijn met elkaar. Ja, het kan dus zomaar zijn dat we zeggen dat een andere workation beter bij je kan passen. Maar daar zijn we dan tenminste wel eerlijk over.

Deze workation is voor ondernemers die tot 3 jaar bezig zijn.

Datum:

(onbekend) 2021

Bekijk hier de webpagina.

 

Meetings in. workation Lissabon

De volgende in rij is de workation naar Lissabon. Deze is voor ervaren ondernemers die willen opschalen. Daarom gaan hier alleen ondernemers mee die langer dan 3 jaar bezig zijn. Hoe ga je om met een team? Welke diensten kan je automatiseren of wat zijn interessante vormen van passief inkomen die bij je passen?

Een businesscoach en verschillende trainingen, helpen jou verder met je bedrijf.

Datum:

20 maart t/m 24 maart 2020

Bekijk hier de webpagina.

 

The Souk Department workation

Ben je een man? Dan is deze workation niks voor jou want The Souk Department richt hun workations alleen op vrouwen. Zo krijg je een intieme groep met vrouwen bij elkaar die allemaal hun ervaringen en kennis met elkaar delen. The Souk Department organiseert meerdere workations in een jaar met ieder een eigen thema.

Extra makkelijk: de meeste zijn in Nederland dus je hoeft niet ver te reizen.

Datums:

29 maart t/m 2 april, thema: Structuurjunkie

15 t/m 20 april, thema: Branding & marketing

21 t/m 26 april, thema: Marketing strategie

Bekijk hier de webpagina.

 

 

Starters workation Bali

Deze staat alvast gepland voor in de herfst. Oftewel: het beste moment om het gure weer in Nederland in te ruilen voor het tropische Bali. Want dat is de plek van deze workation. Samen met andere starters ga je werken aan het opzetten van je bedrijf. Al je wilde plannen ga je hier kaderen tot een duidelijk businessplan én leer je de basis-skills van een ondernemer. Zoals: hoe kom je aan klanten, hoe zet je jezelf neer, en hoe zit dat eigenlijk met marketing?

Datum:

15 – 23 oktober 2020

Bekijk hier de webpagina.

 

Staat jouw workation er niet tussen?

Organiseer jij een workation in 2020 en staat hij er nog niet tussen? Mail dan even naar laurie@meetingsinthesun.nl en dan zorgen wij ervoor dat we het lijstje updaten! Zo weet jij als lezer ook zeker dat we ze er allemaal tussen hebben staan.

 

Veel plezier met uitzoeken!

 

Liefs, team Meetings in the Sun

 

 

 

Over de schrijver
Met een ongezonde dosis enthousiasme en een grote liefde voor de wereld vreet ze uitdagingen als ontbijt. Vrijheid is haar grootste drijfveer. In 2015 verliet ze Nederland om vanuit een Toyota Landcruiser haar eerste bedrijf op te zetten. Ze ging 100 keer op haar bek, maar stond 200 keer op. Deze instelling bracht haar een remote bureau gespecialiseerd in branding en online content. Haar brein werkt 24/7 aan dingen die anderen (nog) niet zien. Het was 7 jaar geleden dat ze een idee kreeg voor een platform wat inmiddels is gevormd tot wat Meetings in the Sun nu is. Haar missie: ultieme vrijheid mogelijk maken voor anderen, zoals ze die voor zichzelf heeft gecreëerd.
Reactie plaatsen

Wil je meer leren en weten over remote werken?

Mis dan niet onze tips en verhalen van remote ondernemers en professionals. Blijf op de hoogte van exclusieve events en podcasts. En kom zelf in contact met ervaringsdeskundigen binnen remote werken. Join vandaag nog de remote revolutie en leer meer over deze nieuwe manier van werken.