De leukste cadeautips voor Digital Nomads!

Het liefst zou iedere Digital Nomad natuurlijk een Mary Poppins tas voor Kerst willen krijgen. Zo’n bodemloze put waar je spullen uit kunt blijven halen, zonder dat ie ooit een grammetje zwaarder wordt. Helaas moeten we genoegen nemen met een normale tas (of koffer natuurlijk), zo eentje die op het vliegveld gewoon maximaal 23 kilo mag wegen. En let’s face it, 23 kilo is niet veel. Ruimte voor (kerst) cadeaus is dus schaars. Je zult van goede huizen moeten komen om iets te verzinnen dat een felbegeerd plekje op de bagageband veroverd. But no worries, we’ve got you covered. Hierbij de allerleukste (en meest praktische) cadeautips voor Digital Nomads!

 

 

  • Een Targus tascadeautips voor digital nomads

   Als Digital Nomad is je laptop heilig. Overal mee naar toe, dat ding. Wel zo prettig als dat een beetje comfortabel kan gebeuren. Deze van Targus is mega praktisch, met veel vakken, voor veel rommel, uh, belangrijke documenten en andere spullen. Plus levenslang garantie, niet geheel onbelangrijk wanneer je in en uit hostels leeft.

   Bekijk en bestel hier.

  • Een wereldstekker

   Tja, hoe leuk reizen ook is, er moet ook gewoon gewerkt worden. En daar heb je vaak stroom bij nodig. Een wereldstekker is dan ook onmisbaar. Dit exemplaar is te gebruiken in 150 verschillende landen en heeft daarnaast ook nog 2 USB-poorten. Kun je tegelijkertijd je laptop, je camera én je telefoon opladen. Hendig, zouden we hier in Brabant zeggen.

   Bekijk en bestel hier. 

  • Een externe harde schijf

   Beeld je dit in: degene waar jij je cadeau voor koopt in een lokaal koffietentje aan de andere kant van de wereld. Lekker weg aan het typen voor een belangrijke klant. Net een ijskoffie besteld, want het is warm. Een idyllisch plaatje, totdat die overheerlijke ijskoffie – pats – horizontaal gaat, over die laptop. Zie je het voor je? Met deze supercompacte harde schijf voorkom je dan dat ook al die documenten/foto’s/contacten/all of the above naar de eeuwige jachtvelden vertrekken. Lifesaver!

   Bekijk en bestel hier.

  • Een powerbank

   All work, no play. Daar wordt natuurlijk niemand vrolijk van. Er moet dus ook genoeg tijd zijn om iets meer van een land te verkennen dan alleen de co-working spaces en de koffietentjes. Wat dacht je van een keer de wildernis in? Grote kans dat de stopcontacten daar niet voor het oprapen liggen. Daarom dus deze powerbank. Kun je tot wel 4 keer je telefoon mee opladen. Want Instagram is ook belangrijk.

   Bekijk en bestel hier.

  • Een daypack van Freedom of Movement

   Op dagen dat die laptop wel ergens kan achterblijven is een laptoptas ook meteen onnodig. De tassen (en andere lifestyle goodies) van het Zuid-Afrikaanse merk Freedom of Movement zien er niet alleen geweldig uit, het verhaal erachter is dat ook! Neem zeker even een kijkje op hun website!

   Bekijk en bestel hier.

  • Een MiFi Router

   Een wát?! Nou, een MiFi Router dus. Je stopt er een lokale simkaart (met internet) in en binnen een paar seconden heb je je eigen wifi hotspot opgezet. Je kunt er zo’n tien apparaten op aansluiten dus geloof mij als ik zeg dat hier vrienden mee gemaakt gaan worden. Perfect voor het versturen van mails (zoals die ene dikke factuur), het updaten van bovengenoemd Instagramaccount of natuurlijk voor het terugkijken van die ene aflevering van Temptation Island.

   Bekijk en bestel hier.

  • Een nieuwe camera

   Houd je echt ontzettend veel van deze persoon, of heb je net wat centjes over? Zet dan deze digitale camera onder de boom. Om al die wilde avonturen op foto én film te kunnen vastleggen. Wie weet ontdekken we binnenkort de nieuwe Freek Vonk of Monica Geuze. Kan tegen een stootje. Ik kan het weten, heb hem zelf ook.

   Bekijk en bestel hier.

  • Een Dopper Insulated

   Doe maar lekker duurzaam, houden we van. Voor ons geen plastic flesjes of wegwerp koffiekopjes meer. Zeker niet nu we de Dopper Insulated hebben ontdekt. Deze fles houdt koude dranken (may we suggest, wine?) 24 uur koud, en warme dranken als koffie en thee (of Glühwein) 9 uur warm. Tip van Flip: wel even blazen in het tweede geval. Die 9 uur is namelijk echt geen marketingtruc. Geschikt voor ieder klimaat dus.

   Bekijk en bestel  hier.

  • Een slot

   Voor een van bovenstaande tassen. Helaas is het namelijk niet overal zo lekker veilig als in Nederland. En heeft niet iedereen van zijn moeder geleerd dat je van andermans spullen af moet blijven. Met dit handig TSA kofferslot houd je grijpgrage vingers van jouw eigendommen af.

   Bekijk en bestel hier.

Ga je nou al deze toptips voor jezelf aanschaffen? Lees dan hier de blog van Laurie waarin ze verteld wat je van te voren moet regelen als je de stap naar een Digital Nomad lifestyle gaat maken. Dit waren onze leukste cadeautips voor Digital Nomads! Heb jij nog een suggestie? Laat hem achter in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*