arrow_drop_up arrow_drop_down

GRATIS BONUS CONTENT ONDERNEMEN VANUIT INTUÏTIE

Wat leuk dat je mijn eerste blog op Bedrock gelezen hebt! Ik kan me voorstellen dat je na het lezen ervan op zoek bent naar meer informatie rondom het onderwerp. Je hebt tenslotte op de link geklikt ;). Dan ben je hier op de juiste plek. Er is namelijk veel meer mogelijk met intuïtief ondernemen. Klik op de button voor de content!


  • Video 1: Ontdek hoe onze angel investeerder haar miljoenenbedrijf in de reisbranche opzette vanuit intuïtie. 
  • Video 2: Leer hoe je met behulp van meditatie vanuit verbinding jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen. 
  • Podcast: Luister naar mijn interview met Kris Pouw, met daarin mijn pad. Hoe ik door werken en reizen te combineren, heb geleerd te ondernemen vanuit intuïtie.


Liefs, 

Alex Malone (founder Meetings in the Sun)

50%
Download gratis
Vul hier je naam en e-mailadres in om toegang te krijgen tot exclusieve video's en een podcast over intuïtief ondernemen.
Gratis Download