Podcast met Meetings oprichter Alex Malone:
20 september 2020 
2 min. leestijd

Podcast met Meetings oprichter Alex Malone: "Als ik hier blijf, heb ik het gevoel dat ik vast blijf zitten"

De ideeën-bom, enthousiasteling, strateeg, chaoot en eigenaar van twee bedrijven, Alex Malone, is geïnterviewd voor de Camp Bluff podcast. Niet om te praten over haar liefde voor vogels, natuur en ouwe busjes maar wél over de grote paraplu die daarboven hangt, namelijk vrijheid. Een begrip waar zo veel mensen in Nederland en in de wereld naar verlangen.

Inhoudsopgave

  1. Wat is vrijheid?
  2. De groei naar ondernemer
  3. Het interview

Vrijheid

De vrijheid om je creativiteit te laten bloeien, vrijheid om te ondernemen en de vrijheid om verantwoordelijkheid te pakken over je eigen leven. Daarom zei Alex ‘doei’ tegen een vast contract en vertrok ze in 2015 voor een solo reis naar Zuid-Amerika. Een hobbelig pad, sterke groei op persoonlijk vlak en een berg aan motivatie verder, runt Alex nu op 29-jarige leeftijd, twee bedrijven.

“Zelfs mijn vriend wist niet hoe ik mij voelde.” 

Luister hier de hele podcast met Alex Malone >>>

De groei naar ondernemer gaat niet over rozen

Ondertussen is Alex Malone een rasechte ondernemer met twee bedrijven geworden. Maar groei gaat niet zonder obstakels. Van niet meer weten hoe je van A naar B bent gereisd door een black-out, tot oververmoeid in bed belanden. De kaars was vorig jaar op en met burnout klachten moest ze een stap terugzetten.

Waar was het gevoel van vrijheid toen?

Een interview

Welke persoonlijke groei heeft ze doorgemaakt door nu twee bedrijven te kunnen runnen, en wat is volgens Alex een digital nomad? Waar staat ze voor en waar wil ze naartoe?

Je kunt het allemaal luisteren in de podcast van Camp Bluff.

Spotify

Soundcloud

Apple podcast

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je meer leren en weten over remote werken?

Mis dan niet onze tips en verhalen van remote ondernemers en professionals. Blijf op de hoogte van exclusieve events en podcasts. En kom zelf in contact met ervaringsdeskundigen binnen remote werken. Join vandaag nog de remote revolutie en leer meer over deze nieuwe manier van werken.  

arrow_drop_up arrow_drop_down