Founder Alex: “Hoe fijn is het als je een gevoel van ultieme vrijheid kunt hebben terwijl je “gewoon” aan het werken bent? Voor mij het beste gevoel ter wereld!”

 Missie

Meetings in the Sun zet remote ambitie om in een concreet business avontuur. Wij laten (toekomstige) ondernemers zien dat hun ideeën niet bij dromen hoeven te blijven.

Wat doen we?

Meetings in the Sun deelt inspiratie en handvaten, afkomstig van verschillende ervaringsdeskundigen. Zo zorgen we er samen voor dat ambitie omgezet wordt in een concreet avontuur. Een avontuur niet alleen weggelegd voor nieuwe en doorgewinterde Digital Nomads (die wij blijven inspireren), maar ook voor bedrijven, freelancers en business owners. Kortom, stuk voor stuk professionals met een passie voor reizen en ondernemerschap.

Meetings in the Sun koppelt hen aan elkaar, maar ook aan nieuwe plaatsen, onbekende bestemmingen, vreemde culturen en internationale professionals. Dit doen we door het delen van unieke content en verschillende live events. We zijn een bron van inspiratie, zowel op business als op persoonlijk vlak. En nog belangrijker: we helpen een lifestyle mogelijk te maken die zorgt voor een gevoel van geluk en ultieme vrijheid.

Verder zijn we strategisch partner voor verschillende bedrijven die volgens ons plaats-onafhankelijk werken toegankelijk, interessant en makkelijk maken. Meer over samenwerkingen.

Lees ook deze korte brief van Alex, founder van Meetings in the sun..

..Over haar motivatie om plaats onafhankelijk te gaan werken en hoe dat heeft geleid tot het platform Meetings in the Sun.

Meer over het team achter Meetings in the Sun vind je hier. 


Want to join?

Heb je een passie voor reizen en combineer je dat graag met je werk? Heb je interessante informatie te delen over je skills of ondernemerschap? Heb je een bijzondere co-working spot ontdekt of wil je iets anders delen over remote werken? Laat het ons weten! Stuur een mail naar hello@meetingsinthesun.nl.

Misschien staat jouw gastblog binnenkort te shinen op Meetings in the Sun of wie weet ben jij wel één van onze nieuwste content creators (met alle perks die daar bij horen).

Vergeet ons zeker niet te volgen op Instagram #MeetingsintheSun.